Moj medij je bolji od tvog.
Printable View
Moj medij je bolji od tvog.
Zašto još uvijek niste banali ovog baldricka?
Ako računamo utjecaj na osobno zdravlje, onda je igranje nogometa sigurno bolje od igranja igara, bar za osobni boljitak ali gledanje serija i filmova bogami nije.= Citat =:
Izvorno postao baldrick_
Summa summarum, sve su to oblici gubljenja vremena.
Onda je cijeli život gubljenje vremena.
Po meni je posao veće gubljenje vremena nego uživanje u igrama bilo koje vrste, tj. onome što te zabavlja.
A život bez zabave je nekakav bijedni poluživot, ako i to.
Pogodi zašto tvoje mišljenje nije relevantno.
Jer je istinito, a neki se ne žele suočiti sa stvarnošću.
Nisi ti bio gladan u životu.
Skupljanje platina me čini boljom osobom od vas pogana.
nisam mislio na fizicko zdravlje, nego na psihicko.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
gledanjem filmova/serija, slusanjem muzike i citanjem knjiga postajes duhovno bogatiji. kad sipam pivo i odgledam neki film pun zivotnih istina, tipa americka lepota, osecam se mnogo lepse/emotivnije i malo pametnije. takav efekat se kod igara retko vidja, a i traju mnogo duze, pa se ne isplati. sve zavisi od toga da li slobodno vreme zelis da ispunis necim sto ce ti (ma koliko malo) pomoci da budes bolja i mudrija osoba ili necim sto te zabavlja na nekom najprimitivnijem nivou. meni, smisao zivota je u emocijama, primitivna zabava mi malo znaci
mislim da zbog toga filmovi, muzika i knjige nisu gubljenje vremena. na kraju krajeva, ne mozes da radis i da se socijalizujes sve vreme. ja volim to sto postoji deo dana kad si sam s racunarom, a opet mozes da radis nesto smisleno (da gledas americku lepotu)
Zapravo je baldrick u pravu :shock:
Ja kad pređem neki teški platformer osjećam se ispunjeno.
Pa moraš radit da bi jeo, naravno.= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Ali da ne moraš, bi li radio ili igrao?
Inače, igre su mi vrh zabave i psihičkog (duhovnog) ispunjenja.
Zatim film/serija, pa strip, pa knjiga. Tim redom.
A glazba?
OT: Trebam nešto s piratima, a da nije Sid Meier's Pirates, PotC ili Monkey Island (i spomenut ću Anno i Port Royal igre, makar nisu baš ono što tražim, al eto, čisto da ih nitko ne spomene).
Ne uklapa se baš u gabarite koje si naveo, ali možda ti se svidi nešto poput Risen ili nastavka Risen 2 Dark Waters. Ima taj gusarski štih, a "open world" RPG je. Znači samo štih je gusarski, nema brodova i sličnih pizdarija... :D
PS: Osim u dvojci, brijem da tamo ima brodova, nisam je još igrao.
Čekaj novi Ass creed
Tortuga
preporuka dobrh igara za android (xperia Z)
znaci nista sto se prelazi, sve sto ide na partije tipa wormsi ili neki tower defence
nesta sta se more uvjek igrat i ubijat dosada
isto tak za neke cool aplikacije
fala :thumbs2:
Must have ti je Plants vs. Zombies. Nisam našao dobru besplatnu verziju pa sam se isprsio i dao 0.98$... pre savršeno je :D
Od appova, must have su mi:
Nova Launcher (čisti must have za sve brandove/modele osim HTC-a pošto Sense 4+ rula svemirima)
Zet Karta (besplatan prijevoz ako si u ZG-u)
QuickPic (savršena galerija slika i videa)
ES File Explorer (mislim da nema konkurencije koliko je dobar)
IMDb
Quickoffice
HAK (koristim ga za plaćanje parkinga, ali ima još korisnih funkcija)
Mireo Don't Panic (hrvatski GPS app)
Go Contacts EX (jedino Samsung ima dobar contacts app, za sve ostale brandove je ovo esencijalno)
Handcent (genijalan app za SMS)
Opera Mobile (sad je dobila update i mislim da se više ne zove tak, mislim da je sada samo Opera)
Notification Toggle (ako ti mob ne dođe sa togglovima na notification displayu)
PicSay Pro (dorada fotografija, vgg app)
Plume (app za čitanje twitova, koristim to za izvor vijesti iz svijeta gaminga i mobitela)
Beautiful Widgets (za sve brandove osim HTC)... alternativa je HD Widgets.
