javi dojmove :)
Printable View
javi dojmove :)
jel zna tko kolko kosta AC II ali ne preko steama nego npr. u algoritmu? moj frend zeli kupiti a ja sam ju preordero pa je bila nesto jeftinija...
Na Steamu je 49,99 eura, ako sam dobro danas vidio.
ima ga na jednoj stranici di sam ja i fren vec narucivali igre za 24funte 3-5 dana dostava i nesto sipinga
ili 30 funti automatski download
NAT= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Ako nisu sad probili budu poslje. Ne brini se.
da ako skupim nest na kladi narucit cu si volim skupljt igrice= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
a za probijanje neznam mislim da nece bit skoro isto ko prije bit sve ok dok nisi doso do jeruzalema
tako sam barem cuo
hmmm ovako iz prvi ruke, čini mi se da zaštita vrlo dobro djeluje ^^
ste zo uzimali preko enabave kao i ja il direkt preko game.co.uk...ako direktno..koliko ste platili poštarinu?= Citat =:
Izvorno postao CAK_CROchef
ja mislim da de neegdk oko 4-5 funit mozda malo vise mozda i manje
a ja sam mislio sam narucit pa poslat na frendovu adresu ko gift da prodje bez carine
Ja pak imam druge informacije koje su me pomalo iznenadile al neću pisat ovdje o tome, uglavnom ubisoft će ovom igrom i zaštitom dokazat da je piratija još veći problem na pc-u nego se mislilo a usput sa retardiranim padovima servera prisiljava ljude koji su mislili kupit original verziju da kupe probijenu, naravno kad se to dogodi jednog dana. Jedan velika lakrdija.
igra je preeeeedobra.....nemoze se usporediti s prvim djelom....morate probati...usput saznao od frenda da je u algoritmu 299.00 KN a ako ste zlatni clan onda je 285.00 KN...isplati se :thumbs2: :thumbs2:
Da, ispaleti se, ako serveri ne počmu hebat opet.
Dao bog da ih netko napadne, sruši ih i sve pobriše te da im backup propadne xD
Koliko god bilo sranje oko te zaštite, grehota je ne odigrati ovu igru. Prema svim recenzijama do sada rijec je stvarno o jako kvalitetnom naslovu. Da imam trenutno para(a i vremena za igranje), vjerojatno bih kupio to.
A kak mi se cini, nece to na moj komp sigurno do ljeta :(
sumnjam osim ako ih neki haker srusi...previse truda im je ulozenu u taj DRM da ce im ti serveri padati jer bi im onda cjela ta zastita propala....a ovo s hakerima to sam 99% siguran da ce se naci neki specijalac koji ce ih srusiti... -.-= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
ja bi ih srušio da znam lol, bilo bi zakon čitat o tom u vjestima, cant wait <3
Nego nesto slabo halate gricu decki? To zbog pada servera?
Mora da je. :)
ne tolko ju halamo da rušimo servere, šta ne čitaš vijesti?! :D
recesija :P= Citat =:
Izvorno postao kulamasta
Upravo to, nema se para ovo ono. :) Jel to netko uopće igrao, kakva je igra? Dajte malo infoa.
Malo tko. Svi znamo kako se ovdje "kupuju" igru. A zastita nije probijena.
Ma odigrat cemo mi igru. Decki ja idem u banku podic lovu, ako netko hoce neka mi se pridruzi, samo stavite carapu na glavu i ostavite auto upaljen.
Nije mi jos rođo doneso igru, if you know what i thinking 8)= Citat =:
Izvorno postao Aral
Zašto imam osjećaj da svi čekamo Rođota? :rotfl:
vani snijeg zasuo... kvragu valjd će se provuč do sutra :D
ova igra je sigurno odlična i vridilo bi je kupiti ali tamo recimo posli lita kad cijena bude ispod 200 kn sa poštarinom ALI opet ostaje problem igranja što moraš biti online,imam osječaj kao da nisam kupio igru nego je posudio,ako dam 20 kn to je ok ali nije ako dam 200 ili više kuna.
igra je fantastična puno dublja od prve...nema repetitivnosti i ima puno zagonetki kad ste izvan animusa....a isto tako u jednom dijelu igre ragovaraju kako je Nikola Tesla bio u suradnji s Assassinsima....
Jel ima bar nekakav Hard mode ili nešto, jer jedinica mi je bila grozno prelagana.
Onda češ rado čut da je dvojka još lakša.
Zapravo, ja sam čuo da je dvojka teža.
Bitno je koje oružje koristiš pošto svi imaju drukčiji damage, a i sada ti neprijateli mogu breakat counter, i tako to.
Ma ne može valjda bit lakša od jedinice?? Onda je to za prozor. Ko je tako retardiran da mu treba igra u kojoj ne možeš fejlat ni namjerno? To mi je najgora mana mnogih današnjih igara.
U Assassins Creedu bih volio vidjeti napredniji stealth, ali to ionako nije potrebno kad sam možeš pobit 200 stražara oko sebe.
Ja još ni jedinicu nisam odigrao.Probao ali dosadilo već u prvom većem gradu .Možda joj dam drugu priliku kada ponestane boljih naslova.
sigurno je prelagana, nisam igrao jos, ali po trailerima mi izgleda ko jedinicia, mozda jos i laksa. DAMN :-x .
EDIT- nevidim ni napretka u grafici, sto mi nesmeta, jer jedinica je imala zakon grafiku, ali mi smeta to sto ce dvojka s istom grafikom ko jedinica radit losije.
lol= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
lol= Citat =:
Izvorno postao Praetorian
ček jesu to oni pričali o tesli u italiji, il je desmond pričo s lucy, il ko je to več reko u "sadašnjosti"...= Citat =:
Izvorno postao bigbongman
inače one spike dr.Vidica o tome kak templari zapravo kontroliraju cjeli svijet su mi bile prejebene ^^
Onako, je itko čita moje postove.
Danas sam igrao kod frenda da se uvjerim (na konzoli) i podosta je teža nego prvi dio.
ja čitam <3
ja mislim da je to bio desmond govorio nes s lucy da je tesla omogucio svima el. energiju a templari su popizdili kad su to culi pa su Edisonu (koji je bio templar) da sjebe teslu s nekom reklamom di su slona spojili na neki machine di ga strefi struja ba se ljudi useru da je struja opasna...tako nekako...uostalom cijeli Assassins Creed svemir i sve likove, tko je bio sta i ta sranja imas na= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
http://assassinscreed.wikia.com/wiki/As ... Creed_Wiki
ja sam se ful uzivio ucjelu pricu ali malo je tesko sve skuziti dok ne odigras i predjes obje igre...