kata <3
Printable View
kata <3
Fale mi 3 kune na racunu za skin. FML.
neka mi neko gifta battlecast cho'gatha :3
Cass je teska za igrat. :( Ali polako sam sve bolji, hehehe.
Doomy je zakon :D= Citat =:
Izvorno postao Zeko149
Nego, stigla Vi. S glazbom.
<3
Najkuliji login screen do sad :)
jel ovo izvedivo u s3, cini mi se da su minjali nesto na turretima.
Predstavljamo vam 5on5 ARAM Fun Cup #6. Zaigrajte s nama ARAM na Proving Grounds mapi...
http://www.esl.eu/hr/lol/news/210364/
to onda nije aram nego ar....
11-0-6 malph.
Easy mode.
Krenuli su poljaci u rankedu sa po 80 pobjeda i praznim rune page-evima. Ou yea!
Zed je takav OP da je to fantastično.
Genijalan champ. :D
refundao drljavog karthusa jebem mu pincetu kojom su isusu vadili trnje iz glave i uzeo kha zixa.
kha zix rula, a karthus je vrlo vjerovatno naj gluplji, naj dosadniji i naj retardiraniji lik u ikojoj video igri ikad
Istina, nije zabavan nimalo. Dok sam igrao najzabavniji su mi bili Gragas i Gangplank, a onda Graves i Varus kad su izašli.
>LoL
>zanimljivi heroji
Dosadan si.
Dobio sam warning od riota jer sam reko da su trebali pustit hitlera da ucini svoj posao u Poljskoj. :(
oh you
Teemo svastika :pray: :pray:
Resetirali su mi honorable sto su mi davali ljudi, sad je sve na nuli. :(
Raspizdili te Poljaci? xD
Ja sam dobio crvenu mašnicu još kad sam imo oko 40 teamwork honora pa su mi je maknuli valjda zbog reportanja. Sad imam 100+ i dalje nemam mašnicu. Mašnica... :(
A mislim da ti to ovisi o tome koliko imaš honora u odnosu na druge, tako da si valjda na početku dobio zbog toga jer su svi imali malo honora.
A malo. Igras ranked, lik picka Caitlyn, i gledam na pocetku nema nikakav dmg, ni nista, pogledam na lolking, ima 2 prazna rune pagea i nema masterije. Sinoc full ad panth igra solo, Rumble ga nogom ubio.= Citat =:
Izvorno postao keko
reportaju te rejnđeru, nemoj im flejmat igru.
Tak sam se i ja osjećao. Tak smo se svi osjećali :cry:
18 0 10 i 16 3 9 ezreal u rankedu c:
trebo sam prije pocet ranked, ovo je ez mode