-
Re: Koje ste filmove u zadnje vrijeme pogledali?
@Bartuc:
To je zato jer zombi filmovi sami po sebi imaju problem s faktorom straha, van onih tipičnih "scare" pristupa koje te šokiraju trenutačno. Eventualno jedini zombi film koji je mene osobno prestrašio je bio REC i to već spomenutim šok faktorom. Problem je vjerojatno u samim zombijima kao čudovištima. Možeš pogledati BraindeadSuz koji sam se zapravo i pošteno nasmijao i PontypoolSkoji me se dosta dojmio.
-
Pirates of the Caribbean: At World's End
Film:7,5/10
Blu-Ray:10/10
-
:nonono:
ako trzneš tijekom filma dva tri puta (kada nešto iskoči) to ne znači da je strašan
paranormal activity :thumbs1:
ali gledat će se :)
-
Ako hočeš strašan Horror pogledaj Descent, jedini scary horror film koi je stvarno scary. Po meni jedna od najboljih horrora.
Ae pogledajte pa komentirajte ta film :) .
-
također preporuka za Descent
odličan horror
-
Pogledao The Taking of Pelham 1 2 3.Ocjena 8/10.Jako mi se svidio film,a John Travolte je svoju ulogu super odradio.
-
Hvala na preporukama, gledati će se i danas neki "maratonćek" od 2-4 filma :D
-
Gospodar Prstenova trilogija - 10/10
Preporuka svima koji još nisu pogledali.
-
Surogati - 7/10
Solidan film, zanimljiva ideja, ok režija i gluma.
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Sljedeće je na redu Dawn of the Dead... SaZzu pljuje po filmu kao da nema sutra, pa baš hoću vidjeti što je tako loše u filmu. Jedini argument su mu bili zombiji što trče, a na takav argument se poserem :D Ako vampiri mogu sjajiti na suncu, onda i zombiji mogu trčati :D
Dawn of the Dead iz 2004. nisam sigurno popljuvao jer mi je taj film uz 28 Days Later jedan od boljih zombie filmova, bas zbog toga sto zombiji trce.
Govorio sam ti vjerojatno za Land of the Dead iz 2005., gdje leader zombie uci drugog zombija kako koristiti pusku il neko drugo oruzje (nisam vise siguran) da bi ubio covjeka, a da ga ne pojede, jel.
Jos jedan detalj koji je jako lose napravljen je kad se svako malo u filmu iza glavnih likova pojavi random zombie i ugrizne ih, iako 5 sekundi prije nije bilo zombija u radijusu od 10 metara.
-
Može biti da sam pomiješao ta 2 filma :? Isprike SaZziću :friends:
Evo pogledao sam The DescentS:pray:
- napokon horror koji ZASLUŽUJE titulu HORRORA :pray: Čitav film je klaustrofobičan, napet, jezovit, atmosferičan i mogu reći strašan. Nije da bi se bojao sam tuširati nakon njega, ali definitivno jedan od najstrašnijih horrora koje sam pogledao. Ne samo da ima i jezovitu atmosferu i "boo faktor", već ima i krvi koliko ti srce želi :D Baš je film na nivou, totalno sam uživao u njemu, srce je ubrzano radilo.
- a i ona Juno pica je taaako dooobraaa :D Uff...
8/10
Ocjena nije viša pošto treba prostora ukoliko naiđem na bolji horror od toga :D
Sljedeće na listi su Silent HillSi Braindead Blood Edition.
-
Land of the deadSje fkt loš, uz Flight of the living deadSmožda i najgori zombie film ikada :rotfl: najzanimljiviji dio filma su mi lezbe. :(
Remake Dawn of the deadSzaslužuje pohvale, film je super i sigurno jedan od boljih zombie horrora. :thumbs2:
The descentSsam gledao i meni je dosta loš, ponajprije zbog užasne glume, kao da nije dovoljno što su sve žene nego su još i poprilični gabori i iritantne neduhovite dosjetke na početku filma u kombinaciji s britanskim naglaskom su me gotovo odbile od gledanja. Ajde, ona stvorenja odlično izgledaju, ali skoro sam izgubio živce zbog jebenih žena, baš su mi bile iritantne :-x
Silent HillSmi je najdraža igra ikada i naprosto mi nije jasno kako je film ispao tako, hm... pa nije baš smeće, ali fkt nije nešto dobar. Kakva je to logika, kombinirati elemente iz svakog nastavka i ubaciti u jedan. :roll: Bilo bi im bolje da su išli raditi ekranizaciju prvog, pa drugog, ovako su sve nabacali u jedan i pitaj boga kakav će biti drugi nastavak.
