Printable View
Dregonfors je sličniji DJ Bobi nego Slayeru :)
Kreator mi nije baš sjeo.
Dragonforce mi je ipak malo previše :)
Dio je zakon ali nije to ono što tražim.
Exodus tako tako.
Ali mi je zato Violator - Addicted to mosh zakon, hvala :)
Ko je rekao da su Dragonforce i Slayer slicni? Ako trazis metal pjesmu da te "ponese" oni su odlican izbor. Malo bendova danas ima onakvo poimanje METALA,brzi,zestoki,himnicni,nimalo prepotentni,sa blesavim solazama od po par minuta i uvijek pijani :) to je SharpDressedChevap trazio.
A jesu malo previse,par pjesama je dovoljno da te istresu iz gaca,meni najvise sjedaju u jutranjim satima kad nemam vremena za kafu :)
Dragonfors je jedan od najlošijih bendova na svijetu.
Chevap, poslušaj ovo, prvi bend Siniše Vuce, i jedan od prvih Thrash metal bendova na svijetu. Jedan od rijetkih thrash bendova koje još uvijek rado poslušam.
I Witchcraft!
Chevap skontaj dok si na Pcplay forumu ne smiješ slušati nikakav bend koji je prozvan mainstreamom od strane poštovanih i nenadjebivih forumaša koji uživaju u svom elitizmu sa probranom rajom. Fora je slušati bendove za koje je malo ljudi čulo (biti hipster ovo ono) i ako je taj bend čisto sranje moraš reći da ownaju bogove zato što je to tako obscure bend i zakon si ako kažeš da to voliš. Shvaćaš?
WAT
tak je ante. budite kul i slušajte očeve tehničke metalčine, Hellwitch
+1= Citat =:
Izvorno postao Korpse
Misliš da nisam znao za to :) Samo šta je sa Witchcraftom, jel to njegov drugi bend ili? Super su mi i oni ali sam ih odslušao već dosta.= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
@Korpse - Boli me prozor šta tko misli o mom glazbenom ukusu sve dok ne pljuje po njemu u stilu ala Vedran.
Witchcraft je isto trash bend s Vucom. samo brijem da tam nije pjeval već samo basiral
edit:
još malo HELLWITCHa
U witchcraftu je pjevao a u evil bloodu svirao bass.= Citat =:
Izvorno postao beba nema zvečku
Ozbiljno?= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
[quote=Marvin OCX]Ozbiljno?[/quote:1h36onu5]= Citat =:
Izvorno postao "Duke of Earl":1h36onu5
Da.
Kakav jebački intervju :pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao beba nema zvečku
"What do you plan to do in distant future ?"
"Make our trail and, just, you know, kill people dead"
"That sounds great"
:pray:
mainstream bendovi su odurno smeće.
E Carp:= Citat =:
Izvorno postao Carp
http://img18.imageshack.us/img18/1007/9758491.jpg
+12054= Citat =:
Izvorno postao Korpse
[quote=Duke of Earl][quote="Marvin OCX":2xljvqeg]Ozbiljno?[/quote:2xljvqeg]= Citat =:
Izvorno postao "Duke of Earl":2xljvqeg
Da[/quote:2xljvqeg]
Pa ako ti tako kazes mora da je tako. Rekao sam da momci imaju metal energiju. Niko ih nije nazvao mega dobrim niti iznio neku tvrdnju da pametujes... Evo tvrdnje- Symphony X je najbolji i tehnicki najsuperiorniji metal bend koji je ikad postojao i koji ce ikad postojati sa vokalom i gitaristom koji nisu sa ove planete. To isto kaze moj dobar prijatelj koji jos voli dodati da svi koji toga nisu svjesni ne znaju nista o metalu,objektivno. Ukusi nastranu.
Ev jedne pjesmice sa prvog mu solo albuma. Inace je bio clan najboljih balkanskih bendova uz Alogiu, Southern storm i Neon knights.
E duke, ne bitan si. :/
A ti si nepismen. I onaj drum n bass remix Jefferson Airplanea cu ti zamjerati do kraja zivota
Tvoj prijatelj je u tom slucaju idiot, neznam kaj da ti drugo kazem :(= Citat =:
Izvorno postao Marvin OCX
Pise se "nebitan".= Citat =:
Izvorno postao Carp
A od kad je "Pise" pravilno?
