Nisam ga gledao sada nego prije, ali svima vam preporucam Red Sands, mozda i nije visoko ocijenjen na IMDB-u ali svakako zasluzuje 2 sata vaseg vremena.
Printable View
Nisam ga gledao sada nego prije, ali svima vam preporucam Red Sands, mozda i nije visoko ocijenjen na IMDB-u ali svakako zasluzuje 2 sata vaseg vremena.
Pogledao sam Shaun of the Dead.
- odmah sam se razveselio glumcima iz Hot Fuzza :D Film ima dobrih fora, da se nasmijati, ali ne dovoljno. Zombiji su legendarni, totalno bespomoćni i jadni, možeš plesati oko njih :D Ali fali humora da bi bila dobra komedija, a to je primaran fokus ovog naslova. Tako da me se nije dojmio poput Braindeada :(
6/10
http://z.about.com/d/movies/1/0/3/K/...nshinepubv.jpg
Strasan mindfuck od filma.Jos nekoliko sati cu biti pod utiskom.
Ocjena neocjenjivo
Epska ekipa i komedija.Genijalan humor.Jedva cekam nesto novo njihovo.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Pogledo sam Wrong Turn 3, i mogu reč samo: ahahahahahaha.
Koje smeče e. Tako glup film... isuse... neznam tko je bacao novac na taj film. 0/10
Sve je loše, baš sve. I wrong Turn 2 je smeče xD. Prvi dio je odličan, ali ova 2 ga kvare... Druga 2 se zovu bzvz i "Wrong Turn".
Prvi je barem imao logike ova 2 su pod tim imenom samo radi tih kanibal kostima...
Ugl eto neke solidne horror filmove, nemogu se sjetit više njih, i među njima je ovaj return to the hunted hill ok, ostlali su dosta dobri.
Nemogu se trenutno sjetit više njih...
Uz remake može se i original pogledat ne:
The Hills Have Eyes 1,2 (Remake) (Slasher)
Descent (Scary,Gory)
Thing (Gory,Slasher)
American Werewolf in London (Slasher)
The Mist (Scary)
Wrong Turn (Slasher,Gory)
Hellraiser 1,2,3 (Gory,Slasher)
Cloverfield (Scary)
The Fly (Gory,Scary)
28 Days Later, 28 Weeks Later (Gory,Slasher)
Child's Play (Slasher)
Signs (Scary)
Ovo nisam gledo ali cu pogledat;
Pandorum
1408
The Amityville Horror (Remake)
Toolbox Murders (Remake)
malo sam ponovio gradivo
Domino
7/10
Disturbia
7.4/10
:shock:= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
Jedva cekam da dođe.
Neda mi se niš gledat... :(
Počeo Transformers 2 i zaspo, pa počeo Race To Witch Mountain i zaspo... :(
Jedino da gledam pr0n ne zaspem... :)
Danas idem pogledat u kino Surrogates, nadam se da je dobar kao što izgleda. :D
Tko, Bruce Willis? Ideš na dejt s njim?
Pogledao sam "17 Again"...
- očekivao sam govno, dobio sam zabavnu romantičnu komediju. Ugodno me film iznenadio. Radnja je klasična, 100x prožvakana, ali film je sve jedno zabavan i da se pogledati.
6,5/10
Surrogates
http://static.reelmovienews.com/imag...tes-poster.jpg
Dosta zanimljiv film sa dobrom temom, ali nažalost neke stvari su nelogične te je film prekratak.
8/10
Damnatus - The Enemy Within
http://forbiddenplanet.co.uk/blog/wp...0K%20movie.jpg
Ovaj nisko budžetni amaterski film, owna Boga Isusa. Koristim ga da si skratim vrijeme do izlaska Ultramarines - The Movie. Ne želim niti spominjati kako posramljuje našu produkciju. Nije da nema mana, ali je poprilično dobar.
8/10
Pogledao The Proposal,e sad meni se veoma svidio i zato mu dajem 8,5/10.Baš sam bio sav nekakav raskajmačen za takav film i baš mi je fino sjeo.
