Ništ ne fali, ja sam pisao iz perspektive tog lika.
Printable View
Ništ ne fali, ja sam pisao iz perspektive tog lika.
Mislim da se on nije žalio da igra ne podržava macroe već da Anet ne poduzima dovoljno po pitanju botova.= Citat =:
Izvorno postao The Boz
Dok slušam System of a Down imam flashback na 2007. i Factions kampanju.
Good times.
Znam da kasnim al jbg
http://i.imgur.com/yxFzF.jpg
8)
lol
Slobodno me dodaj, Bozos Of Bones.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Javi mi se na fb ili Steamu prije, imam par pitanja
Prebacio u GW1 temu.
Ova igra ce mi pojesti ionako nikakav zivot
http://i.imgur.com/HTASF.jpg
kronicno opijanje nakon teskog questa
D'aww, level 20 Whammo. Nemaš pojma kakav smajl mi je ovaj skrinshot izmamio :)
Pa kazu da se ne moze vise levelat nakon 20, dobijas samo skill pointse jel?
Yarp.
Also, imaš dva kvesta koji ti daju po 15 attribute pointsa svaki, tako da na kraju imaš 200.
Jesu u prophecies kampanji?
Evo malo utisaka nakon nekih 60+ sati igranja:
-igra je odlicna al opet svaki MMO je odlican nakon sto sam potrosio 25 sati na ono FF XII online govno (definitivno najniza tocka mog FF fanbojizma)
-borba ne izgleda toliko staticno u usporedbi s drugim MMOima koje sam igrao (a usporedjujem ih sa svega FF XII i Perfect World, tako da....)
-malo me sad odbilo to sto prekines levelat nakon 20og nivoa, jutros sam krenuo malo istrazivat juzno od Lornars Pass i naisao na neke giante lvl 24-26 koji su me totalno pomeli (ja, M.O.X. i npc ekipa od 6 osoba). Tak da nemam pojma sta radiri u tim situacijama; jel mi treba bolji armor, skillovi ili se mozda trebam pridruziti nekoj velikoj gildi gdje su mi likovi uvijek spremni pomoci
-svijet je odlicno dizajniran
Uglavnom to je to zasad. Ne kuzim samo zbog cega moram prestat levelat nakon 20, to mi je bas fino ubilo entuzijazam za igru :/
Trebaš bolji armor i bolji build :)
A ne znam, u Guild Warsu ti je levelanje više kao nekakvo postepeno otkrivanje sadržaja igre, kao neki tutorial.
Sad imaš sve atribute otključane (osim ovih iz attribute questova) i možeš se fino igrati sa skillovima, isprobat razno razne buildove i tako to.
Čekaj da startaš lika u Factionsu s kojim možeš na max level doć u jednom popodnevu intenzivnog igranja :)
Jel valja ovo ista?
http://i.imgur.com/KLuLU.jpg
Nije FFXII nego FFXI. Just saying. :)
Build(skillovi) ti nisu bas nesto, znam da si tek poceo igrati i da nemas jos otkljucane skilove i da ih nemozes ni kupiti jos sve, ali probaj napraviti build slicniji nekim od general buildova na pvxwiki, kad dodes u factions i nightfall i tamo skupis skilove barem probaj sloziti ovaj build.
I ako ti je tesko ubijati, probaj obaviti u Lions Arch quest da odes u Nightfall (Sunspears in Kryta) i tamo obavi barem prvih par questova da dobijes nekoliko heroja, oni su puno bolji od henchmena jer im mozes nadogradivati armor sa runama i mozes im stavljati skillove koje zelis pa se onda vrati u prophecies nastaviti misije.
A zasad barem izbaci skillove 3, 6 i 8 i zamijeni ih sa npr. "For Great Justice!", Resurrection signet i Sun And Moon Slash (ovaj zadnji je iz factionsa, ali je lagano nabaviti ga, samo obavi u LA quest za Factions i tamo ces doci u grad Kaineng Center (glavni grad Factionsa) i kod skill trainera ga mozes kupiti, a skill je jako dobar).