Od kad ja na laptopu na kojem trenutno pisem nemam slova s kvacicama, zato jer je kupljen u engleskoj.
[quote=Duke of Earl]Tvoj prijatelj je u tom slucaju idiot, neznam kaj da ti drugo kazem :( [/quote:o3vqe1l0]= Citat =:
Izvorno postao "Marvin OCX":o3vqe1l0
Emir Hot je idiot,znaci i ja sam, a ti znas nesto o metalu?
Mene bi bilo stid postati u ovoj temi na tvom mjestu.
Nabavi sve od SYMPHONY X-a i starije albume DREAM THEATRA ako hoces da cujes sta je vrh tehnikalija i muzicke genijalnosti u metalu i muzici inace.
Tko je Emir Hot?
Guglaj. Najbolji gitarist sa ovih prostora,Stefanovski i Tocak nastranu :)
Sto vjerojatno objasnjava zasto sam vec cuo za njega.
Tek sam sad procitao ovo
Vjerojatno si jedan od onih likova kojima su dobri Satriani i Vai i predstavljaju vrh gitarske perfekcije a.k.a trke s preponama na 100 metara. Sjecam se kad sam prije par godina gledao Vaia u Zagrebu na koncertu, jebote ja sam platio kartu da gledam kako lik 10 minuta trlja gitaru po mudima i provlaci je kroz medjunozje (bukvalno).= Citat =:
To i kupnja Vanishinga Pointa za PsOne su mi novci koje nikad u zivotu necu prezaliti
Michael Romeo je vrh gitare u svakom zamislivom pogledu. A to sto ti je Steve Vai los...LOL
zakaj ti ljudi kaj znaju svirat sviraju smeće
.u svakom pogledu osim u glazbenom, da= Citat =:
Pa strasno je kako malo se zna o metalu u temi METAL :(
Ja sam mislio da se ti zajebavas :pray: Slusao sam oba benda prije par godina, nisam ostao nimalo impresioniran. Bez da ulazim u rasprave o kvaliteti, neznam otkud si izvukao ovo o vrhu tehnikalnosti, ocito da se nisi bas naslusao puno glazbe u svom zivotu.
Evo par primjera tehnicki superiornijih metal sviraca i bendova, znaci ne obaziri se na kvalitetu, jer ti se vjerojatno nece svidjet, ali pricamo o cistoj tehnici:
Dobronamjeran savjet: Ako vec toliko patis na tehnikalnost i brzinu, malo si si dublje istrazi tehnicki i progresivni death metal (iznenadujuce, ali wikipedia iznosi solidnu listu takvih bendova, mozes pocet s tim (http://en.wikipedia.org/wiki/Technical_death_metal), pa onda ti i prijatelj mozete plakati zato sto ste sve ove godine zivili u iluziji kako su Dream Theater i Symphony X tehnicki najbolji metal bendovi.
Mislim da je tvoj ego popio par ljutih pica sa tvojim samopouzdanjem, i nagovorio ga da nagovori tebe, da ubijedis samog sebe kako ti zapravo imas nesto da kazes u ovoj temi... To meni izgleda kao bas neslana sala. Jesil imao kad priliku pricati o kvalitetnom metalu sa nekim ko ima 10 ili 15 godina metal "staza" minimum i ko voli uzeti neki instrument u ruke ponekad? Evo poslusaj ovih par pjesama i reci mi sta cujes. Al pozorno ih poslusaj. Ako se ne budes slozio samnom u navedenom ja vise nikad necu postati u ovoj temi jer bi me bilo stid. Izabrao sam random 4 pjesme sa 8 albuma,solo projekte necu spominjati.
Oj boze, iz wikipedje ti ucis :rotfl: :rotfl: :rotfl:
OPET DOBRO PROCITAJ STO SAM NAPISAO.
= Citat =:
kujo šuti. Položil sam Materijale 2 s 4. 8)
POSLUSAJ.
meni to sve zuvči ko neš što bi armenija il azerbajđan poslali na eurosong.
Vjerujem :rotfl:
al to je dobra stvar.