ne vidi se slika :)
i nije mi bd podigao ocjenu,dao sam onakvu kakvu mislim da film zasluzuje.
EDIT:eto pojavila se.
Printable View
ne vidi se slika :)
i nije mi bd podigao ocjenu,dao sam onakvu kakvu mislim da film zasluzuje.
EDIT:eto pojavila se.
Pogledao Harold & Kumar - Escape From Guantanamo Bay
Solidna komedija. Mislio sam da će biti pišaona tako da sam lagano razočaran, ali sve jedno ima dobrih fora za nasmijati se. "Turčin" je legenda :D
7/10
Previse jadno i vulgarno za moj ukus.Nedostatak humora pokusavaju prikriti random nabacanim vaginama i sisama.Prvi dio daleko bolji.
Mnei su oba dobra.
28weeks mi je bolji od 28 days, makar mnogima nije... da pričao je direktor da če moguče, ali moguče napravit i treči dio, ali nije još siguran, i da ukoliko bude trečeg djela da bi radnja trebala bit u Rusiji.
Pogledo Frozen. Dosta dobar film ono. Horror/Triler
Radi se kako su ljudi našli prastarog mamuta, u kojem si bili neki kukci koi prenose "zarazu" .
Gran Torino.
Želim biti Clint Eastwood kad odrastem.
Clint je Templar.
Simpsons the movie
7/10
ok je, draži su mi u tv formatu
Kung fu panda
7/10
vrlo dobro
= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Da, jedinica je i meni bila odlična :D U dvici nije teško pogledati sve one vagine, ali baš što kažeš, komedija je, mora biti smiješno, a ne softcore.
Ne znam kaj bi danas pogledao. Još uvijek sam bolestan, moram odmarati i gledati filmove, jeeej :D
Mislio sam nešto od ovoga:
Quarantine ili RECS- čitam da su praktički indentični, osim što Q ima bolje glumce, više krvi i nešto lošiji kraj. Tako da bi možda rađe pogledao engleze nego španjolce pošto je razlika u nijansama.
Year OneS- ali bojim se da je govno pošto uglavnom dobiva ocjene između 1-3 / 10 :D
Dark CityS- sexy
Moram odabrati između horrora, komedije i SF-a :(
Dark city
.
Home Alone
http://classes.design.ucla.edu/si/08.../HomeAlone.jpg
Lijep obiteljski film, već ga dugo nisam gledao. 8/10
= Citat =:
Izvorno postao Anarion.Umarth
Da...film je sasvim ok.Tvorci matixa su bili jako pod utjecajem tog filma. Očito su kopirali neke stvari iz tog filma .
Gledao sam ga full davno, ali baš si razmišljam da te SF-ove gledam u 720/1080p, tak da bi njega odgodio još na neko vrijeme...
Ne gledaj Quarantine. Gledaj REC. Čisto jer je original, a original je uvijek bolji od rimejka.
Also, gledah nekidan Ali G In Da House, OK je film, ima par urnebesnih fora ali ništa posebno.
7/10
Ja od ovog Year One ne ocekujem bogznasta,ne znam.....imam neki osjecaj da nece valjati.Preporucio bih ti Waking Life al ne znam jesi li jos spreman za nesto takvo.U svakom slucaju,nije film koji bi gledao s curom.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Jennifers Body :(
samo sam ga pogledo zbog Meganice
Na kraju nisam ništa od onoga gledao, ali sam odlučio imati horror day (sa zombijima i zombi wannabe-ima) :D Tako da sam pogledao...
28 days later
- solidan "horrorčić". Nije nimalo strašan, nešto blago ljigav, ali mi je pasala atmosfera u filmu. Odmah me podsjetio na "I am Legend", samo što mi je atmosfera u IaL-u bila puno bolja, ali 28 days barem ne koristi CGI kod svojih infecteda. Ima par strašno glupih scena poput one sa naguravanjem kolica u super marketu (čitav otok pokrepavao, a oni ko mala djeca uživaju), ali nije bitno...