Uh bar mi nece trebat jos sto sati igranja da dodjem do tog builda
To sam ti samo dao primjer builda kakav ljudi obicno koriste za misije i takve stvari u kasnijim stadijima igre...
Al nebi ti bilo lose barem otkljucati Nightfall i Factions, jer su questovi stvarno kratki a dobijes puuno novih skillova za kupiti odma u gradovima u koje dodes +u NF dobijes heroje.
I ti buildovi na pvx nisu bog i batina, slobodno ih pogledaj kad ti treba ideja za nes, al uvijek mozes i moras na kraju prilagoditi build svojim potrebama...
Pa namjeravao sam prelazit kampanje po redu al ajd, skoknut cu u Nightfall po heroje itd.
Iskreno malo mi igra postaje dosadna nakon 60 sati solo igre, i u kojoj god guildi sam bio svi se znaju po 2-3 godine a ja juce dosao :/
Da, skoči do Nightfalla po Dunkoroa, obave... waitaminute.
Fuck, ti nemaš nikakve skillove osim za warriora i pokoji za monka. Heroji će ti biti potpuno useless.
Savjet: Riješi Prophecies kampanju sada kako možeš. Ako zapneš negdje, cimni me na skype/steam/face/msn, pa ću doletit ti pomoć.
Also, ubacio bih te u gildu vrlo hepi igrača koji su uvijek voljni pomoći, ako si za.
Kk moze, posalji mi invite. Ovi iz trenutne guilde nisu bas aktivni, mozda bude jedna osoba dnevno kad sam i ja online. IGN je Sir Xarabas al to vec znas
Najavio sam te. Obavezno doleti na ovaj forum i javi se ljudima: http://guildwars.incgamers.com/forums/f ... ictus-TRUE
Nista od ovih tvojih :(
Cekao dva dana, otvorio dva topica i nema invitea.
Sad sam u reddit guildi. Jebemu kak rula igra kad imas uhodanu ekipu
A jesi strpljiv u pizdu materinu.
Zasto je igra ovoliko teska nakon Crystal Deserta? :cry:
Ne mislim na misije nego kad ovako random lutam mapom nakon Droknar's Forgea. Mobovi od 8-9 Ice Impova, pa nema boga isusa da to mogu pocistiti
Pa pretpostavljam da bi u MMO igri trebao igrati u nekom partyu s ljudovima? :)
Primjerice TOR koji ja igram, na početku možeš bez problema solirati, kasnije dosta teško
Zeza me malo vremenska zona jer su u ovoj guildi vecinom svi iz USA, tak kad ja igram oni spavaju :/
Da se lako i sa henchmenima al treba pametno igrat, lurat mobove da nebi aggro vise grupa i slicno
I nabavit skillova dobrih.
Admire si kakav elite nabavio?
Jesam neki heal elite skill ali je smece. Jel to dobijam random od bossova sa capture ili ima jos neki nacin?
Možeš još jedino pomoću Elite Tome, no oni nisu baš jeftini, a i moraš prije toga otključati skill za taj account sa 3000 Balthazar factiona.
Ili ako si otključaš sve skillove kupovinom skill packova iz ANet storea.
Al ono, za elitne si pogledaš koji boss ima onaj koji te zanima i di se on nalazi pa si tako smanjiš muku traganja.
Bilo bi ti zabavnije da si s menom u gildi, a ne sa random amerima.
Boz je rekao "s menom" :shock:
Yep, Southern Shiverpeaks su malo zeznuti.. Koristi komande sa henchmenima, postaljaj im waypointe prije napada. Naredi im da sačekaju negdje pa onda pullaj mobove nazad do njih, jer se inače često dogodi da se ekipa raznese po cijelom terenu što ne završi dobro :(= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Pretpostavljam da furaš dva healing/protection hencha u timu jel? S jednim je pregadno.
Otkako sam poceo igrati GW samo sam te jednom vidio online :/= Citat =:
Izvorno postao The Boz