Eto, napokon sam i ja vidio taj Dinosaur King.
:pray: :rotfl:
Neznaš jeli lošiji anime ili hrvatska sinkronizacija. Dobro, shvaćam da je to anime za klince, ali je lošost i kao takav.
Printable View
Eto, napokon sam i ja vidio taj Dinosaur King.
:pray: :rotfl:
Neznaš jeli lošiji anime ili hrvatska sinkronizacija. Dobro, shvaćam da je to anime za klince, ali je lošost i kao takav.
Hejteru!
Pogledao 5. epku Gintame, ludi Okita stalno pokušava ubit Hijikatu :rotfl:
A što sam ja govorio. :)= Citat =:
Izvorno postao Raz
Sad još pogledaj i Mix Mastera. ^^
Nah, ovo mi je bilo sasvim dovoljno. ^^
Inače, vrag mi nije dao mira i reprizirao sam NAJBOLJI ANIME IKADA.
http://lowermidtable.files.wordpress...9/02/rofl1.jpg
*SHOOP DA WHOOP*
I ono The Barber Of Seville Overture kao glazbena podloga u battle sceni... tako pogrešno. :)
Oh lol. :)
Inače, zanemariš li retajnu sinkronizaciju, Mix Master je donekle i fora... Ostavlja filing erpegeja. :3
... S druge strane cijela spika s kartama i henčevima je totalno pokradena iz Pokemona i Jugioa. >_>
Inače, ja sam danas gledao Gunslinger Girl i Seikimatsu Occult Academy.
GG mi svakom epizodom sve više ostavlja dojam Hitmana [BUT WITH LOLIES! :P ], dok je SOA i dalje vgg, a izrazi lica likova su priceless. :)
Koji je to?= Citat =:
Izvorno postao Raz
Mars of Destruction, nešto toliko loše da ne bi trebalo gledati ni samo da se smiješ koliko je loše. :)
So, trash-anime? Možda ga onda i pogledam :D
So bad that its good?
Na neki način..
No, not even that...
Double post nyaa~!
Izašo je K-On!! <3
Triple post nyaa~!
Pogledao Kejon, kawaii as usual, ali bez kissy scene. *raeg*
S druge strane, zbilja počinjem misliti da Yui stvarno hoće zbariti Azu-nyan. =3=
... Also, pogledao sam i novu epizodu Ookami-san. Random amnesia time!
Kakogod, prilično uznemirujuć kraj, malo neočekivano od ovakvog animea~
"I will hunt you."
GO GO GO Ryoushi! Ono đubre stvarno zaslužuje da umre. http://forum.crotaku.hr/mysmiliesvb/mysmilie_500.gif
Inače Hansi i Raz, hejtam vas jer ne pratite ovo. :(
praticu za tebe <3
Pogledao Bleach 283... što reći..
:pray: Grey Wolves, Red Blood, Black Clothes, White BonesS:pray:
Šteta za Starrka, bio je dobar lik.
Ja sam razocaran, espada broj jedan a pao je prelako =/
Ja sam zadovoljan. Nikada nisam bio preveliki fan dugi borbi, a kada sam vidio da je Starrk dobio onaj ubod s leđa, odmah sam znao da neće dugo trajati.
Barem je imao par dobrih rečenica, nije bio površan kao Barragan.
Kladim se da nije mrtav, ne može biti, vratit će sto posto, isto ko i haribel, i to će vjerovatno biti protiv aizena
Izašla je nova epizoda Mitsudomoe~
Double post nyaa~
Pogledao Mitsudomoe, mogo rofl epizoda, sa hrpom raznoraznih nesporazuma... Hitoha je zakon. <3
"Taskete, Gachi Renga~"
Also, holy cow, uspio sam prvi otvoriti episode discussion thread na MAL-u? Wow. :)
Nemam nikakva očekivanja, vidjet ćemo kako će ispasti.= Citat =:
Japanese movie producer T.O Entertainment announced that they are producing an anime movie of BIOWARE's RPG game Dragon Age. The movie has recently been announced by FUNimation. The main production studio is OXYBOT ("Vexille - 2077 Nihon Sakoku") and the director is Sori Fumihiko. They plan to release the DVD at the end of 2011 in North America and other countries. In Japan, it will be shown in theaters.
Počeo gledati Higurashi no Naku Koro ni, zanimljivo je... očekujem epic plot twistove.
Omg, tek sam sad skužio da nisam pročitao 505. Naruto chapter, koji je došao prije 10 dana čak; predobar je bio, riješio je problem sa Nine Tailsom a posebna je bila scena u kojoj Killer Bee nakon Narutovog napada, nakon što je našao novi način da apsorbira nine tailsovu chakru, kaže "Teleport technique and a right handed smash. But all I saw was a yellow flash"S :pray: Naruto postaje pravi bad ass i lagano počinje nadilazit i Fourth hokagea. Sve se bojim pomislit kakav će bit fajt između njega i Sasukea jednog dana. Naravno, nemoram ni pričat kak Naruto izgleda kad koristi nineovu chakru, preopasno sranje.
Usfalilo mi malo NGE fora pa si nabavio Rahxephon.
Kad ce napraviti to za anime vec jednom. :cry:
Manga prebrzo šiša taj anime, nije fer.
Meni je drago, lijepo je što ide tako daleko, znači da će biti manje fillera. Bog zna da ih Naruto ima i previše.
Da, ko i svakav anime takvog tipa :) Ništa, vrijedi čekat, u animeu su tek pri kraju Paina.
Zadnja epizoda Occult Academy-a je čista genijalnost. Ne mogu vjerovati kako su odlično uklopili dramu sa komedijom. :pray:
Nova epizoda HotDa je vani ;)
Upravo pogledao, zakon epizoda! *nosebleeds*
Vgg omjer sexeh žena i akcije. :3
... Also, umro sam kad Hirano kaže "Jawohl!". :)
Pogledao najnoviju epizodu HotD!
Preodlično! Sada će morati to nadmašiti. Hirano ftw!
Pogledao i ja HotD, odlična epizoda. Hirano rula. :)
Počeo čitati i 20th Century Boys. Čini se da će i ovo biti quality stuff kao Monster i Pluto. ^^
Totalno, baš je frik :pray:= Citat =:
Izvorno postao Raz
Pogledao i Sengoku Basara, dobra je bila. Također, K-On je vani.