:( sorry
Printable View
:( sorry
RIP :(
Pa- pa, pes :(
Žao mi je. :(
Razmišljam da kupim 1 ili 2 papigice nimfe, ima li netko kakvo mišljenje? Prije sam imao tigrice dvije i preživjele su 5-6 godina, ali mislim da je to zato jer su mi u dućanu podvalili malo starije.
Jel zna neko kako u zagrebu kupiti nimfu koja je mlada? Jel mozda bolje kupiti izravno od uzgajivača? Ako da, kako ih naći i koliko bi to koštalo?
Je li sigurno kupovat u dućanu ZOO Kokolo u Importanne centru? Jer mi se na prvi pogled čini da te papigice tamo stoje već godinama (nisam iskusan u procjenjivaju toga, samo sam stekao takav dojam), koliko zapravo traje ta "izmjena generacija" u dućanu, tj. koliko su te u dućanu otprilike stare?
Moj kucni ljubimac
http://i.imgur.com/JIPsM.jpg
Tarantula (Brachypelma Vagans)
Jel ju puštaš da hoda po tebi?
Ne jer bi bio sok za pauka,a i otrovna je (ne jako) ali frend koji se bavi takvim paucima ju je bez problema imao na sebi.Jednom mu je cak otisla na leda pa je imao problema skidajuci je. :D
:scared:
Od frenda sestra mi je imala nekog pauka pticara i redovito ju je boo(ubadao, ubo?), ali joj nije nista bilo, malo bi joj ruka utrnula, a u pocetku ju nebi mogla micat neko vrijeme, nesto u tom stilu :scared:
Takvi pauci su samo za promatranje i gust ih je gledati koliko su veliki i lijepi.
To bi ja radio cijelo vrijeme, posebno kad bih dobio neki posao doma :P= Citat =:
Izvorno postao FaTaL_mRkvA
naaaaajs, pauci su awesome!= Citat =:
Izvorno postao Vedro
jel išal u lov na fazane= Citat =:
E, kakva su iskustva s mačkama u stanu? Meni je to suluda ideja - mačku je dosadno, zatvoren je u 30 kvadrata, kenja; a meni je s druge strane naporan i skače po mojem sranju i sl. Btw. volim mačke, ali kad imam dvorište pri ruci... Mjau.
Ja sam imala jednog u stanu, al' on je mjaukao ispred ulaznih vrata, čekao da mu se otvori, sišo niz stepenice zgrade, izašao van i nakon par sati se vratio :)
Njemu nije bilo dosadno. U biti, neće nijednom biti dosadno ako je kastriran, a on tebi neće bit dosadan ako se poigraš s njim/njom tu i tamo i napraviš nešto kraj prozora gdje se može popet i gledat kroz prozor ^^
Jea :rambo:= Citat =:
Izvorno postao flander
Kul, može slika cijelog akvarija? Čime je hraniš?= Citat =:
Izvorno postao Vedro
Nemoj pauka u akvarij utusit ce se
U GO PET THAT CAT RIGHT NOW!= Citat =:
Izvorno postao Markecgrad
Kupio 2 nimfice. Musko i zensko. Bile su prijatelji u ducanu, igrale se skupa i sjedile i tak. Sad se srame i boje trenutno. I jos uvijek su budne iako su u mraku vec 2 sata i nikog nema u toj sobi osim mene kad sam sad provirio... :D
You perv
:oops:
najbezobraznije, najtvrdoglavije, najflufastije, najkjutije biće ikada :D
sad ce 2 godine u četvrtak
Preljep je. <3
Zajeb je kad kupuješ 2 papige pošto nema šanse da ikad nauče pričati i još veći zajeb je što 90% ignoriraju vlasnika pošto se bave jedna sa drugom. Tak da neće biti niti blizu umiljate kao što bi bila jedna solo papiga. Dosta ljudi to ne zna, ne znam da li si ti znao prije kupnje.= Citat =:
Imao sam nekoliko papiga tokom života, Nimfa je bila pre luda kad bi počela pričati: "Dođi pičko pusu", haha xD Moja je obožavala kojput zelenu salati i parizer salamu grickati, lol :D
Ma znao sam, al radije sam uzeo dvije da budu sretnije...
Lol :) Zajeb.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Majke mi nabavit ću si neku tarantulu jednog dana, već sam se skoro bio dogovorio za jednu ali nisam bio u mogućnosti preuzeti ih pa ih je lik prodao. Eh :(
OMG FLANDEROV SAMOJEB
Od 4 stenca sto je stara nasla u kutiji kraj kontenera, 3 smo udjelili, 1 nam je ostao. Jedva cekam da dodjem kuci da ga poslikam. :D
http://i.imgur.com/OfyAn.jpg
My little karma machine.
[quote=Sonic_Moronic]Lol :) Zajeb.= Citat =:
Izvorno postao "Kid A":3dwiuq4z
Majke mi nabavit ću si neku tarantulu jednog dana, već sam se skoro bio dogovorio za jednu ali nisam bio u mogućnosti preuzeti ih pa ih je lik prodao. Eh :([/quote:3dwiuq4z]
Kupio sam pauka zajedno sa terarijem.Kolega sa posla ih ima vise komada i nije imao kuda sa ovim tako da sam ga ja uzeo.
Postoji na njuskalu oglas za bas ovakve tarantule (Vagans),mislim da je iz Osjeka covjek koji ih prodaje.Takoder mozes kupiti i terarij po mjeri,pa pronjuskaj malo.
Poslikati cu cim izade van iz kokosovog oraha,jer se skriva dosta u zadnje vrijeme.
Tarantulu imam nesto vise od godinu dana.Hrani se razlicitim kukcima,zoharima(mogu se kupiti u pet shopu za 20-ak kuna),davao sam i skakavce koje sam lovio po kuci u ljetno vrijeme,mogu ici i crvi kao desert :D
Ako te vise zanima i zelis se informirati mozes posjetiti crotarantula forum.
koja pasmina ?= Citat =:
Izvorno postao Carp
soz ako si rekal vec, ne pratim temu
Nekakav mjesanac. Al je skrooooz cupav.
Also, najstariji pas nam je sada tesko bolestan, pa se vec gleda gdje se Irski vuciji hrt moze nabavit.
= Citat =:
Izvorno postao Markecgrad
AWWWWZ
Predobar je :)
A zašto ne kralj?= Citat =:
Izvorno postao Carp
Zato sto ga svi imaju. :P
Pa mogli su mu barem oči prirodnije napravit kad su se već dlaku potrudili.
Ah, ti Japanci... tko bi ih razumio.