oke nije kada mlatis nymphoru. oprosti.
al protv predatora je.
ulti mu saka i pomiri se s time.
nagadam build za njega ti je rush runed axe?
Printable View
oke nije kada mlatis nymphoru. oprosti.
al protv predatora je.
ulti mu saka i pomiri se s time.
nagadam build za njega ti je rush runed axe?
runed axe je los item za pandu
ne saka mu ulti
s obzirom da kasnije postaje obican disable, siguran sam da se moze naci bolje. panda nikad nece moci ubiti predatora cisto jer panda nema ni u pola male sape u kojoj drzi stap dovoljno carry talenta. za razliku od predatora koji ce semi-full carry ovisi o timu
panda je hard carry, odlican hard carry
predator ima free bkb, i zato je ok heroj, al ga panda countera jer mu je svaki spell physical, i napravi jadnome predatoru oko 7 sec disablea, sto ga ubije bilokako
i nepricamo o 1v1, jer hon nije igra za 1v1, al i svejedno da panda i pred igraju 1v1 i idu se borit, panda UNISTI predatora, nemoze mu nista, svejedno i da pred prvo skoci na pandu, nemoze pred nista, sa jednakom farmom, panda ubije predatora u tih 7 sekundi disablea
u 7sec doleti sused joza iz ivanic grada i udari te tv-om po glavi. tolko o tome
panda nemoze ubiti nikoga u 7 sekundi. nikako. a i najebes kada ti ti svi disablesi produ. free heath regen na pandi.
koristiti pandin ulti u teamfightsima je isto ko da ju bacis na creeepa i pocnes bjezati. sanse da ce te netko (ako tim ima imalo skilla) stunati na prvoj sekund je 100%tna.
eh panda nije hard carry. rofl
ko da velis da je succubs hard carry xD
samo jel, succubs je bolja od pande u svom poslu tako da ono.
pandi se uvijek radi bkb, pandi se uvijek nastoji dati free farm, radi mu se nullstone. kako nemoze panda ubit ikoga u 7 sec, jel ti citas sto pises? panda je uzto i odlican initiator sa cannon ballom, panda ubije bilo kojeg hard carrya ako ga dobro uhvati na pocetku teamfighta, osim mozda pestija sa vecim farmom. panda je hard carry, jebemu, pa ako je panda ista onda je hard carry
http://hon.esportmedia.com/video/2010/0 ... -msi-gam-3
gledaj sto panda radi, gledaj
nadi jos gameova u kojima msi uzme pandu za hard carrya i stompa ljude bez problema succubus je disabler, succubusu su spellovi magic, pandi su physical, panda countera svakog heroja kojem treba bkb, JER SU MU SPELLOVI PHYSICAL
dobro ajde, necu vise o ovome, glupo je jer necemo nigdje stic sa ovim, ja tvrdim jedno ti drugo, ono, nema smisla
i onda praf. skuzis da prosjecan carry ima 30 armora. sto negira veliku vecinu dmga od njegovih skillova. sad neznam jel ja tu vidim nesto krivo al ajde....
pred sa savrsenim itemima vs pande sa savrsenim itemima. predator wins. kakogod okrenes. isto vrijedi i za pestilence. on je bog i batina za sve heroje
bez imalo problema.
pogotovo ako ti odlucis raditi nullstone za counter predatoru...
mogu i ja uzeti jebenu nymphoru i stompati ljude u pubovima.
ko su ovi DWI? nikad cuo al ajde...
prosjecan carry nema 30 armora, al ajde predator ima
dwi su dobar kompetitivan team, sad su stali igrat
dobro, nemojmo vise raspravljat jer necemo nikad nista raspravit
wat? carry nema 30 armora?
sta ti igras isuse...
scout/chronos/pred/pesti/madman/tdl su za primjer tu. jos ktome pesti nije hard carry.
pravilno odigran item build ce imati oko 30 armora.
daj ajde zacepite... skupis pandi harkoons i gg... sjebe predatora odmah... ali da... jedan na jedan me nemres dobit ak igramo samo mid, ja pred ti panda... nikako me nemres dobit... ni da si isus nebi uspio...
pogotovo ako imas 5 bootsa i ep
imat cu 5 bootsa + branch za srecu :DDD jel tak maros? :D
ovdje to ne radi.= Citat =:
Izvorno postao KI KI
ironwood branch je bio vgg u doti (pogotovo na ogre mage->MULTICAST!!), ovdje nije nista
jel me netko zvao?
ljudi moji sta sam dozivio -.-
ovo je nes straaaaaaaasnoooooooooo
fraj uzme wild soula i dere do 14. levela i ode u bazu i prebaci sve iteme na medvjeda (botse, prsten za hilat manu, onaj cekic sto u auri pravi damage i kasnije codex)
frajer nas je ubijo
trci krajtebe medvjedom, nemos ga ubit a skida ti health i nakraju pwn codexom i tak 16kilova napravio
a kad mu je medvjed u banani sam ga teleportira nazad
ubio nas time
je da smo mi pobjedili, al nas je isprcao tak da mi se vise neda ni igrat
ono je stvarno bilo -.-
eh, nubici mali :)))))))
mene ta igra vise ne iznenaduje od kada sam vidio lika kako sa pyromancerom ubije kongora na pocetku sa lv1 sAm...
