= Citat =:
Izvorno postao Helena
ali koliko može otvoriti usta, to je nevjerojatno(govorim kada joj je phlox popravljao zube)... awesome
Printable View
= Citat =:
Izvorno postao Helena
ali koliko može otvoriti usta, to je nevjerojatno(govorim kada joj je phlox popravljao zube)... awesome
Intro pjesma u Enterprise mi je prezakon. :)
Lakše mi se bilo priviknuti na drugačiji setting nego što sam očekivao, zanimljivi su likovi - T'Pol i ova lingvističarka. :thumbs2:
čekaj tek dvije mirror universe epizode pred kraj serije ;)
Genijalna epizoda danas, ovi Vulkanci koji traže ravnotežu između logike i osjećaja su megazakon.
Da, pretvore se u zvijeri ako ne paze xD
Pon farr is awesome
Da je naletit na neku Vulkanku dok ju Pon farr pere... :D
= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
I da si zatvoren sa njome koji dan u sobi.... što bi bilo provoda :D
Sad mi je dosadno, moram još pola sata čekati da pogledam današnju/jučerašnju epizodu.
Iako sam prvu sezonu gledao već dvaput, ne želim propuštati epizode ni sada, u trećem gledanju.
uskoro pocinjem sa gledanjem TOS-a u fullHD remastered,jedva čpekam,zadnji put sam TOS gledao sa 7-8 godina :)
O, jako nice, uživaj u gledanju :thumbs2:
I ja razmišljam da si kupim to izdanje.= Citat =:
Izvorno postao Constantine
pa archer je najveca carcina, jos kad pogledas "drekere" skuzis da frajer ima jace fore od bilo kojih mačo-va, tipa horatio u CSI= Citat =:
Izvorno postao Helena
Otkad je Horatio Macho frajer? :rotfl: Ne znam, Picard mi je bolji. :D
Jedina je šteta što bi se to događalo svakih 7 godina (ili koliko više)...= Citat =:
Pa tko je rekao da mislim na samo jednu Vulkanku? 8)= Citat =:
Izvorno postao Silver_Wolf
= Citat =:
hehe... gledaj koliko ima vulkanki, u svakom trenutku se barem jedna nalazi u pon farru... napraviš ono što je Q napravio na voyyageru i da vidiš zabave :rotfl:
Ali nisu sve dobre kao T'Pol... :nonono:
U današnjoj epizodi Enterprisea sa ferengijima će glumit Ethan Philips, poznatiji kao Neelix :)
i jeffrey combs, koji glumi jedne od najzanimljivijih sporednih likova u st-u
Da, i on, rulao je u deep space nine. Inače, bit će još u par epizoda enterprise, za detaljnije pogledajte wiki.
i shran mi je jedan od dražih sporednih likova
Hehe odma sam ga skužio čim je napravio neku glupu facu....= Citat =:
Izvorno postao Aral
prekjučer je i odo bio
U četvrtoj sezoni biti će i Data kao predak doktora Soonga, te Riker i Troica kao oni sami, u zadnjoj epizodi.
Danas je bio dobar Enterprise, malo time travela, malo Sulibana i sl. Ako se ne varam ovo je zadnje epizoda prve sezone, sutra počinje druga sezona.
ona ženska koja glumi t'pol stvarno loše glumi vulkanku, jednostavno previše osjećaja pokazuje
Pa zato što joj je takav lik, nisu svi vulkanci isti.
ali govorim generalno, a ne o epizodama koji se tiču njezine mentalne stabilnosti= Citat =:
Izvorno postao Aral
da se serija dalje nastavila prikazivati, otkrilo bi se da je polu-romulanka ;)
Umro sam, dođe Malcom u sobu kod T'Pol i veli joj da se skine jer se želi parit s njom xD Neka bestjelesna bića zaposjedaju Enterprise, luda serija.
još par min i gledam današnju i jučerašnju epizodu
prejaka scena :pray:= Citat =:
Izvorno postao Aral
Ja gledam TOS puževim tempom, danas sam pogledao "Miri", osmu epizodu.
Samo polako, ima vremena ^^
Upozorenje!
Danas nema one gluposti od nogometa, pa će bit Enterprise.
I to epizoda s Borgom (ali mi još neznamo da je to Borg, jel).
Da, baš sam sad htio reć da je počelo malo prije. Zanimljiva epizoda, gleda se.
T'Pol bi se parila :) Pon Farr kicking in.
taman upalim tv ,a ono gotovo!!1 :cry:
It has began...