Bebopov dub je jedan od najboljih što ćeš ikad čuti, meni je bio čak bolji od originala.
Usput, pogledo novi Amagami SS. Reset ispočetka, ali stvari idu svojim putem, vjerojatno će biti zanimljivo
Printable View
Bebopov dub je jedan od najboljih što ćeš ikad čuti, meni je bio čak bolji od originala.
Usput, pogledo novi Amagami SS. Reset ispočetka, ali stvari idu svojim putem, vjerojatno će biti zanimljivo
Amagami SS ima malen problem u pacingu... prve su dvije epizode bile super, da bi odjednom iz nije da te ne volimSu trenu prešli na ljubljenje nogu, "nya nya" i šmeksi ramen. Isto vrijedi i za dramu pred kraj 4. epizode. Zbog nje se praktički spustio na razinu psa, da bi na kraju počela plakati... wtf ženo. :)
Naravno, nije tako loše kao što moj post sugerira, ali moglo je to i bolje. Same ideje su dobre i sviđa mi se što nije još jedna high school romansa sa nedorečenim krajem. Sad pogledati 5. epizodu, sex hair arc... mljac.
Ovo zapravo zvuči veoma realistično.= Citat =:
Izvorno postao Raz
xD= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Ma ne, ono... kaže mu da se ide otuširati i da slučajno ne viri (a on kao i svaki generic nolifer dude posluša) da bi nakraju bilo nije ti stalo do mene, jer nisi virio. :plac:
Zapavo da, ovo nije daleko od realizma jer tako ženski mozak često funkcionira... damn. ;(
ta likica je kuja, strasno iritira, radi budalu od njega :( , al svejedno gledam anime i nije mi los
Ane. :)= Citat =:
Izvorno postao Raz
Also, što se scene tiče, ista nije nimalo neuobičajena u animeima/mangama... Brijem da je jedna takva bila i u Kannagi~
Iako, obično likica ne kažeSda liku nije stalo do nje, već samo bude uvrijeđena i eventulano ga nečim opali~ :P
@hansi
Ima u tome istine, ali ipak on radi više budalu od sebe nego što to ona čini. Zapravo sam očekivao nekakav twist sa time da ga samo iskorištava i ismijava, ali izgleda da to nije svijesno, već je samo takva. Ah well, bolja je od one Haruhi kuje, to sigurno. ;D
@predo
Baš mi je zato i malo žao, jer nije generična romansa sa tsundere ili shy likicom, a i sama je ideja dobra... ali fali nešto. Neki dio između svega, da se izgubi osjećaj rushanja radnje. :)
nediraj mi haruhi uboscute pinjurom u oko :@
jel tko za Highschool of the Dead rp?
wat?
pa naravno, al neznam kako bi to funkcioniralo :D
mozemo probat
Dibbs on Kouta! :P
Nova je epizoda Mitsudomoe prejaka. :pray: :pray: :pray:
Želim vidjeti više scena sa ocem kojega policija na kraju svega uhiti. :rotfl:
Mogao bi baciti pogled na Break Blade ako stignem.
Ane. :)= Citat =:
Izvorno postao Raz
Stari je Isus...
Other than that, Futaba: "OPPAI KUDASAI!"
:rotfl:
Također:
@Arby
Možemože, ali onda svakako javi da li to vrijedi išta, ja se dvoumim oko gledanja~
predatore skinuo sam onu verziju sto si mi ti dao za black rock shooter, veceras imam vremena za pogledat
i moram jos veceras pogledat mistsudomoe, prezakon mi je anime :)
BLAK ROK ŠUUUUUTAAA-
Ja bih večeras trebao krenuti s Bebopom, brijem da ću za početak pogledati jednu epizodu i subbed i dubbed, pa ću na osnovu toga odlučiti kako nastaviti~
Uglavnom, najviše me brinu ženski glasovi, njih u dubbovima praktički uvijek zajebu te zvuče totalno kreštavo ili pak dorljasto. ;(
Indeed.
Ma ženski glasovi su u Bebopu dobri. Vjeruj mi na riječ.
ovo mi se vrti već cijeli dan u čast one manga sitea
Seitokai Yakuindomo. :pray: :pray:
Čak mu je i sestra pervy, pobogu... :)
... Ali ništa ne nadmašuje ludu sensei. :pray:
"He can't get his ass off from Jane's bust."S- Vgg primjer engleskog u jednom animeu. :)
Also:
-"The school is having its 50th anniversary?"
-"Yes. We have many legends. Like that tree in the courtyard. They say that the person you confess to under that tree becomes your true love."
-"I see. But this school was a girls school until last year, right?"
-"Yes."
-"I won't think too deeply about that."
:))))))))))))))))))
Završio sa Nodame Cantabile - Paris Chapter. Kvaliteta je i dalje na razini, ali mi se prva sezona više svidjela. Zbog malenog se broja epizoda sve čini previše užurbano... ne stigneš se previše povezati sa novim likovima, glazbe ima znatno manje nego u prvoj sezoni, a čarobna se atmosfera Parisa negdje putem izgubila.
Predatore, rekao si da svratim, evo me...
Samo da znate, Guyvera vrijedi gledati ponovno...ja sam živi dokaz :)
sad ce na animetake stic hotd5 dl link, jos nema ni komentara ni nicega:P
edit: evo stigla 360p, nema jos hq
Kekek. :3= Citat =:
Izvorno postao Dania
... Kojeg točno? :)
Inače, došla je i 720p verzija HotD, kao i nova epizoda Asobi ni Iku yo!, te Sengoku Basara 2.
Nije da se rugam/flejmam/štaveć, samo me zanima, PR3DAT0R - šta je tebi tako dobro u tim slice of life animejima? Pratim ovu temu od kad sam na forumu i vidio sam najviše tvojih postova o takvim animejima, i also di izvlačiš one gifove? D:
I ako može preporuka nekog animeja, tipa sa epskim borbama, zaboravio sam kako izraz ide, a da je lik badass u pravom smislu riječi :D
Lajk ono... Komedija? :/
Na gifove obično naletim na MAL, ili pak na Animesuki forumima.
Što se preporuke tiče, bilo bi lijepo da znamo što si već gledao~
Hellsing, DBZ, Digimone, Pokemone. Njubara sam. :D
Hmm... Štajaznam, baci oko na Trigun, Gungrave, Cowboy Bebop, Fullmetal Alchemist~
Zanima li te mecha žanr?
Enihau, pogledao epizodu 4 Asobi ni Iku yo!
Lulz na ST referencu na početku... Ali ono na što sam stvarno umro jest nova strana u "sukobu"... Religious fanatici, vojska obožavatelja nekomimija, koji su po Erisinom dolasku stvorili pravi kult ličnosti, da bi ju na kraju ove epizode i oteo njihov maid task force. Ono što nije uspjelo svim svjetskim vojnim i tajnim organizacijama, izvlela je... Hrpa otakua. :)
Also, Eris is in heat. :P
pogledah fairy tail 40
neeeeeee :"((((
Hvala, preda. :D
Mecha me i ne zanima baš, nisu roboti fora. :D