to vise nije moguce xD ali da xD bilo je moguce
ja sam vidio jednom lik je picko wild soula kod nas i lik nas trazi da odemo konga, ubili ga i gejm ftw bio za nas prakticki pwn kasnije... a u 10 min opet i u 15min su concede...
ali takvih bugova ima... isto kak je u doti bilo da axe lvl 1 sa tauntom moze odvuci roshana do fontane i da ga tam zatuce...
da to sa axeom je bila imba xd
ali to je bilo valjda prije 3-4 godine xd
jedan od najboljih kong lvl 1 timova: Swiftblade, Valkyrie, Pharaoh, Glacius, Nypmhora.
pharaoh + valkyrie imaju 10 sec disable bez problema, glacius ide na slow, nymph dize heal, kong padne bez problema, onda kad je kong taman pred smrti, glac i nymph izadu iz laira da ne dobiju exp, onda swift, glac i nymph imaju trilane bot, valk top a pharaoh mid
naravno, podrazumjeva se da ste na hellbourne sideu, jer je nemoguce kao legion ubit kongora lvl 1 ako protivnici nisu glupi.
swiftblade= jugger, valkyrie= mirana, pharaoh= clock, glacius= rylai, nymphora= novi heroj, za sys-a :)
ahah sta?
jedini tim za lvl1 kong je accursed, wildsoul, slither (wards), glac i random carry koji ti je u timu. ili nymphora umjesto glac.
al nikako valk+swift+pharaoh.
zasto?= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
eto dobro, moze umjesto nymphore u mom teamu slither, i kong pada jako brzo, a team kasnije nije smece poput ovog sto si ti smislio
= Citat =:
Izvorno postao hansi
nemas tanka sto znaci da ce ti nakon konga jedan od heroja biti izmrcvaren. ak ne 1 onda barem 2 do pola hp-a sto ti umanjuje mogucnost uspjesnog killa bez zrtava (nesrece se dogadaju).
as in my team. imas tanka (medo od wildsoula) za kongora, healera (nymph)+super supporta i tanka (accursed). slithera za dps/gankanje/slowanje kasnije +glac za freeze/mana auru tijekom gamea. cak umejsto ovog "random carrya" uzmes nymphoru. wildsoul je jedan od najboljih carrya ako se uspije dobro nafarmati (sto mu je izuzetno lagano)
sad, zamolio bi te da napustis ovaj topic, jer fkt pocinjes pricati takve retardirane stvari da je to strasno
ne nego ti niti jedan put u svom jebenom zivotu nisi ni pomislio da bi mogao biti u krivu
wildsoul se koristi u pubovima sa idiotima ili u inhousevima za zabavu
sto ce mi tank, hp pot???????????
i neznam ako si znao, ali pharaoh-ov hellfire prekida kongorove auto attackove
wildsoul nije tako brz jungler
bio sam dosta puta u krivu. al bacas takve jebene teze da bi ti moj bratic u 5 osnovne reko da si u krivu.
"sto ce mi tank"
dobro da nisi pito "sto ce mi healer". i srecom pa pharaohov hellfire je aura, jel tak? bez cast timea mana costa i durationa.
i da, wildsoul moze jebeno brzo junglat. samo treba znati kako.
eh i los je heroj.
naravno.
sve 5
http://www.bobcatsplanet.com/vb/imag...s/facepalm.gif
hansi ne zbilja nemoj pricati svakakve budalastine... bilo koji heroj na lvl 1 padaju od max 10 kongorovih udaraca... a on ih da barem 100... nemres ti njega tolko stunati ni nis... dok medo od ws-a to sve savrseno absorbira...
nemoras mi hansi prevodit, igrao sam hon dok je bio u beti..
tako da znam sve heroje osim recimo 5-6 zadnjih :)
btw dobro ti kazu curke :) bez mede i slithera kongor tezak za dobit.
sa druge strane dobro i ti kazes, medo nema sta radit u ozbiljnijem gejmu.
sa trece strane - procitat cu sve sto ste napisali pa cu komentirat xd zurim van sad.
baaaaaai.
ja sam mislio da im to niko nečita :(
ja sam dosada mislio da to citamo samo nas 3(hansi lord i ja)
xD
ali da lijepo je za znat da nas jos netko cita...
stim da se vise manje ja i lord slazemo oko svega dok tucemo hansija u korijenu za svaku njegovu pomisao
znali smo to.= Citat =:
Izvorno postao KI KI
čuti tamo trol sidekicku
čuti tamo trol sidekicku
ah necu se truditi.
dokg od je wildsoul uzasan za konganje. kao i slither
Ja tvrdim da je sve moguče, isto koliko je i nemoguće...
ali kaj je da je panda je jeben heroj za solo mid
nije ni jedan uzasan za konganje, nego ovaj team koji sam ja napisao ima i šansu za dobit i bez kong killa, a još sa kongom stompa= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
jel su napravili dooma u honu?
doom sad jedan od najimba heroja u doti.
nepostoji nijedan pick, apsolutno nijedan da neukljucuje dooma i wd-a (voodoo jestera za honaše only .p) u banu/picku!
dooma nisu portali, ali voodoo jester je top tier pick, jedan od najboljih supportova trenutno
Kakav je sad Doom u doti ? Igrao sam to prije koih godinu dana xD.
ah taj doom bringer :D preimba heroj xD njegova ult je stavljena kao 3. skill kod jednog heroja, mrvicu izmjenjena
silence 4s i dps :D