Pogledao Snatch. Prejebeno slozen film,sa odlicnom glumackom ekipom. 8/10
Printable View
Pogledao Snatch. Prejebeno slozen film,sa odlicnom glumackom ekipom. 8/10
http://www.coverbrowser.com/image/es...vies/309-1.jpg
Ocekivao sam da ce bit bolji.
8/10
Green Street Hooligans
Volim ovakve filmove tako da ću mu dat 8/10
Ima još koji ilm u stilu ovog da mi preporučite.
Football Fatory ti je na taj fazon.
Ma to je ko dokumentarac
Zeitgeist,Zeitgeist 2 . jedan od ajboljih dokumentarca koje sam gledo jednostavno nemam zamjerki ocjena 10/10
apsolutna preporuka,dokumentarac koji u 2 sata uspije razotkriti sve tajne,korupcije,manipulacije koje se dogadaju u svijetu do dan danas.govori o religiji,politici,ekonomiji,medijima kao najvecim manipulatorima ikad.obvezno pogledati!
...zar na ovom svijetu i dalje postoje ljudi koji vjeruju u ijednu minutu sranja iz cajtgajsta?= Citat =:
Izvorno postao Bob Dylan
Daj, ono, odi kopat tunele za hipersoničke ultravlakove. Besplatno.
Pirati s Kariba: 3 komada
Konačno pogledal sva tri dijela kak spada. Zadovoljan sam. Jako.
Kad porastem bit ću Đoni Dep.
THE BOZ,ovako ne samo da vjerujem u jednu minutu nego u 2 jebena sata kolko traje film tj. 4 sta posto prvi također traje 2h.apsolutno ne kuzim tvoj komentar jer neznam u sta bi se tu uopce trebalo vjerovt posto jednstavno u filmu govore kako je ..kako stvari stoje u ovom priglupom svijetu u kojem je 50 % ljudi gladno i bez krova nad glavom dok se ostali razbacuju i kupaju u lovi ne kuzim dali ti u to moras vjerovat to ti je istina i to je ovdje..ili mozda moras vjerovat da je cilj banki da se zaduzis do krla da ostanes bez icega jer oni jedino od duga profitiraju,nezznam osim ako nisi neki imucni bogatasic kojeg boli kurac zapitaj svoje foma kolko su duzni pa mi reci dali jos ne vjerujes u to..ili da ne govorim za religiju i bez njihovog dokumentarca sam znao da je najobicnija hrpa sranja u koju ljudi vjeruju vec stoljecima a proizvedena je za manipulaciju.daj pogledaj koliko se ratova vodilo do sada zbog religije i koliko jos umire ljudi radi iste te.stvarno me zanima u sta ti imas vjerovat ovdje.sto se tice tvog jedinog komentara o nekakvom kopanju koji nije argument za nista najbolji je komentar da ne komentiram,,,
Pogledo sam film Kralj LavoVa.
@Bob Dylan
Nije sve istina što je prikazano u Zeitgeistu,ali većina je točna tako da se većinom slažem s tobom. :thumbs2:
kraLJ lava je kul i SPUŽVA BOB JE KUL VI MISLITE DA NIJE
Pretpostavljam da je to kod tebe izazvalo enormnu količinu sreće.Mislim na caps lock :D
Znamo mi da je on kul, on lozi vatru pod vodom - eeeeeeeeee!= Citat =:
Izvorno postao monster hunter
kakav je The Time Traveler's Wife?
dobar= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Dokumentarac tacno zna sta nas napaljuje i to nam i servira.= Citat =:
Izvorno postao Bob Dylan
I svi se ponasaju nakon gledanja kao da im je promenio zivot.
Glupo mi je tako razmisljati.
dobar kao gg film ili kao ok film?= Citat =:
Izvorno postao unknown
Da, banke zarađuju na kamatama. Za to ti je trebao kvazi dokumentarac? Mene su to naučili u osnovnoj školi. Boz je daleko od bogatašića, a i zašto bi svaka obitelj morala biti zadužena?= Citat =:
Izvorno postao Bob Dylan
Zeitgeist je točno ono što je Karabaš rekao - alat za napaliti mase. Isto kao religija koju si tako prekrasno ocrnio.
