Ako te zanima baš manliness, onda gledaj Fist of the North Star.
http://i44.tinypic.com/2hwpvlh.jpg
Pitaj Arbitera za redosljed gledanja, on to bolje zna od mene. :)
Printable View
Ako te zanima baš manliness, onda gledaj Fist of the North Star.
http://i44.tinypic.com/2hwpvlh.jpg
Pitaj Arbitera za redosljed gledanja, on to bolje zna od mene. :)
Also, gledaj Hellsing Ultimate. Pwna staru TV seriju samo tako.= Citat =:
Izvorno postao Blink
Ajde da konačno pogledam Char's Counterattack. Nisam gledao Gundama mjesecima. :)
btw, nisam pogledao Break Blade.
@Blink
Hokuto no Ken (109 ep.) - odličan originalni serijal.
Hokuto no Ken 2 (43 ep.) - nastavak serijala, nije baš nešto. Probaš pa vidiš jel ti paše.
Ako ti je to previše epizoda, onda jednostavno pogledaš Fist of the North Star: The Legends of the True Savior. 5 novih OVA koje sumiraju priču originalnog serijala.
http://en.wikipedia.org/wiki/Fist_of_th ... rue_Savior
Wiki zna :P
Ako ti se svidi Cowboy Bebop, pogledaj si i Samurai Champloo, od istog redatelja. Btw. ako želiš vidjet jednog od najvećih anime badassa, pogledaj Berserk.
True Savior saga je grafički pristupačnija onima koji ne vole baš stari art style. Ali ono, sretno s pronalaskom.
http://img96.imageshack.us/img96/772...ofkenshiro.jpg
Iz True Saviora je taj lik iznad?
Yep, to je glavni lik Hokuto no Kena, Kenshiro. Btw. art u OVA-ma je predivan, lica su predobro nacrtana.
Pogledao novu epizodu Sengoku Basare, pomalo dramatično ali i zanimljivo za razvoj priče. Also, konačno ću pogledat zadnje tri epizode K-Ona te dvije HotD, nisam stigao prije.
I dobro me Arby podsjetio, moram pogledat Break Blade, još uvijek mi stoji na hdd-u.
Epizoda 5 Seikimatsu Occult Gakuin.
Talk about cliffhanger. :pray:
Also, Bunmei & vice principal for teh lulz.
Other than than, naletih sada na ovo:
http://i25.tinypic.com/mbhef7.jpg
:))))))))))))))))))
Podsjeća na Angel Beats..
I jest Angel Beats... Bar Otonashi na monitoru. Trebaš pogledati Occult Academy da bi shvatio sliku~ :)
Also s MAL-a:
:)))))))))))))))= Citat =:
Izvorno postao FRUITS_PUNCH_VID
EDIT: Pogledao Superflat Monogram, anime reklamu za dizajnera Louisa Vuittona.
The video in question:
Jako slatko i fora. Made me happy. :)
... S druge strane, ne znam zašto, ali cijelo vrijeme dok sam gledao kroz glavu mi je prolazila rečenica "Kids, don't use drugs!". xD
Odoh sada pogledati i nastavak, Superflat First Love~
Pogledao Akira, a što reći. Animacija je genijalna, sviđa mi se ideja Neo Tokya, drago mi je što Japanci ne štede na krvi i na teškim emocionalnim scenama, ali brate priča nema veze s vezom xD.
Na početku je još sve super, uživao sam otprilike prvi sat, ali kada Tetsua strpaju u bolnicu nebulozama ne prestaje kraja :S, još to ostaje Akira, i super animacija i ugođaj, ali gledanje je posve besmisleno i bez mozga. Ma sve u svemu film mi se svidio i dajem mu 8/10 za sve drugo osim priče, dok priča dobiva mizernih 3/10 :(.
Svjestan sam da Japanci vole raditi opičene i nesvakidašnje stvari, ali ovo je ipak melo previše s neba pa u rebra.
Predo, imam poklončić za tebe. Probaj ga pronaći. Mjau~ :*
Erm... Wat.= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Skužit ćeš, ima vremena. Pusa Mici :*
Broja slova "a" u riječi nije definiran. :)
Pogledao HotD 5!!
Hirano je bio badass ovog puta, još više kad je dobio pištolj. Još uvijek nije badass na levelu Virala, al sam siguran da će stići do tamo! (Ima istog seiyuua kao i Viral iz TTGL [Seiyuu? mislim da se tako piše.]S)
Al sam se kido od smijeha na kraju, kad sam vidio gdje ga je medicinska sestra ´stiskala´ . :rotfl:
Pogledao danas 5 epizodu Amagami SS, ovo sa arcovima mi je gg. Znači, nakon svake 4 epizode je reset i ponovo se događaju u potpunosti iste stvari, samo što na sam tok radnje utječe glavni lik. Kaoru mi se se već sad čini nekako zanimljivijom likicom od prošle, a to što pozna glavnog lika već neko vrijeme samo više pridonosi zanimljivijem prijelazu iz prijatelja u nešto više. :)
Evo maloprije stavili novi Bleach, Naruto i One Piece na manga stream.
Pročitao samo Bleach zasada... Aizen je opet(je li to moguće!?) napravio God-cheat i sjebao moje nade da će ga Gin barem malo onemogućiti.. :-x
Hansi me navukao na anime,točnije HOTD.Pogledao svih pet epizoda sinoć,sviđa mi se.Ima i dozu humora koji te baš zna nasmijat.
Govorite šta oćete ali ja mislim da je ona glupača mis marikawa lezba,haha.I da,ona Rei je mlatila one proklete zombije sa onim štapom od metle već 5 epizoda,de molim te promjeni oružije :D.
one piece nisu i sajt im je nešto u k.... posljednih sat vremena= Citat =:
Izvorno postao SrgDark
Trenutno sam na Dragon Ball Z i napokon sam završio Frieza sagu. Koliko je fight trajao htio sam povratiti :(
Nego, evo jedan lijepi video :)
Damn straight, nigga.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Tek skužio sada što je HOTD, čini se predobro :S, moram pogledati!
kad ce k-on vise?
Kad ga netko subba. Coalguys su u posjetu Japanu, a ostali subberi su mnogo spori.
Pogledao epizodu 5 HotD! Epic win, najbolja epizoda dosad. :pray:
Scena s vodenim topom je lolpwned, Hirano je badass, reunion ftw. Ovaj omjer akcije i komedije mi savršeno paše. :3
nije predo rekao, izasla nova epka kejona
A vrijedi spomenuti da su izašli i nove K-On!! OP i ED singlice, te prvi dio OST-a. :3
Also, nova epizoda Amagami SS.
Double post nyaa~!
Kao što sam i mislio, nova epizoda K-On!! je bila zakon. <3
RoMIO and Julietsu!S :)
Mnogo, mnogo lulz scena ovaj puta... Nego, zanima me tko je seiyuu vlasiku onog cafea, podsjeća me na Kimidori-sana iz Haruhi-chan~
Other than that, preview... What the hell. :pray: