@ Bartuc
Ma jok,covjece!Ti mislis na Indigo Prophecy?Ta igra nema nikakve veze s filmom i obratno.
Printable View
@ Bartuc
Ma jok,covjece!Ti mislis na Indigo Prophecy?Ta igra nema nikakve veze s filmom i obratno.
Aha, ma mislio sam da je povezano zbog istog imena :D Nisam znao da nema veze jedno sa drugime.
PS: Ovih dana ću još pogledati Dawn of the Dead original i Oldboy ako mi ga SaZzu donese. Te možda još koj horror ili zombie movie...
Da, igra se zvala kod nas Farenheit a kod amera Indigo Prophecy, a kao takav nema veze sa filmom onda.
aaaa,sjecam se tog filma,davno sam ga gledo i svidio mi se.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Alien vs. Predator (valjda je taj bil...)
Solidan film, više mi paše od običnih alijena.
Recimo ocjena 7/10
kad pogledaš dawn of dead onda pogledaj parodiji shaun of the dead prejak film :P= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Det Sjunde Inseglet (The Seventh Seal)
http://i40.tinypic.com/3448rp0.jpg
Ne sjećam se kad sam zadnji put pogledao ovako savršen film, apsolutno predivno iskustvo. Toliko scena za pamćenje i opetovano gledanje. Iako se na prvi pogled film čini nihlističkim i beznadnim, čemu i mnoge scene idu u prilog, opet se u kratkim, ali nezaboravnim dijelovima očituje ljubav i ljepota života u malim stvarima, kao dio kad Antonius Block sjedi s obitelji glumaca i svojim squireom, i u miru razgovaraju i dijele hranu. Savršeno koncipirana i odglumljena scena.
10/10
P.S. Jel ima netko koji drugi Bergmanov film za preporučiti, zasad me najviše zanimaju Winter Light, Through a Glass DarklySi The Silence, koji zajedno čine trilogiju vjere, pa ih stoga i namjeravam pogledati zajedno.
http://cinefantastiqueonline.com/wp-...thecreeps4.jpg
14/10
sve bolji svakim novim gledanjem.
@ duke, fanny and alexander definitivno
Surrogates
Scenaristi su nam očito željeli poručiti kako previše boravimo na društvenim mrežama ili na internetu općenito. Filmu fali nešto ...nije mi bio nešto atmosferičan . Fali mu i akcije .
Ocjena : tak/tak... niti smrdi niti miriši .
Public Enemies
Ok film, ali kao da sam sve to več vidio. Sve u svemu film mi bio vrlo dobar ali više bi mi se svidio drugačiji kraj.
I Sell the Dead
Odličan mi film xD. Radi se o dvojici kradljivaca trupala. Film je nešto sličan Evil Dead.
Fora mi baš xD .
Pogledao Iron Man-a zbog komedije Downya prejeben film....Jednostavno kada zajebava one robote...Predojaja.. Komedija u akciji rulz.
Malo sam kratak sa vremenom pa me zanima, prije nego/ako ga pogledam; kakav je Sweeney Todd?
solidan, niš briljantno, ali dosta dobar burtonov film
meni jedan od dražih filmova :D ( među mojih top 10 filmova, i to zbog jebene atmosfere koja je u filmu, glume, muzike i sega ostalo :D )= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Od svakog filma kojeg u zadnje vrijeme krenem gledat brzo odustanem ili sklopim oči uz njega. Samo "My Name Is Earl" S03 i S04 drže me budnog i dobro raspoloženog. Earl i Randy su najbolji likovi ikad osmišljeni. Autoru serije treba podići spomenik što ću drage volje i napravit ako ikada dobijem previše para na lotu...
Evo vratih se iz Cinestara, pogledali smo Surrogates...
- film je interesantan. Fino je snimljen, ima par solidnih twistova te zanimljivu radnju. Ali sve jedno me se nije nešto posebeno dojmio. Fali mu nešto, nema neke dubine, nije to to.
6/10
Sljedeću srijedu gledamo Final Destination 4. Jedinica je bila odlična, dvojka solidna, trojka smeće, a četvorka prema traileru ne izgleda loše. Budemo vidjeli, nadam se da će biti OK. Uopće ne sumnjam u gnjusne i maštovite scene smrti, zbog čega mi se i svidio taj serijal :D I da, nadam se da ćemo dobiti 3D naočale, za Beowulfa ih nismo dobili, ali nije niti bitno kada je film bio bezveze, hrpa nabacanih 3D efekata i loših scena oko loše priče...
PS: Bio je i trailer za 2012. Čak i ako film nebu valjao, ovo se isplati pogledati u kinu. Efekti su brutalni :D Pre jebeno...
Pogledah Public Enemies
dva sata solidne akcije
8/10
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Čuo sma da je ako adan ta zadnji dio... i najgluplje je šta se prvi dio zove Final Destination, onda Final Destionatio 2, pa Final Destination 3 i sad The Final Destination, nisu kao mogli stavit broj 4 ne... ugl pogledaj pa javi...
OK, jedino mi nije jasna cijena karte, samo 19,50 kuna :D Inače su 29-31 kunu, a ovo je još 3D :D
PS: 3D dinosauri su bili 45 kuna, a to je faking emisija od dinosaurima koja traje 40-45 minuta xD
FD 4 ne valja. Zato je i jeftin.
Pogledao Crank konacno:)
Mozda i nastavak sad pogledam.
ovaj me odusevio.
Ak oti se svidio prvi crank drugi če ti bit još bolji :D, koma je .P .
Final destinejšn 4 nevalja.
Pogledo sam The Thaw, solidan "oduran" horror. Ništa posebno.
= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
Crank je jedan od najlegendarnijih filmova ikada. Ali je za mene nastavak podbacio. Nije mi toliko dobar.
Jebiga, već dvoje ljudi kaže da ne valja (FD4) xD Ali sve jedno idem u kino, 19 kuna za dvije karte nije puno, a zbilja se nadam 3D naočalama. Baš me zanima kako 3D izgleda u kinu, doma je bezveze, ali u kinu je možda drugačije.
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
U kinu je također tak tak. Tj tako mi frend kaže, u toku cijelog filma imaš nekoliko takvih scena di ti se sve cini da se radnja odvija totalno ispred tebe, pa ako očekuješ puno, ostat češ razocaran. Jer takve csene nisu ceste i ne traju dugo. No mozda ovisi i o filmu, svakako javi.
trebao si ići gledati Up 3D u kino za iskusiti film/animirani film koji je u potpunosti u 3D za razliku od TFD4 koji je samo na djelovima 3D= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Jesi bio? Kako izgleda taj 3D? :D Imaš filing kao da stvari izlaze iz ekrana ili je dobiješ samo dubinu kao kada kod kuće gledaš?= Citat =:
Izvorno postao olio
bio sam i filing je odličan (i film je isto)
Uopće nisam očekivao nešto tako dobro.
Ima onih "iskakanja" kada nešto doleti u tebe ali bitnije je što izgleda sve kao da stoji ispred tebe u 3D-u i uopće nije zamorno gledati cijeli film tako nego je čisti užitak (nema onog zamora očiju kao kod onih crveno plavih naočala jer su ovdje prozirne malo zatamnjene).