Zeitgeist je fun fiction onak. :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Bob Dylan
pogledal Planet 51 - fora crtić, onak malo za pustit mozak na pašu
pogeldah Dantes inferno animirani neki film, rekoh pošto nemrem igrat igru, da pogledam anime, a ono fora, podsjetilo me da sam kulju dobio iz te lektire :D
Možda je film za napaljivanje mase i možda ima hrpu fikcije, ali budimo realni nisu nikaj neznam kak bogohulnoga rekli u njemu.
Jednostavno je film koji govori u kojim govnima svi mi živimo i kak niko na to ne obraća pažnju jer je sve to zapravo jako daleko.
Neznam kaj neki imaju tak jako protiv tog filma, jel vas osobno pogodilo ako su neke stvari smješno napuhavali ili kaj?
Mene "pogađa" što kažu: "E, ljudi nasamarili su vas! Mi to sad isto radimo, ali nema veze! Mi smo kul! Mi smo alt!"
meni je bio solidan 7/10= Citat =:
Ne kužim. Jesu tebe nasamarili?= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Nisu.
Ili možda suosjećaš sa nasamarenima? :D
Žalim nasamarene. Progutao sam već dovoljno "popularne znanosti" da ne razmislim barem dva puta o novim informacijama vezanima za svjetske poretke i slične debilane.
^this
Ali nema ničeg lošeg da se zapitamo malo o nekim stvarima...
I ja isto s oprezom pristupam mnogim stvarima ali opet nebreš reči da si ostal apsolutno ravnodušan na film.
ot: Planiram Šerloka. Valjda nebu bezveze.
Potrošil većinu filmova s Đonijem Depom pa sad moram najti alternativu.
Pogledao Fired Up, klasicna teenage komedija, al dobro dosla nakon gadnog tjedna.5/10
The 40 Year Old Virgin
dobra komedija ali apatow-u treba zabranit filmove poviše sat i 35
7/10
ok filmić za izgubit nekih sat i pol ( ili koliko već traje ) niš posebno, zbunjujuć u nekim trenutcima, al ok za pogledat.= Citat =:
Pogledao sam jedna dva filma ali napisacu ovdje dok dodjem sebi
je gledao tko crazy heart ?
Zbog čega "zbunjujuć"? Čuo sam već da se ljudi žale na to, ali meni nije bio pa me zanima.= Citat =:
Izvorno postao Dreamer Deceiver
Farscape: The Peacekeeper Wars
Recimo samo da mi Empire strikes back i First Contact više nisu najdraži i najbolji SF-ovi.
Neki ovo djelo svrstavaju pod miniseriju, no ako Serenity može biti svrstan pod film, nevidim zašto PKW nemože.
Dijelom poput serije, a dijelom prelazi sve epske granice. Kraj je savršen!
Da bi ovo pogledali, morate prvo pogledati seriju, da upoznate likove, da vam prirastu srcu.
Iako mi se čini da je gledljivo i bez predznanja (ali vam vjerojatno neće biti tako dobro).
Sve u svemu, Farscape mi je postao najdraža serija ikada, a ovaj film je savršen kraj.
10/10
PS
Kad će ljudi prestati biti ignorantni i početi gledati ovakve serije te sprječavati njihovo ukidanje.
Farscape je ukinut nakon 4. sezone, a volio bih da ih ima barem 7. No barem ima 88 epizoda + ovakav film za kraj.
Za razliku od nikad prežaljenog Fireflya...
Inglorious Basterds
http://i29.tinypic.com/jhx5qw.jpg
Fantastičan film, Christoph Waltz je odlično odglumio, ovo je jedan od Tarantinovih
najboljih filmova.
PS. Ovo mi je drugi put da gledam ovaj film.
http://www.phawker.com/wp-content/up...vie_poster.jpg
Moon
Evo napokon pogled'o... Jako zadovoljan :)
http://www.iwatchstuff.com/2008/06/0...r-2-poster.jpg
http://actionflickchick.com/superact...Gamer+Film.png
prvi me nasmijao do suza, drugi je odlicna akcija
Da, slazem se, radi se o stvarno dobrom filmu... :thumbs2:= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
Gledao Transformerse 8/10, nemogu vjerovat kak rtl uništava filmove reklamama, to je strašno.