ja bi neki World Of Sims....ali sa trolovima,orkovima,taurenima itd na Warcraft temu...malo casual gaming
Printable View
ja bi neki World Of Sims....ali sa trolovima,orkovima,taurenima itd na Warcraft temu...malo casual gaming
lol
ne postoji casual gaming
jel ima vec negdje kod nas za preorder?
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B002 ... d_i=468294
150kn, poštarina nekih 2-3 funte što je nekih 25 kn.
Kad će više full frontal CGI trailer, grrr :D
Jel se tko sjeća kolko je vremena prošlo od objave WoTLK traileraSdo releasea (koji je bio 13.11.)?
EDIT:
k, našo..
"The Wrath of the Lich King Cinematic Intro published on 21 August 2008 at GC in Leipzig"
Znači, umm.. to je 2 mjeseca i 2 tjedna prije retaila.
Po tome je cinematic trailer za Cataclysm trebao izaći prije 2 tjedna :D
A vjerovatno ce ga na blizzconu objavit
A e, 100% ... Sigh, još 17 dana... :D
Dovraga, tek sam sad saznao za nove glazbene teme.
Zvuče... jako, *jako* dobro :)
Orgrimmar themeSjednostavno govori *orc*. Trubu su pogodili 100%, taman onakav zvuk kakav odgovara huškanju par stotina zelenih divljaka.
Ali, ali, ali pobjednik je definitivno Night Elf Theme:
:pray:
Do 1:20 klasična blažena elfovska naricaljka/molitva.
Od 1:20 ... lov na orkove.
neznam meni oboje teme nisu nešto, nikad mi nisu wow themeovi bili dobri :/
meni jedino dobra ona iz Introa LK-a "Arthas, My Son" se zove pjesma....
a jel nije "Come, My Son" ?
ne , zove se Arthas, My Son
http://www.originalsoundversion.com/...wotlk_back.jpg
3. pjesma
Tier 11 i Cataclysm PvP modeli na WoWheadu
http://static.wowhead.com/uploads/sc...mal/183933.jpg
Za 3D model (preporuka da odaberete Javu kao render) jednostavno kliknite na sliku :)
Definitivno ima zanimljivih stvari...
Od T11 fora mi su druid, mage i priest.
Shaman i warlock izgledaju ko da su ih zakrpali u 15 min.
Što se tiče PvP setova... valjda prvi put u WoW-u pvp setovi izgledaju bolje nego PvE :D
Hunter je fora (kao mješavina nekog samuraja i noćnih reflektivnih znakova na cesti or something.. valjda se zaposlio kao "mačje oko"), mage i priest izgledaju ko' da ih je baka u staračkom domu sašila (valjda kompenzacija za odlični t11), a warrior mi je posebno kul zato što plate napokon izgleda kao plate.
ajme žali bože roge i t11 :O
gadno :/
doduše ima par neloših, al prilično razočaravajuče
Rogue očigledno još nije ni dovršen, ali meni izgleda ok. Dobrodošao odmak od standardnih šiljaka na 101 način.
Paleta boja koje su koriscene mi je poprilicno ruzna,generlano mi se ne dopada skoro ni jedan tier11 set,dok su mi PVP relatrivno ok.
Mageovi su još i dobro prošli kad pogledam ove ostale. Isse, Blizzard stvarno više ne zna što bi sa tim setovima.
Ti ni ne igras WoW :rotfl: EDIT Forengner
BTW tier 11 je predobar, pogotovo mage, morat cu izlevelirat jednog goblina :)
Sva sreća da nisam nikada rogue-a namjeravao igrat u PvE-u pošto gear izgleda kao da je izašao iz turskog diska. PvP gear izgleda jednostavno i baš mi nekako pristaje rogue-u tako da :thumbs2:
much fun
Primijetite da je stara praksa "promijeniti ćemo pauldronse i kacige, ostalo ćemo reskinnati" i dalje u praksi.
Gdje su dani onih starih setova, posebno za Roge.
ovo več na neš liči, kolko može ličit u na undeadu i wow engineu.
Meh, jedino što valja na toj slici su kapa i kosti (undead only neh). Nekako mi je najbolji bio arena season 3 kada se pogleda izgled svih klasa (warriori su izgledali opako).
Paladin Judgement Set ===> Najljepši set u igri.
Bloodfang najjači set ikada :pray:
U biti... to nije lijep set, to je simpatičan set. Izgleda crtićoliko i potpuno neintuitivno za jednog paladina u čeličnom oklopu. Zato je i valjda simpa.= Citat =:
Izvorno postao Devil Dog
E, da, usput, to nije plate, nego cloth armor, eventualno su shoulderi nagrađeni s malo čelika.. :D (to je boljka velikog broja armora, pogotovo u WOTLKu, gdje cloth natrpaju nekakvim metalnim šiljcima, aka warlock, a mail i plate sastave od kože i platna...)
Meni su i dalje TBC setovi na prvom mjestu. Imali su taman dovoljnu dozu crtićolikog i "ozbiljnog" stila. WOTLK je pokušao otići korak dalje u realnosti/ozbiljnosti što se očito baš i ne može sa takvim engineom i presušenim idejama.
Nema sanse= Citat =:
Izvorno postao Devil Dog
http://img695.imageshack.us/img695/1...lockmhuman.jpg
al taj svaki set bezveze izgleda na humanu, to jedino ide na undeada, recimo onaj set mislim da s e zove Voidwalker nešto, taj mi je jebenica
Ma dajte molim vas, priest t5, a pogotovo shaman t6 ownaju sve ostalo...
Inače kaj se ovih novih setova tiče, dobri su mi jedino druid i mage,te donekle hunter. Paladin izgleda ko kokoš, rogue je ono, wtf? a i warrior je smijurija...
^^Ovo.= Citat =:
Izvorno postao flander
Ne znam zašto te debilne humane furaju kao standard za pokazivanje armora, kad na njime najgore izgledaju :(
Pa jer nisu ni tu skiny, niti tu fat.
Eto zato.
Vanja Rupena bi se složila ! ^^= Citat =:
Izvorno postao DJ Not Nice
http://i127.photobucket.com/albums/p...est_Undead.jpg= Citat =:
Izvorno postao Outmind
preawsome :D
= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
ma kad vidim kak humani trče ise, ili night elfovi, bože pomozi, i to onak ima jebenica tier koji izgleda premočno, a trči ko teletabis :D
odma taj tier gubi na cool faktoru :P :D
Pa Nelfovi su dobri, što im fali? :D
ja to rjesavam ovak
trcim kad vidim da nikog nema
cim spazim nekog da se priblizava odma na /walk
cim se netko udalji opet pocnem trcat :D
= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
:D you gotta be kidding :D pa trče baš onak bezveze, neznam meni su smješni
Ne mogu vjerovati da mmo-champ i wow.com još nisu stavili updateove u vezi Cataclysm Trailera S:D (ono, prošlo je već 2 sata!!)
Teaser:
I puni cinematic trailerS:D
ja mislim da ne postoji igra koja se tolko razlikuje od cinematica koji teasa ljude za nju.
Puf,pant...nerdgasm na intro...
baš sad pogeldah :D PEJEBENO :D
doduše malo vuče na Wotlk al dobro kaj sad :D
predoobro :D