Feedly mi je fora za novosti, a dolphin browser mi izgleda najbrži od isprobanih. Nova launcher je odličan, baš sam se priviknuo na prime verziju sa gestama.
Od igara u zadnje vrijeme igram Cut the rope serijal i Temple run 2. Plants vs Zombies stvarno jesu super, Anomaly warzone earth mi je isto fora, pa World of goo, Air Control Lite koji je prokleto zarazan, Basketball shoot, prvi Broken Sword, Major Mayhem, iStunt 2, Who gets rich, Categoty quiz i Whats the movie.
Nije baš ono što si tražio, ali na sve se da ulupati sate i sate.
Bude oke Android bundleova za po dolar na humblebundle
e jedno turbo bitno pitanje:
jel moguce napravit neki folder i potrpat sve applikacije koje mi netrebaju sa one liste? <-------
jel postoji kakav app sa wifi hackovima svega elektricnog: bankomata, ves masina, mjesalica, semafora
btw zavas preporuka gba emulator i sve ostalo znate :thumbs2:
i skino sam si sketchbook pro jer sma artist i dizajner
Ona lista se ne mijenja koliko znam, ali si na home screenove staviš ono što trebaš pa tu listu ni ne otvaraš nikad.
Svaki bolji launcher ti ima Hide Apps opciju gdje pospremiš sve appove koje ne misliš koristiti i nakon toga više ne postoje u app draweru, tak da možeš maknuti hrpu bespotrebnog smeća sa liste. Osim toga, mogu se raditi i folderi ako baš tak želiš...
Također, najbolje je rootati i deinstalirati bloatware, ali ako ne želiš u te vode, Android 4.0 ti je uveo opciju da disableaš appove tako da se ne pale u startu, da se ne pale kod synca, ne troše RAM i usput se maknu sa liste appova. Tak da svakako preporučam da bar to napravite... Odete Settings - Apps - All - nađete app koji ne želite i kliknete na njega - zatim Disable. To je osnovni korak, po meni važniji od postavljanja datuma i sata :D
PS: to si sve mogao pitati u HW djelu foruma, imaš Mobilno podforum i nutra sticky sa Androidom...
Je. Kad si u listi, takneš tipku za više opcija i takneš "Create folder". Onda opet tipka za opcije, pa "Edit".= Citat =:
Izvorno postao Tegla Ajvara
EDIT: kako gej zvuči ovo "takneš".
Rootanje bi svakako trebalo napraviti, ak se mene pita.
Nedavno sam na svoj ZTE Blade 3 stavio i Custom ROM, pa bih bome i to preporučio ako je neki model sa manje RAM-a i hrpom smeće aplikacija.
Pogledaj si i kakav custom kernel, isto bitno za brzinu/fluidnost uređaja.
šta odigrate novije, a da je slično šta ja znam.. necem zabavnom.. tipa fable the lost chapter?
cuo sam da je batman dobar?
nisam igrao ništ novije osim skyrima, cs:go, dote2 i D3 unazad neko vrijeme..
Batmani su odlični, probaj sleeping dogs, walking dead.
Oba Batmana, Dark Souls, Max Payne 3, Spec Ops: The Line, Civilization V, Far Cry 3...
a arkham origins?