Što se tiče BraindeadaS:rotfl: :pray: baš sam ga gledao u prošlu nedjelju i umirao sam od smijeha. Meni najbolja horror komedija ikada :thumbs2:
-
Baš sam provjerio taj Land of the Dead, gledao sam tu glupost :D Koliko se sjećam, tamo onaj zombi primi kalaš u ruke i nauči ga koristiti, pa ide dalje učiti ostale zombije :D Baš je trash film xD
A u The Descentu me nije smetala gluma, tak i onak nema puno pričanja. I Juno nije gabor :-x :D Bar u tom filmu...
Kaj onda da gledam Silent Hill ili ne? Ako ne, dajte još jednu preporuku ali da je strašan i jezovit, bolje nego samo ljigav. A Braindead ide ziheraški.
-
Strašan i jezovit, definitivno [REC]S(meni je bio strašan) i onaj novi Orphan, nisam gledao ali kažu frendovi da je za usrat se ko grlica. :D
-
Ma gledaj Silent Hill, ne mora značiti da ćemo na isti način vidjeti film. :thumbs2: Ovo moje su više opaske od okorjelog fana igre i kao takav sam očekivao više... :wink:
Inače, filmovi koje sam gledao lately:
MiseryS- triler o piscu koji nakon nesreće zapadne u ruke ženi koja je opsjednuta njegovim radom i njime samim, film je nagrađen oscarom, dobar je.
100 feetS- horror i Famke Janssen - može li bolja kombinacija? :) Neloš film, no ništa što ćete vječno pamtiti.
-
Evo pogledao sam Silent Hill.
- definitivno nisam mogao povezati film sa igrom što se radnje tiče, ali atmosfera igre je odlično prenesena u film. Također su monsteri iz igre pre savršeno redizajnirani za film, samo mi je žao što ih ima tako malo :cry: Onaj "šakorliki" sa početka je bio pre pre sexy napravljen, zašto ga nisu ubacili u još koju scenu :cry: Efekti su također odlični, baš kao i soundtrack iz igre koji boosta atmosferu za 200%. Čim čujem tu stvar se naježim :D Najveća mana filma je katastrofalna gluma, baš strašno loše odglumljeno...
Film nije loš, ali mu nemrem dati višu ocjenu. Ima puno potencijala i da je bolje odglumljen te da je malo bolje pratio priču iz igre, ocjena bi drastično skočila. Nije nešto strašan, ali je vrlo atmosferičan i budi nostalgiju za igrom.
6,2/10S:D
-
Dao si Silent Hillu 6,2....svasta.
-
Koliko bi mu ti dao? Upravo pogledah na imdb, tamo je dobio 6,5, nisam puno fulao :P
Nego, upravo pogledao BraindeadS:rotfl:
- stari moj, kada zbrojim sve filmove koje sam pogledao i pomnožim sa 100, svi zajedno nemaju krvi ko ovaj film :D Film je toliko loš da je zapravo dobar :D Totalno ljigavo, brdo scena za nasmijati se, jebački :D
7/10S- ne znam kako bi ga ocijenio pošto je van svake kategorije, ali ajde, 7/10 xD
Najbolji quote:
"Stay back boy, this calls for divine intervention"
"I kick ass for the Lord"
:rotfl: :pray:
Moram naći još dobrih zombie filmova, nešto sam zapeo za njih :D
PS:
@Xarabas, nisam mu dao veću ocjenu pošto bi onda ocjena prešla preko one koju sam dao Dawn of the Dead-u i 28 days later-u, a ta 2 filma su mi ipak bila bolja... A nižu također ne zaslužuje.
-
Braindead je oličenje maksimalnog pretjerivanja u ama baš svemu, osobito u krvi. Toliko thrash da jednostavno moraš uživati u njemu. :rotfl:
-
JA bi descentu dao 9/10, silent hill nije strašan, uopšte meni, ali ima super priču i atmosferu. A u descentu mi ok bila glupa, a najviše mrzim kad u film ubace neke našminkane tinejđere... ja volim više opake likove u filmovima, ali ovisi od filam do filma.
