Plaća se beta, ima oboje
Printable View
Plaća se beta, ima oboje
Jel ova druga karta kao treba bit u obliku prozora, ili mi se samo čini :(
Sjeba epic neboder, lava izmakla kontroli. :-x :twisted:
1. U beti je, i biti će vjerojatno još duže vrijeme.= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
2. Dolazi uskoro i adventure mod.
rmxed
Budem čeko da izidje iz bete than.= Citat =:
Izvorno postao Markecgrad
25% popusta ti je u BETI.
I načekat ćeš se da igra izađe iz bete kako je krenulo :P
Što misliš pod tim "kako je krenulo"?
Notch je ljenčina i postaje očito da polako gubi interes za ovaj projekt, ovo će najvjerovatnije završiti kao poluzavršen proizvod kojeg će nazvati gotovim ili će ostati u beti mnogo mnogo vremena sa sve rjeđim updateovima.A to je sve bez spominjanja različitih klonova i igara inspiriranih MC-om koji izgledaju nekoliko puta bolje te imaju vrlo velik potencijal uzimanja dosta publike od MC-a.
Vezano uz to preporučio bih da pogledate TerrariuSkoja već sad po meni izgleda bolje i bogatije od MC-a iako je puno kraće u izradi
Vidi se da nisi igrao minecraft u alphi. U toj fazi je rekao da ce raditi na igri dok igra ne dobije svoj zavrsni izgled i stvari koje on misli da treba staviti u minecraft. Već sada je završen proizvod. Naravno tu dodaj i masu modova i šta svega ne.
Naravno da ce se i Minecraft s vremenom prestat igrat kao i sve druge igre. Pitanje je samo koliko se zabavis prilikom igranja.
Ova Terrari-a mi se cini kul. Vise se bazira na istrazivanju koliko vidim. Malo ju je glupo usporedivat s minecraftom.
Osim što je glavna razlika da je Terraria 2d a MC 3d ostalo je više manje sve isto.I igram MC od Alphe, rane Alphe i primjetno je kako su updateovi postali sve rijeđi i sve smiješniji.Umjesto da radi na velikim problemima on se zabavlja vukovima i sličnim glupostima.
Opet ću te morati zapitati, "veliki problemi"?
Nije jedina razlika samo u 2d i 3d. Veliki problemi su jedino veliko koristenje resursa.To sa svakim updejtom rjesava. Uzmi u obzir i kako stavlja kod na kod da dolazi nekad i do nekih neocekivanih problema tako da i to treba rijesiti. Vukovi,kreveti kao alternativni spawn + par novih blokova nije mala stvar.
Ali glupo je raspravljat o tome. Brojke govore sam za sebe pogotovo za jednu indie igru. :D
Evo moj prvi veci pocetnicki uradak
Da bi izgledao bolji dvorac,dao sam ga poplociti ironom
trebam nekog na pp sa onom verzijom
= Citat =:
1.6 officially has a release date of “not soon”. The main features will be the maps, bug fixes, and now a functioning Nether in multiplayer.
Nether. In smp. Fun!
Pa Nether vec ima na etherion.be
:facepalm:
-.-
Humor; Ne.
Ponekad zaista ispadneš ONO, što vjerujem i da jesi.
Aje idi na taj server i vidit ces da ima Nether tamo bokte..
Ima da ali ne u sklopu vanilla igre.
Da, mislim da je bukkit popravio nether ali nisam siguran, u svakom slučaju postoji mod koji ga popravlja za multi
Tako je, to je više manje MOD, dakle, il moraš neki botun pritisnuti ingame il pak upisivati komandu.
Jučer sam ko idiot išao reinstal raditi jer mi je neš štekalo, i naravno, nisam spremio mape.
Otišlo je preko 200h igre u zaborav : (
A imam instalan program za povratiti datoteke al mi se nikako neda : (
..sutra/prekosutra.
Koristite kakve teksture il ste na difoltu?
Ak da..koje?
Difolt HD i JohnSmith 32x32 HD
Ali ipak default mi je nekako najdrazi.
Misa's HD texture pack sam prije koristio, jako fin, sad sam trenutno na Eldpacku koji ima oldskul izgled više :)
kada negdje radite nesto, kako znate di se trebate vratiti? npr na lokaciji x radite dvorac. odete na lokaciju xyz po kamen (i zujite malo uokolo) . kak se vratiti?
ja sam po okolnim brdima popikao torcheve (igram na peacefull, bez monstera) pa se po njima ravnam.
jel ima ko kakav pametniji nacin?
Kompas.
Putanja oblaka.
Sunce/Mjesec.
Gradi kul tornjeve.
Prati obalu.
Puteljci.
15-20 blokova visoki tornjevi okruzeni sa svih strana torchesima, odlicni za navigiranje, a i izgledaju sexy po noci.
Polako odmičem sve dalje kako vrijeme prolazi tako da se uglavnom orijentiram po samom krajoliku jer ga naučim nakon nekog vremena, dosta pomaže i što se uglavnom skrasim da dosta upečatljivim lokacijama.A kada i odmaknem jako puno do tada obično imam neku veću građevinu po kojoj se mogu orjentirati :)
t sam rjesio sa kompas modom. waypoint i deri xD ak ko se snalazite po pecinama. iskreno valjda sam se 1000000 puta veci zgubio... otkrijem spilju. malo prokopam iron/coal/redstone/gold i otkrijem valjda jos 4 spilje. u tih 4 jos par spilja itd. jednsotavno m ise vise neda traziti kolko sam duboko otisao...
Stavi baklju ispod sebe i kopaj prema gore, baklja ti služi kao prevencija za sand/gravel.
Makni baklju i stavljaj kamen ispod sebe il što već želiš, i onda u bok iskopaš 2 kocke, to ti dobro dođe ak npr. krene lava prema tebi il pak voda, sam se zatvoriš i to je to.
I tako u krug dok ne dođeš na vrh : )
Danas kopajući neku špilju, naletio na hrpu zlata i obsidiana.
Otišao napraviti portal. Otišao u Netherland.
Damn.
I dalje pokušavam saznati zašto mi je Minecraft tako bolesno spor na laptopu koji fino pokreće igre iz 2007-08.
Jer je to Java.
kak ose rjesavate velikih planina kada idete nesto izgraditi? recimo treba vam polje 100x100? ima neki bolji nacin od kopanja blok po blok?
TNT. Makar ja to ne radim jer obožavam planine. Pogotovo kad idem gradit prvo sklonište, obavezno mora bit na vrhu planine.
@Lord; MCEdit.
Und, poglejte ovo.
Daleko jedan od najboljih svjetova koje sam vidio :O
Evo uspio sam srediti stvar, sad se odlično vrti.
Život™ mi je upravo završio.
Kako su zakon ovi isometrični mapperi, samo zbog toga hoću sagraditi nešto epic :pray:
Ovaj stadion kopiram.
Nikad mi nije palo napamet da to napravim. Enivej, počeo sam farmirati.
Sad želim skužiti te minecartove, da mogu brže putovat. Zabavan ovaj minecraft nakon nekoliko desetaka sati, kad se skupi materijala i dobije ideja šta raditi s tim materijalom.
Meni je san Yahtzee-ova ideja - velika lubanja na vrhu planine sa lavom koja curi iz očiju. Za kojih pola godine možda i uspijem :(