Far Cry 3 Blood Dragon.
Printable View
Far Cry 3 Blood Dragon.
1. Sad će ti doć Blood Dragon DLC za Far Cry 3 koji je upravo to kaj tražiš.
2. The Walking Dead.
Haha, ovaj Blood Dragon izgleda obećavajuće, trailer je baš pogođen. :D
Sad još ako ima što s američkim junakom protiv hrpe ruskih terorista...:D
Blood Dragon je leakan i možeš ga već sad skinit.
Jel zna netko za kakav solidan Blackjack ili sličnu kartašku igru za PC, a da je ima besplatno za skinuti i da se može igrati offline?
Došao novi komp, pa ajde kome se da složit neka lista must-play naslova od 2008. godine, svih žanrova, osim vožnji, warhammerova i HURR DURR MURRICA CoDova i Battlefielda.
kaj ti nije komp trebal za faks :P
A kad je već X6 i 7850 nutra, nebi bilo u redu koristit ga samo za faks :D= Citat =:
Izvorno postao beba nema zvečku
Zanemari redoslijed, idem po kakti abecedi...= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Alan Wake
Batman - oba nastavka
Crysis - svi nastavci
Dark Souls
Dead Space - oba nastavka
DeusEx Human Revolution
Dishonored
FarCRY 3
GTA 4
Max Payne 3
Metro 2033 (last light također uskoro dolazi)
Mirror's Edge
RAGE
STALKER - SoC, CS, CoP
TES - Skyrim
Witcher 2
Sve igre su fenomenalne, a sad koji žanr preferiraš sam odluči.
Ok, uz faks i posao, za ovo će mi taman trebati nekih 2-3 godine, hvala :)
Ma neće, samo moraš prioritete srediti - igre, posao, fax, tim redom :D
:D= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
I koji DirectX da skinem ? Windows 7 64-bit sam stavio.
Ovo: http://www.microsoft.com/en-us/download ... aspx?id=35S?
Mislim da ti windows 7 dođe sa DX 11, pa samo moraš DX9 instalirat za neke starije igre.
Steam ti sâm instalira što treba
Da, samo DX 9.0c moraš instalirati, tu ti je installer - http://www.microsoft.com/en-us/download ... aspx?id=35= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
I kao što Clone kaže, Steam sve sam instalira, ali sve jedno je dobro potegnuti ovaj gore install tak da ti stavi sve komponente DX-a na komp...
dodaj još ovo na Bartucovu listu :D
Portal 2
Civilization V
Mass Effect serijal
Mafia 2
StarCraft 2
Dragon Age - Origins
Borderlands
Resident Evil 5
Call of Juarez - BiB
Fallout 3/New Vegas
Neznam di da pitam, pa ću tu. Skinuo sam Sleeping Dogs demo, i na full detaljima i 1600x1200 rezi pada do 20 fpsa već na početku, što mi je podosta debilno, jer vidim da sa 7850 komotno ide avg. 60 fpsa po benchmarkovima.
Jer problem u driverima ? Skinuo sam Catalyst Software Suite 13.4, a vidim da imaju i neka beta driveri, možda to treba ?
Nisam igrao tu igru, ali možda postoji neka opcija u grafičkim postavkama koju nikako ne smiješ uključiti... npr. u Witcher 2 imaš UberAA, kad to uključiš nema koji komp neće pokleknuti, ma koliko jak bio...
Pošto imaš 7xxx seriju, uvijek je dobro imati najnovije Beta drivere pošto oni direktno ciljaju na performanse te serije kartica, ali to su poboljšanja od 10-15%, a ne 300% naspram WHQL verzije drivera.
A čitam da igra ima problema s optimizacijom. Neznam kaj da skinem da si benchmarkam sustav kak se spada, probat ću sa demom Just Causea 2, tu bi isto trebao dobivati 60+ fpsa.
Bio sam se ja igrao s postavkama u Kerovima prije nego što sam zaključio da mi je procesor jednostavno preslab bez obzira što napravio, ali ne sjećam se što je trebalo napraviti. Mislim da je navodno igra trebala ići glađe u windowed modu i još nešto, da li AA isključit, ne znam.
http://store.steampowered.com/app/229950/= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Hvala, al evo probao sam Just Cause 2 benchmark i vrti se na 80-120 fpsa, zadovoljan sam :D Dark Souls mi isto ima fps dropove, al to je isto neki problem s ati karticama, mislim da se da riješit.
Dark Souls je sjeban na PC-u sam po sebi, al' patchevi rješavaju to.
Da, Dark Souls izbjegavaj za benchmarkanje kompa :D Kod njega su normalni FPS dropovi, pogotovo u Blighttownu. I ako voliš Dark Souls, obavezno snimi onu modifikaciju da ti se otključaju rezolucije textura - http://blog.metaclassofnil.com/?tag=dsfix
Stavio sam dsfix, i uspio popravit fps dropove i uljepšat igru preko ATI control panela, treba sve stavit na max jer igra navodno ne koristi puni takt kartice.
Ja sam FPS drop u Blighttownu riješio tako da sam instalirao fix koji otključava framerate.
Ja sam se provukao s 15-20 fps. :(
Na kraju mi se toliko zgadilo da više nisam mogao. Jebene baklje.
Podebljane su dobre. Ostale zaobiđi.= Citat =:
Alan Wake
BatmanS- oba nastavka
Crysis - svi nastavci
Dark Souls
Dead Space - oba nastavka
DeusEx Human Revolution
Dishonored
FarCRY 3
GTA 4
Max Payne 3
Metro 2033 (last light također uskoro dolazi)
Mirror's Edge
RAGE
STALKER - SoC, CS, CoP
TES - Skyrim
Witcher 2
Portal 2
Civilization V
Mass Effect serijal
Mafia 2
StarCraft 2
Dragon Age - Origins
Borderlands
Resident Evil 5
Call of Juarez - BiB
Fallout 3/New Vegas
:rotfl:
Nemoj ga slušati, u svakoj ima Platinum ačivment, a za to treba i po par uzastopnih prelazaka :D