Ugl Descent mi bio odličan, Uskoro če izač drugi dio koi če biti naravno jadan jer je identičan prvome djelu, sve iste fore ono -.-'... btw koi dio ste pogledali ? Američka verzija descenta mi je lošija, imaju različite krajeve, jedan je negativan, a drugi pozitivan.
Ugl to je i proglašen jedan od najstrašnijih filmova nakon aliena. Meni sve super u tome filmu šta se tiče scary faktora :) .
Pogledat ču REC... zanima me baš. Šta se radi ? Ako se da kome reč :P . BTW ne igra li 2. dio u kinu ?
28 weeks mi bolji od prvog djela, ok mnogima nije jer nije tu neka priča, ali mi je atmosfera bolja. I da tu nema zombija...
Radi se o Rage virusu, i zato ti zaraženi trče, jer zombiji inače ne trče, to su gluposti.
Slična stvar bi we mogla desit ako se bjesnoča počinje prenosit zrakom. Što se desilo neke 1960te negdje u rudniku, 2 čovjeka su se zarazila vjesnočom preko zraka, ali sve su izloilirali i sterilirali, i više se nikad nije pojavio takav slučaj.
Strgana mi tastatura pa možda ima dosta grešaka u tekstu :D .
-
Sljedeće gledam Shaun Of The DeadS:D Možda čak i večeras xD
Inače, 28 weeks mi je bio lošiji od 28 days ponajviše zbog nedostatka atmosfere, gubi onaj post apokaliptični filing.
-
Nisi to jos gledao?Moja preporuka.
-
meni se ne sviđa nimalo,dosadan i nimalo smijesan,barem meni.
-
= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Shaun ili Braindead? Kaj je i Shaun horror/komedija?
Gledam ga za manje od 10 minuta, nadam se da će biti dobar.
@Tigerija... Jel imaš još koj strašni horror, da je na razini Descenta što se tiče horror elemenata.
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Shaun ili Braindead? Kaj je i Shaun horror/komedija?
Gledam ga za manje od 10 minuta, nadam se da će biti dobar.
@Tigerija... Jel imaš još koj strašni horror, da je na razini Descenta što se tiče horror elemenata.
shaun of the dead
prilicno je naporan film
-
pa nije loš. ima par smješnih scena al ostalo :/
-
Javim ti kasnije ili sutra, iam jako jako puno filmova doma, i više neam niti jedan film za pogledat...
Horrore najviše volim xD.
Nisu scary ali dobri horrori su ti Hills Have Eyes 1 i 2, makar je drugi malko lošiij meni. Ugl, to je jako odličan film ako nisi pogledo a vjeroajtno jesi. Radi se o nekoj planini, i vjerojatno je tamo bila neka nuklerna katastrofa - biološka.
Onda imaš Hills Run Red, priča je dobro osmišljena, film je ok.
Meni je 28weeks bolji, tamo je više apokolipsičnosti nego u prvome djelu. U drugome je sve izmaklo kontroli i sve je ošlo u kur**. Zato mi boli. I u drugome djelu se na sve načine pokušavaju toga riješit, zato mi se više svidja.
BTW gledam ovaj REC, i onako ok je film, sve mi to izgleda na virus bijesa, ili neka mutirana bjesnoča. Samo ono od silnih metaka netko bi iskrvario... Ok je film, ali nije mi ništa posebno, uglavnom bolje od karantene koju sam nakon 20 min izgasio...
-
Upravo se vratio iz kina sa Inglourious Basterdsa. Neću trošiti riječi. Samo ću reći: tko god je pljuvao po Tarantinu, ima da se sad ispriča i zauvijek šuti. Film je savršenstvo, i desetka koju sam dao filmu na imdb-u je premalena.
-
= Citat =:
Izvorno postao Herr Schnitzel
Upravo se vratio iz kina sa Inglourious Basterdsa. Neću trošiti riječi. Samo ću reći: tko god je pljuvao po Tarantinu, ima da se sad ispriča i zauvijek šuti. Film je savršenstvo, i desetka koju sam dao filmu na imdb-u je premalena.
I mene je oduševio, bolji mi je čak i od Reservoir Dogsa :D
-
@Herr Schnitzel
Htio sam i ja napisati neku recenziju ali pogodio si mi svaku rijec.Sad cekamo Vedrana da otvori temu u Pljuvacnici o istom.