Ček, ti si 3. razred, ili sam bar tako mislio.
A u 3. nema natjecanja :)
Printable View
Ček, ti si 3. razred, ili sam bar tako mislio.
A u 3. nema natjecanja :)
A morao bi biti 2. razred, ne postoji za 3. razrede.
Reminds me, svi iz moje skole koji su isli na natjecanje iz informatike su prosli. Njih 20ak. :)
Meni su dva prijatelja iz fizike išla, to je prvi put u 25 godina da se netko dobrovoljno prijavio toj profesorici.
Igram LoL. Actually, čekam da se respawnam.
2.= Citat =:
Izvorno postao Mirko L
Pijem čaj i čekam brod.
Bila sam prva na natjecanju iz engleskog :$
Bio prvi sa 40 bodova, wtf školo :(= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
Prvi sa 47 bodova. Bilo je prilično lako jedino gramatiku pojma nisam imao.
Imo sam..oh wait. Pa ja ne idem u školu. Silly me.
tj. 5. jedan je diskvalifikovan :pray:= Citat =:
Izvorno postao Markecgrad
Zašto?
nemam pojma, ali ono rofl :pray:
Wtf?= Citat =:
Izvorno postao Markecgrad
Ja imala 54..
Ja sam prošle god. na tom natjecanju imao 94 % ako se dobro sjećam, bio 2.
Na županijskom sedmi jer sam fejlao listening comprehension, tekst je čitala neka baba od 60 god. valjda :rotfl: . To veze s engleskim nije imalo.
Ništa. Dosadjujem se za popizdit....
Papam čvarke
Duvan cvarke ili one masne i odvratne?
Nope, hrana, al stara ih je napravila perfektno. Bilo je više mesa i još su ispale pločice (ekstra tanke). Brijem da ću svršit.
Pričala sa starim frendom sat vremena i cijelo vrijeme mi je trnila usna. WTF. Završen razgovor - gotovo. Guglala sam i po običaju, imam multiplu sklerozu i/ili rak mozga.
EDIT: Dijabetes. Napad panike. Lupus. Neuropatija. Leukemija. Tumor. Potres mozga.
EDIT 2: Poremećaj osobnosti.
EDIT 3: Parapsihološki fenomen. Idem spavat'.
Vidis na sta me sad podsjeti.
Ja sam neke 2 godine imao poremecaj gdje jednostavno zablokiram kad treba nesto reci, nekad se to desavalo u drustvu a nekad i sa jednom-dve osobe. I imas osjecaj samo da mozes ono prvo slovo reci sve bi bilo super jer bi onda i ova ostala lako krenula. Mislim da cak postoji i pravi naziv za tu anomaliju, nasao sam jednom na netu al sam zaboravio. Al zanimljiv osjecaj, kao da ti netko izvuce svu energiju taman kad nesto krenes reci.
Uglavnom odjednom se pojavilo i odjednom je i nestalo pa sam i zaboravio na to sve do sad.
E da, i ono kad sam imao glasne pucnjeve u glavi nekih 6-7 mjeseci al to je nepovezan slucaj. Mislim da cak ima i clanak na cracked.com o tome
jebemliti cracked, pa sta god na netu gledam uvijek me dovede do ovog govna, poceo sam u 1 citat, sad je 4 i nemogu spavat
Update: 06:10. Očito ne mjesečarim što znači da sam budna još uvijek. Još uvijek nisam našla zašto mi je trnula usna, a da nije povezano s nekom bolesti. Ležala sam u mraku 3 sata pokušavajući zaspati, al' očito sam bila prezauzeta razmišljanjem o lightsaberima, budućem stanu u Londonu, plemenu Baka koje sam gledala na teveu prije, činjenici da mi se frend ženi, dinosaurima i koječemu. :sigh:
Napisala sam i pjesmu svirajući u mraku. Zašt' nisam tak' kreativna po danu :(
Zlo mi je, bljujem, a moram ić u školu da nemam 1 iz hrvaškog. :(
Idem na posao bolestan ko ku**c. sigh.
To se događa svakome ikad.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
To mu je od droge.
[quote=Mirko L]To se događa svakome ikad.[/quote:2xx6btsk]= Citat =:
Izvorno postao "Kid A":2xx6btsk
Meni je uvijek problem tako reći prvi slog pa ga progutam, ostalo lako ide :/
Hrčak mi je uginuo pa tugujem ... Tko bi rekao da tako malo stvorenje može ostaviti toliki trag.
Govno je taj Cracked, počeo sam ga izbjegavat zadnjih sat vremena prije spavanja baš iz tog razloga.= Citat =:
Izvorno postao hansi