7/10
28 weeks later
- film gotovo u potpunosti izgubi atmosferu kakva je bila prisutna u jedinici. I dalje nije strašan ali ima puno blood&gore efekata. Osim scene sa sniperima, sve ostalo je više manje bezveze iako mi je pasala mirnija radnja u prvih 40 minuta. I da, scena sa helikopterom je mogla biti brutalno jebena da se glupi helikopter srušio, ovako je ispalo pre jadno, ali sam se sve jedno kiselo nasmiješio na svu tu krv i meso :D Nisu smjeli napraviti nastavak, totalna reciklaža tematike i očajna borba da zarade još koju kunu...
5/10
Sljedeće je na redu Dawn of the Dead... SaZzu pljuje po filmu kao da nema sutra, pa baš hoću vidjeti što je tako loše u filmu. Jedini argument su mu bili zombiji što trče, a na takav argument se poserem :D Ako vampiri mogu sjajiti na suncu, onda i zombiji mogu trčati :D
Pogledao pjevajte nesto ljubavno, nakon metastaza ,jos jedan film koji me odusevio.Izgleda da se hrvatska kinematografija budi.
Meni je film previše lejm da bi postao fejm. Onak patak... 8)= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
Ček je misliš na original ili na remake?= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Dawn Of The Dead(remake) mi je jedan od najbrutalnijih zombi filmova, a početna scena s prvim zombijem je apsolutno zakon, pogledaj svakako. A i prva verzija filma iz 1978 je isto odlična, čak je i bolja od remakea, ali je već ostario tako da nije tako spektakularan.
:D
Na Remake iz 2k4 mislim. Original sam gledao davno davno :D Ali remake još nisam pogledao, zabrijao sam da jesam, ali to je bio neki drugi zombi film.
Fight Club
nemogu vjerovat da je ovo prvi put da sam ga pogledao,genijalan film,iznenadio me totalno.10/10
http://img195.imageshack.us/img195/1673/5587front.jpg
onak naj film u svemirima
Pa film i jedan od boljih .Definitivno za kućnu kolekciju gdje se kod mene i nalazi :thumbs2: .
Gledam trenutno Ice Age 3. Naletio na jedan urnebesan quote: http://www.entertonement.com/clips/wpnynbxhnc--55
Zasad mi je film odličan :)
Remake je očaj, preporučam da si poštediš oči. :)= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Evo pogledah Dawn of the Dead...
Već standardno, film nije nimalo strašan :D Ja ne kužim te horrore, brijem da u životu nisam vidio strašan horror. Jedino sam se Krugera bojao, ali tada sam imao valjda 5 godina pa se to ne broji :D
Inače, u niti jednom trenutku me nije smetalo to što zombiji trče, više me smetalo pred kraj filma kada su se počeli slijevati gdje god da su ovi stali. Ono, ko da su ih čekali iza ćoška... Krvi i mesa ima u zadovoljavajućim količinama. Crni, krupni, a opet karizmatični mamojebač je na nivou i film koji ima takvog lika nemre biti totalno loš :D Još su me smetale predvidljive scene, ali jebiga, rijetko u kojem filmu nemreš predviditi sljedeću scenu, pogotovo u horror žanru.
I u ovom filmu ima scena gdje uživaju u šoping centru, ali ovdje to paše za razliku od "28 days later", ipak su ovi nastanili taj centar i uživali u praktički zadnjim trenucima. Sama atmosfera filma je solidna, ali ima dosta neuvjerljivih scena. Najbolja scena mi je kada igraju igru sa sniperistom, fino me nasmijala.
No unatoč svemu, film mi je dobro sjeo. Nakon "28 weeks later", ovo mi je bilo puno zabavnije.
6,5/10
Uglavnom, od sva 3 "zombie" filma što sam danas pogledao, niti jedan nije horror. Svi su samo ljigavi, bez trunke strašnih scena :cry:
Treba mi neki horror di ću se usrati od straha i bojati se sam kupati prije spavanja :(
Mislim da kod filmova nisam naišao na ništa takvog još :)
... osim crtića Ernest, on mi je davao noćne more kao klincu :(
Mogao bi ubrzo Year One pogledat, vjerojatno tipična komedija s jack Blackom :)
Znači čekamo Paranormal Activity :D
Hm joj,ne znam bas.....ne vjerujem da ce biti toliko strasan koliko se predstavlja.
To je ovo?
F_UxLEqd074