Blade Runner.... Isse, kad se sjetim da mi je kad sam ga prvi put pogledao film bio naporan najradije bi se sam našamarao (dobro ajde, bilo je to prije... 9-10 godina, ali svejedno), ali odmah na drugom gledanju me se duboko dojmio i kroz godine mi je ostao jedan od najimpresivnijih filmova ikad, ej pazi OVO sada, koji je spojio efekte, glumu i priču u jedan fenomenalan uradak. Ovaj put sam ga pogledao da se zagrijem za Surrogates... već sam nakon 20 minuta shvatio suludost te tvrdnje i opet se poželio našamarati.
+ Arby's pick!
http://www.imagesforme.com/upload/043306fa.jpg
Da da, i mene ceka doma za pogledat, cim nadjem vremena.
Inace, nemoj nesto kao Surogates usporedjivat s ovim remek dijelom, jos dugo dugo vremena nitko nece uspijet napravit Ridley Scott. Epic od filma :pray:
Inace, pogledao Igor-a, simpatican film ^^
Vidis Blade Runnera nikad nisam gledao, a na vrhu mi je liste za must-see.
Koju verziju si gledao, znas i sam da ima jedno 3 directors cuta, pa jedno dvi extended edition verzije, pa americka i europska verzija, pa verzija bez naracija harrisona forda, pa verzija s jednim ili drugim zavrsetkom. Pa verzija sa jednorogom i di se da naslutit da je on replikant, pa verzija di se da nasluti da je covijek. Ugl potrazi malo po netu i ako nisi pogledao nađi kako se zove ova zadnja remasterirana verzija iz 2006 ili 2007, em su neki glasovi nanovo snimani, em su specijalni efekti poboljsani, i redatelj je rekao da je to njegova prava vizija filma, koju je tek sad moguce u potpunosti prozvakat.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Kakve veze ima Blade Runner sa Surogatesom?
I da, i ja bi trebao ponoviti gradivo :D
:O
toliko puno ih ima,ja sam gledo ovu,mislim da je ta remastered director's cut.
Ja imam samo redateljsku verziju u HD-u. Volio bih nabaviti i originalnu kino verziju sa naracijom glavnog lika...I da film je bezvremenski . Kada su novinari pitali David Fincher-a nakon uspjeha filma Sedam od kuda je crpio inspiriciju bez oklijevanja je odgovorio da je prekopirao atmosferu iz Blade Runner-a. Inače film je stekao kultni status godinama iza kino distribucije gdje je teže podbacio .
zadnja verzija je The Final Cut, a ne znam koju ja točno imam doma :(
Pogledao sam Remastered Director's Cut koji je izašao 2007. godine i koji sam prije godinu dana nabavio, tj. Final Cut, ali ono, do nedavno sam furao staru VHS kazetu. :)
Da, ja isto imam taj Final Cut, kao da je sa BluRaya ili sl, kvaliteta je savrsena.
Inace, pogledao sam Blood: The Last Vampire. Film je ok, taman ono kaj bi ocekivali od filma koji je radjen po mangi. Vidi se i mali dodir ljudi koji su radili na Tigru i Zmaju.
Eda, ja imam tu final cut verziju, moze li mi itko linkati te harrisonove naracije?= Citat =:
Izvorno postao Feanor
Black Adder season 1
10/10
:pray:
Pogledao bas G-Force, zabava za djecu ali i odrasle, ma za cijelu obitelj! Odlican voice acting mnogih poznatih glumaca, predivan cgi i kombi sa pravim glumcima, zanimljiv preokret pred sam kraj, zabava, stvarno dobar filma!
8/10
Proguglaj, ali je predviđeno da naracije nema... zapravo, ne znam zašto je i bila dodana uopće (ono, mislim da se Ford baš i nije potrudio bio). :)= Citat =:
Izvorno postao GeraltofSmeg
Inače, sad kad sam raspoložen za stare filmove, planiram iskopati još i Fahrenheit 451, također jedan od ponajboljih SF filmova.
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Jel igra rađena po filmu ili film po igri? Baš sam u par navrata naišao na taj naslov i rekao da ga moram pogledati, ali uvijek zaboravim... Valja?
Pa kaj taj film ima veze sa igrom? Mislim da nema...naravno, ako mislimo na istu igru.