stvar je u tome sto on nema karticu da kupi takav acc za 30ak dolara : )= Citat =:
Izvorno postao Azer
Printable View
stvar je u tome sto on nema karticu da kupi takav acc za 30ak dolara : )= Citat =:
Izvorno postao Azer
PayPal i par metoda za zaradu prek neta i skupi se za svašta.
sta sam napravio?= Citat =:
Izvorno postao Herr Schnitzel
Jeste primjetili da su saft ili komad mesa na pladnju hrana, ali izvan pladnja su prljavština?
Najčudnije od svega, mislim da isto vrijedi i za sredstva za čišćenje.
Fascinantan je ovaj svemir... O_o
quick question.
Dosao sam u priliku da mjenjam svoj Iphone 3gs za htc hd 2. mislite da se to isplati? naravno zamjena je mob za mob bez nadoplati. Mislite da bi zamjenom ostetio sebe ili bolje prosao? ( molim vas gledajte po vrijednosti i spec mobitela a ne po tome sto hejtate apple)
Daj meni.
Ja osobno nikad ne bi mijenjao iPhone za Androida.= Citat =:
Izvorno postao Viper33
A istina da, al imam veliki problem sto mi mobiteli jako brzo dosade, jos sam iphone drzao kod sebe godinu dana. Inace bi mob nakon max mjeseci zamjenio sa nekim boljim uz nadoplatu ili prodao svoj i kupio novi. Jednostavno neznam, dosade mi i krenu me nervirat :o
Kakva bi se dukserica(boja) slagala uz crvenu kosulju?
Mislim kupit duksericu i obuc je preko kosulje a da mi kosulja viri
Hm...kakva košulja? Karirana ili obična? Mislim da bi crna ili siva dobro išle, al' nemoj onda nagrnuti još sto boja na sebe :)
crvena
Pa eto onda crna, siva ili bijela. Možda i neka blaža zelena, al' nemoj nešto tipa kričavo plavo, žuto ili tome slično :D
evo slicna ovoj samo kratkih rukava= Citat =:
Izvorno postao Dania
Hvala,bas cu sutra u potragu za crnim i sivim duksevima :D
np :D
Lumberjack jebote.
Uz to se ne nosi duks vec sjekira.
"Look, mom, I'm a lumberjack!"
More like:
Dobra. Nego, vidio sam jedno pitanje na r/AskReddit pa je i mene zainteresiralo, evo c/p:
Is it possible to visualise a color that one has never seen before?
If every thing we do, conclude, and deduct is from the outside world, and all evidence of everything that is real is understood by our senses, than is it possible to see a color in your mind that you have never seen before?
Would it consist of the primary colors? Is it possible to construct a color that is not of the primary colors?
Ukoliko nemaš vid kao ptice,odnosno da vidiš ultraljubičasti spektar, odgovor je ne, ne možeš zamisliti niti izgraditi boju koja se ne sastoji od primarnih boja. No ipak,zanima me kako bi neki eksperiment ispao,kada bi postojao čovjek koji nikad nije vidio,recimo, plavu boju. Jel bi ju mogao zamisliti, teško pitanje.
Mene isto zanima i ovo; bi li čovjek mogao izmisliti svoje slovo, tj. glas a da ne zauzima neki od postojećih?
Funfact: ako dosada nisi cuo neki glas/ vidio neku boju/ slicno, kada se sretnes s njime ces ga smatrati necim novim.
Unrelated, smeđa, srebrna i zlatna.
Nije isto; slovo možeš lako izmisliti (bilo kakva škrabarija na papiru), ali s glasom će ići teže :D= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
Hmmm... pa pretpostavljam da nijedna fonetika ne koristi [u'hk]* (glas koji proizvedeš kad povučeš jezik natrag, stisneš grlo i udahneš zrak, kao da se gušiš... mislim da nitko živ ne koristi to u regulranoj abecedi/razgovoru xD )
*moja potpuno izmišljena i nepouzdana transkripcija
Max je pitao Sama:
If it's always getting later and later, how come it's early sometimes?
:O
Možda sam se krivo izrazio (nisam mislio na pisano slovo nego glas, tj. izgovor tog slova).= Citat =:
Izvorno postao Aerial
Mislio sam i ovo - kako postići jedinstven glas a da NE SADRŽI postojeće glasove, tj. slova. [u'hk]Sopet sadrži u, h i k, ako me razumiješ što hoću reći.
Koji je tocan engleski naziv ove Paklene kuhinje od Gordona na RTLu (ili RTL2, ne znam tocno). Znam da on ima stotinu tih kulinarskih emisija a mene bas ta zanima, necu da nabavim greskom neku drugu
Hell's Kitchen
Odlična emisija btw.
Ramsay's Kitchen Nightmares. Taj naziv je za sezone u Engleskoj i te su vgg, one američke se nemoj ni trudit nabavljat jer su jeftino izdramatizirano smeće.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Hmm, onda ovi na RTL-u krive informacije šire :'(
Mislio sam da je ali izgleda da nije to. Gledao sam skoro na RTL-u emisiju s njim gdje ide po gradovima (ovaj je bio bas u UK) i pomaze vlasnicima posrnulih restorana da si poprave uslugu.
http://en.wikipedia.org/wiki/Hell's_Kitchen_(U.S.)
http://en.wikipedia.org/wiki/Hell%27s_Kitchen_(UK)
Ovo sto sam nasao su neka reality show sranja (takodje s njim) ali nije to ono sto trazim
EDIT
Snicla je u medjuvremenu rijesio zbrku, hvala ^^
Opet ja sa odjećom :P
Kako se zove ovaj gornji dio odjece na 0:58(ovaj sto prvi stoji)
Prvi sam mislio da je dukserica zbog kapuljace al onda vidim dugmadi...
Eksperiment je već obavljen od strane prirode i odgovor je ne.= Citat =:
Izvorno postao Wolfwrath
Ljudi slijepi od rođenja ne mogu zamislititi boje.
Ono je sako sa nekakvim vrpcama.= Citat =:
Izvorno postao majstoro
Mislim da govori o liku u sivoj majici, ne o tom u sakou.
Ono je nekakva majica, koja nalikuje pomalo na košulju, s kapom/hoodom/duksom ili kako god. Sumnjam da ima konkretan naziv.
Inače imaš u New Yorkera par komada na taj đir, meni osobno draga kombinacija nekakvog casual sakoa i hoodiea, dođe oko 220 kn. Kupujem to kad mi se pojavi 220 kn viška u džepu :D
Hooded blazer, hoodie blazer, or whatever.
Tipa ovo:
Obučeš kapuljaču.
Obučeš sako.
Uštediš 220kn.
Mislim da postoji kvaka u toj jednažbi.
Fale cijene kapuljače/sakoa :D
Majstoro je vjerojatno našao curu pa si sad smišlja stil :D
Aerial zahvaljujem,taj hooded blazer je dosta slican tome,pa cu to kupit :)
@Dania haha :D,cuj ja naso curu,dok vecina mojih vrsnjaka traze cure ja ne,imam vaznijih stvari :D
Ja sam si inače prije početka ljeta nabavio tamo lagani trench coat (koji ima kapu koja se može skinuti sa zipperom), kojeg sam nosio valjda 5 dana prije neg je ugrijalo ko' u špaheru. Sad čekam da jesenski zahladi malo da napokon navučem tu stvar na sebe :D
Gotovo doslovno isti ovakav dizajn, samo je crni sa smeđe-bež gumbima:
Ne znam, valjda u meni čuči neki potencijalni nacist, jer ovo mi je predobro :D