Da se samo jos jedna osoba treba prijaviti na ovu nagradnu igru u mom sigu.
Printable View
Da se samo jos jedna osoba treba prijaviti na ovu nagradnu igru u mom sigu.
:eyebrows:
:P
Eh da.Zgaravica me pece vec dva dana.Umirem od bolova.
jesam,. bumo vidli, fige drzim
Hvala srce si!
Dosada je kurva.
Sjedim na klupici u sumi, ucim povijest i ubijam komarce.
Ubuduce promisliti ovakve ideje.
16 frag pointsa imam :P
eh da megadosadno m ije i iso bi spavati, al ocekujem izvjestaj iz ogamea >.>
@Croati:sta ucis tacno?
Franci, Bizant, Arapi, HRE, Karlo Veliki, Oton I., Justinijan II., i te stvari. Gradivo povijesti za 2. gimnazije.
@Croati:ako treba pomoc,samo pitaj. :) (HRE i 'charlemagne' su mi specijalnost.)
spoznao da moram biti aktivniji na OTP forumu, likovi misle da sam neki ludjak iz australije :(
Kolko tamo hrvata ima nije ni cudno.
@ foregner- Ako budem radio referate/prezentacije cu pitati za help. Povijest mi ide vgg.
Kk.Samo javi.
Jel znas o kojem forumu pricam?= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
Mislio sam na Australiju. :)
Okej, aj malo jos uci povijest uz svoj awesome gramofon, nakon toga idi igrat The Nameless :wink:= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
Da mi se baterija laptopa prazni i da lagano moram krenuti..oh internetovi i must leave you soon =(
sto ce li samo internetovi bez tebe, oh veliki
Oh neznam budem ih upito kad ponovo se vratim,ja
zasto tako retardirano pricas?
Ai dosta ... razlaz
ki si ti mislis kai si ti tu?
ae!= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
\o
Spoznao sam da je Dalmacija zakon.
:boohoo: Mislim,spoznao sam to i prije ali sad još i više.
Spoznao sam da sam spavao kojih 18 sati, legao sam na večer oko 1, da bi mogao kao pravi zemljak ustati se u jutro, ili makar u podne, jer mi je sutra fax u jutro, i probudim se u podne nekada, vidio sam da je vani nebo kričavo, ali nema Boga da ustanem, bio sam omamljen, vrtjelo mi se i slika mi je zaostajala i samo me bacilo nazad u san, i sada se probudio, sada mi samo slika zaostaje, kao da sam pijan, mjerio temperaturu i nemam je, i kako ću sada opet spavati na večer i ići u jutro na fax kada sam spavao 18 sati. :hangin:
Nista si ja ne mislim, al mislim da bi trebao nesto brzo po1ebat jer si brate nemoguć...= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
@C_covjece, ti kao da nisi od mesa :D
nije to, samo imam previse vremena na rukama. a i vi ovdje ste naivni ko urice
Kada ti tri ili više ljudi kažu da si pijan, valjaj se. Ljudima ideš na živce, ne možeš im reći da su ko urice, već možeš samo ne hodati im po živcima.
pa kad jesu. stagod da jebeno velim svi to shvate tako ozbiljno kao da ce sutra svi izginuti. sad da nije tako istina nebi imo ovakav sig.
a i zast da pazim na vase e-zivce?
jer mi je stalo do vas? rofl ne
Ja molim Boga da Ragnarok dobije kugle da ne zajebaje više po forumu,o naporan li je :|
hai there
Osim što zaspammaš temu, provociraš ljude, zajebaješ ih, šetaš im po živcima i naporan si im. Saberi se malo.
istina je da je ragnarok jebeno retardiran čak i više nego neki ljudi ovdje, al je baš kul čitat kako rageate.
Loš post,puta 5840 :(
@C
oke, imas pravo. zao mi je sto sam vas zajebavao i provocirao. necu vise
Lol, tek sad skontao da žena u originalu ima oči kao da je na tripu.
Ono, ne razumijem zašto rendom metalci po ulicama redovito žele neki očni beef-duel samnom, valjda ko posjeduje veću metalnost.
Iako inače samo ignoriram to ( mislim da ipak nije baš baš stvarno to ) ali još prije mjesec dva sam prihvatio taj duel ( al taj je bio mlad, 15-16 godina mislim ) i susreo se OČI U OČI s nekim metalcom na skejtu koji je tako prolazio pored mene i onda SKOČIO na skejtu ( jadnije nije moglo biti ) i zadovoljno osmjehnuto produžio dalje, dok sam se ja u nevjerici počeo smijati.
Danas, idem tako opušteno iz knjižare, neki uživljenik od 25-26 godina, zalizan, lanci, metal majica ovo ono, ide prema meni i DUELIRA valjda. Ja nastavim gledati u daljinu i on onako podigne glavu i osmjehne se gledajući me, i u trenu kad je prolazio kraj mene, zagega glavom i objema rukama zaliže kosu, valjda u znak pobjede.
Možda je to sve blesavi splet okolnosti, al ono, crko sam od smijanja bio
Da volim ove menze u dubrovniku :D
= Citat =:
Izvorno postao Kid A
They want to fuck.