Morao je necim ubit vrijeme dok ne izbace citove.
Printable View
Danas mi nije baš išlo.
Ubio Gianta, a dalje samo frustracije.
Prvo nikak da otvorim škrinju u lavi. Nemam dovoljni fire resistance, iako stavim prsten i Flesh Sweat.
Onda nikak da zmaja ubijem. Znam da treba pratit pattern i skulirat se, ali ak pogriješiš, one-hita te i onda treba opet cijeli onaj put do njega.
Pa sam odlučio na Kinga sa četiri duše i uspio ga srediti negdje iz četvrte (a mogo bi i iz druge da već nisam bio živčan zbog gore navedenih stvari).
I sad imam King's Shield i rula.
Ja pred zadnjim fog gateom u Tseldori, očekujem silovanje.
Seathova Freja je pala.
Mislim da je to to za večeras, nemam snage za dalje.
Pogledat ću možda neki film ili se malo vozit u GTA V.
A možda i nastavim igrat.
A što reći?
https://www.youtube.com/watch?v=PehX...8riimAIS-j9Dtg
Ja ga još nisam ubio.
Sutra valjda budem.
podsjeća me na borbu Onyxia iz WoWa
Izvoliš da si mi slikao mail kojeg si poslao From Softwareu u kojem se ispričavaš što si Dark Souls usporedio s WoW-om.
Pa bolje i to nego COD.
Flanderu fegetu zašto si isključio mobitel.
čapljo kad si zvao krepala je baterija
Riješio još par questova za trofeje i službeno vidio kraj.
End boss je mega lagan(a), pogotovo protiv mog lightninga.
Priča je najgora od svih Soulsa. Opet sve na istu foru, al lošije, bez previše pamtljivih likova (ak ne računaš pokojeg blacksmitha i to, al i oni su većinom varijacije na likove iz prošlih Soulsa).
Glazba je zaboravna, dakle bezvezna. Također najlošija u svim Souls igrama. Jedino znam za onu u Majuli i kod baba, dok su boss glazbe instant zaboravne. E da, i end credits je dobra.
Znam da mi je glazba u DS1 bila znatno lošija nego u DeS, ali nakon više igranja sam je uspio primjećivati, pokoju i zapamtiti, te poštovati. Možda tako bude i sa DS2, nakon više igranja.
Sad mi je ostao Convenant trofej za danas, te zmaj.
I onda još NG+ za ostala 4 trofeja skupljanja magija, a to ću nažalost tek u budućnosti.
Šteta za glazbu, meni će ova tema iz zadnje borbe s Gwynom jako dugo ostat u sjećanju. Nikad nisam toliko bio iznenađen s glazbom u igri, očekivao sam nešto klišejno orkestralno, epsko i nabrijavajuće kao u svim igrama prije ove, i onda ovo. I izgubio sam tu borbu kad sam se prvi put tamo pojavio zbog šoka :D
https://www.youtube.com/watch?v=mLBybw-IJ5U
ja nisam ni znao da je zadnji boss dok ga nisam ubio i skonto da je kraj igre
A možda tebi glazba bude dobra.
A možda i meni bude kad je još više čujem.
Ovak sam se bio previše koncentrirao na bossove pa sam je zanemarivao.
No opet, da je bolja, tj. originalnija, sigurno bi mi ostala u glavi.
Jedina glazba koju sam ja zapamtio iz (oba) Dark Soulsa je udarac metala o sve.
Inače skupio sve 4 duše, digo claymore na +10 i došao u drangleic castle.
Možda ga još malo pretražim prije spavanja.
Mjesta joj sigurno ne bi falilo.
Maloki saboteru sve si usrao.
OLOLOLO, Xero ždero me zadirkuje.
Sad sam tek vidio da imaš Flamelurkera za avatar. Bome su te Deamon Souls teksture bile dobre.
Kaj, sad ne volimo Demon's Souls?
A da na PC dođe, prvi bi ga igrao.
Pa nije loš, ali Dark Souls je superioran u svakom pogledu.
Osim atmosfere, glazbe, priče, likova i nekih bossova.
Stigao u Undead Crypt, prošao prvi fog gate i završio silovan.
Undead Crypt djeluje prejebeno, sve je fino mračno i zidano.
Drangleic Castle i Shrine of Amana su isto rulali.
ja sam trenutno kod nekog velikog Pauka, tu sam stal za danas
trenutno se igram sa Claymorom i B.K. Helbard na +3
lvl 105.
Lol pa jel ti radiš išta drugo osim kaj igraš Dark Souls?
Ma on ima Super Easy Flander Edtion pa idu brzo leveli.
nabi tebe flander super easy edicionalno na kurac
savršeno :pray:
Gdje je onaj crnci.gif kad ti najviše treba.
Ali edicionalno nije prava riječ!
Svejedno te posro
Ja vjerujem flanderu (jer ima Mikeya na avataru) više nego W3DR4Nu (kojem je igra očito preteška pa je ne može dovršiti) i Xeri (koji će je proći 100 puta, ali s trainerima).
To je nindža kornjača, a ne miki maus.
Da, Mikey, skraćeno od Michelangelo, smartass.
Kaj se može isključiti online aspekt igre u orginal verziji ? Kupio bi, ali mi invadeanje, oni duhovi, krvavi tragovi i sumonnanje ubijaju imerziju i ne želim to, bar ne pri prvom prelasku :(
Možeš si ugasit internet.
Pa upravo sve to je čar igre.
Na PS3, jednostavno se ne ulogiraš u PSN account i igraš offline.
Za PC ne znam. Disconnectaj se s interneta, možda upali.
Inače, ima jedno fora područje.
Maglovita šuma u kojoj jedva vidiš prst pred nosom.
Tamo te napadaju nevidljivi protivnici (vidiš obrise samo kad se miču), ne možeš se lockat na njih, gađaju te bowovima i često backstabaju.
I onda je posebno fora kad si još slab i polako ideš kroz tu šumu i vidiš obris (duh) drugog igrača te u tom trenu pomisliš kako će te ovi napast pa bezveze mašeš pred sobom dok ne shvatiš što su.
Invadeanja je puno, puno manje nego u DS1 (jer sad ne ovisi samo level o tome, barem ne u NG), a likovi više ne backstabaju stalno i pvp borba je bolja.
Krvavi tragovi uopće ne smetaju i mogu ti spasiti život, jer kad ih vidiš puno na jednom mjestu, oprezniji si.
A poruke često život znače, pogotovo one koje upućuju na tajne prolaze i bonfire.