O,ispričavam se onda,al mislim,rekao si da su najpopularniji bendovi smeće,a ovi spadaju u takve...Ili misliš na Slipknot,Korn i ostala nu sranja?
Printable View
O,ispričavam se onda,al mislim,rekao si da su najpopularniji bendovi smeće,a ovi spadaju u takve...Ili misliš na Slipknot,Korn i ostala nu sranja?
slušajte ovog xabarasa lika, zna o čemu priča.
Mozda bih ti i odgovorio ali znam za tvoju troll istoriju na forumu koja jos uvijek traje(nikad nije ni prestala)tako da svaki tvoj post uzimam s rezervom :)= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
Mah,odustao sam od trolanja...Priznajem,Mirko me inspirirao...
Kao prvo, nisam reko da trollaš, nego da si možda namjerno ostavio taj typo. Svi znamo da thrash fanovi znaju biti osjetljivi kad netko napiše Trash metal.= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Drugo, ti si prvi spomenuo "kompozicijsku vrijednost".
Treće, iskreno nemam neki argument protiv onog kaj si napisao, a da imam, vjerojatno bi počeo o tome kako je glazba umjetnost koja se izražava zvukom, stoga i gaženje žarulja može biti glazba, bla bla blargh. Mogu uživati slušajući svakakve gluposti, od odvratno loše produciranog noise-grinda do vrištanja psihičkih bolesnika u podrumu praćenog blastbeatovima i pozadinskom bukom/distorzijom. Cijenim obrazovane glazbenike koji stvaraju kompleksnu glazbu, ali to ne znači da onu manje kompleksnu ne smatram glazbom. Nema tog žanra čije "smjernice" onemogućuju stvaranje glazbe - istina, u nekim žanrovima (drone pogotovo) je nemoguće stvoriti kompleksnu glazbu, ali nikakva pravila te ne mogu spriječiti od stvaranja glazbe kao takve.
Normalno.Ovdje se slazemo.= Citat =:
Izvorno postao Mafioz0r
Drago mi je, samo me zbunio onaj odgovor na Masakristov post, kad si rekao da "to nije muzika, nego zvuk". :D
To je svakako samo u metalu.= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Ali,ali...ocekivao sam nesto tipa
"e da,svi ste vi megaretardirani"
Maloki,gubis se :(
Pa zašto bih vam rekao da ste megaretardirani kada je rasprava bila (koliko-toliko) zanimljiva :(
I ja sam očekivao odgovor na svoj jebački sarkazam, a ne opasku o tome da se gubim.
A neka...dosadno mi pa ono,malo.......ok si ti.
Braćo pametniji metalci tražim sada nešto kao Tyr :D
Kakav je Tyr inače? Koliko je to progresivno, a koliko vikinško? Koji album preporučaš?
Taman. Malo sam prije već slušao na jubitou i svakako je vrijedan pažnje...
Nešto kao album Eric the Red.= Citat =:
Izvorno postao m777
Onako, solidni su. Instrumentali su idlični, lirike loše...= Citat =:
Izvorno postao Wishmaster
Dethklok - AwakenS :pray: Neviđeno rula :pray:
Tyr je takođe dobar, svidio mi se.
bokte vec sam zaboravio na njih, sad vidim da je leakan drugi album i uskoro pocinje treca sezona \m/= Citat =:
Izvorno postao Hansi Kürsch
jučer municipali uništili županju. :pray:
Počeo slušati Drudkh :pray:
Sada si službeno postao kul, kvlt i tr00.
wat? -.-
:oops:= Citat =:
Izvorno postao Hansi Kürsch
Oćemo bit mega fanbojevi zajedno?
Nesto slicno solefaldu, dajte mi.
o moj bože :O
:shock:
Sta da radimo?
Hmm, ovisi tko je napisao pjesmu...ja vjerujem samo Euronymousu.
666
Nekidan sam gledao po forumu i vidio temu kao što je ovaj sada napisao. Sada brzo na traženje da otkrijemo tko je :D
teh zoh
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...7_minehead.jpg
Jedan clan MAYHEM-a prikazuje hibride prve generacije
666