Trenutno radeći stream:
http://hashd.tv/evaldusia
Printable View
Trenutno radeći stream:
http://hashd.tv/evaldusia
= Citat =:
Izvorno postao Horny Devil
baš gledam malo, frajer je vozio buggie po proplancima :D predobro se vide planine i šume :D
kasnije je sa buggiem uletio u vojnu bazu, probal je ukras neki borbeni mlažnjak :D ali uzalud aka WASTED :D
Action at the titty bar.
GTA V car handling & damage :thumbs2:
8eKNjMbj ... be&t=4m40s
izgleda da je R* prekopirao vozni i dmg model odavde
gVRUpAwa5FgS :friends:
Bogami ovo gore izgleda ko vozni model iz Sleeping Dogsa a to je inace igra u kojoj sam 90% vremena koristio taxi da stignem od tocke A do tocke B koliko je upravljanje bilo lose
Sleeping Dogs ima bolje sudare.
Ne kužim. To neki geek tipa cham3leon napiše i slika za vrijeme pišanja.
Nebi da je bitno, ionako izlazi na PC za nekih 6 mjeseci.
GTA IV je bio najavljen za PC tek 3 mjeseca nakon izlaska konzolaških verzija.
Infomark 1 dan kasni sa dobavljanjem igre. Tek 18. cu zaigrat.
Ffs
Kopiram dojmove sa PCE foruma, čovjek igra pa malo piše o igri...
= Citat =:
Izvorno postao NortonCommander
= Citat =:
A ma kak on već igra na PS3
Curi na sve strane
Poštena konzolaška baza korisnika...
Nadam se da u Sophosu ne budu pipice.= Citat =:
Izvorno postao flander
njoy your mp
:thumbs2:
Komentari :pray: :pray: :pray:
Rulati će igra, pa makar vozni model bio krš :pray:
= Citat =:
EDIT:
Lik Corvettu ili neki sportski qurac pretiće sa biciklom :D
di je čarmilion da sad kaže "iseee biciklom brži od korvete iseee koji glupi vozni model" lol
ovo sa ženskom i otimačinom mi lici na RDR side qvestove, što je naravno vgg
recimo jucer mali igram RDR i desi mi se stvar da frajer dojaše do mene i pocne vikat "pomoc pomoc objesit ce mi prijatelja bla bla bla" odem sa njim i indijanci vješaju lika, i sad treba cim prije dok se frajer ne objesi upucat uže, naravno moja preciznost pogodi frajera u čelo, tako da nikada necu saznat što bi se desilo da sam spasio lika
hehe
Od ove dvije priče ova sa ženskom mi je nebrojeno puta zanimljivija.
Indijanci, vješanje i neprecizni Flander > random ženska sa ljubavnim problemima
= Citat =:
Izvorno postao dugi
želim samo rec da su sigurno povukli ideje iz RDR, takvih random eventova nije bilo niti u jedom gta prije,osim u GTA IV onaj neki frajer koji te žica pare u par navrata
@Hex hvala
Bilo je brdo random eventova u GTA IV i svi su bili sranje.
Pa bilo ih je svega par i da, većina je bila prebaci osobu od točke A do točke B. Inače meni taj vozni model ne izgleda uopće tako katastrofalan kao većini, al izgleda ko da je fizika lošija naspram IV.
Plus što imaš stalno 10 aktivnih main questova pa nema tog boga koji bi me natjerao da radim još malo lošijih verzija istih. Ali da, ono sa biciklom što je Bartuc postao je dosta debilno :D
Ako je niger vozio bicikl onda je sasvim realno.
Meni je više smješno kad mu je ona živina naletila, on udre u nju i odleti ko balun.
Grand Theft Auto 5 Source Code Reveals PC, PS4 Versions
turi ruri, ajmo ps4
Ma meni je to sve OK jer igra ni ne puca na realnost nego na zabavu i od uvijek je bila parodija određenih kultura, filmova ili stila života. Najviše mi smeta prenaglašena osjetljivost kontrola. Po filmovima auto previše trza lijevo/desno kod vožnje. Očito su gljive preosjetljivo namještene. Mrzim to.
Evo ti lijep odgovor na to:= Citat =:
Izvorno postao Aral
ali= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
= Citat =:
Izvorno postao Izgubljeni
zašto bi bilo debilno ? "Corveta" se vozila ležerno, 30-40, dok je sa takvim biciklom komotno možeš prešišat= Citat =:
Izvorno postao Falus
sa takvim bicom možeš komotno takvu brzinu dostić
Kad ljudi briju na realizam u GTA: :pray: Cudi me da vam ne smeta sto iz djepa vadi bazooke i takve pizdarije.
Igra brije na realizam ne mi.
Baš to, iz aviona se vidi da idu na realizam, kao i većina igara. Saint's row 4, po viđenom, je jedna od rijetkih koja ne cilja na to.
LOL, weed effects :pray:
Vožnja po kiši :/
Di ste sad pičke? Ne furaju se na realnost, a?
edit: ček wat gta4? PREVAREN SAM!
:D
čko
Nego, gledam neki strim... Lik istražuje pustinju.
http://www.dailymotion.com/embed/video/ ... utButton=1
= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
upravo je dignul policijski auto sa paukom xD