stvarno su bijedni,dabog da igre bude fail .
Printable View
stvarno su bijedni,dabog da igre bude fail .
Jos samo cekam da se netko predozira i umre od tog pica kao od redbull-vodke pa da si dignu markentisku kampanju i prasinu oko igre...wooohoooo
LOL, oni nisu normalni, stvarno su prešli sve granice u pretjerivanju !!! Al ono, ak dođe u hr, moram probat. :P= Citat =:
Izvorno postao CAK_CROchef
Gamersko piće :rotfl:
btw jadno :(
Ali volio bi jednu limenku drzati na stolu :P
Moram ovo arhivirati, pa kad izade igra, i kada ju budete uzdizali do nebesa kako je jebena, da vam dokazem kako ste retajni.
.........
Neću kupovat ništa dok ne odigram 2-3 dana.
Eventualno CD key ako bude dobra, ako ne, ko je faka
Samo kratko da se osvrnem na ovo,= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
IW nije nikada razvio svoj vlastiti engine, vec su kupili Quake3 engine, i moodali ga. COD4, cod5, pa i nadolazeci mw2 koriste engine koji je potpuno isti Quake engine-u (dakle, Source code), stim sto je rendering engine izmjenjen, te s tim sto su dodani/unaprjedeni shaderi, teksture, hdr, ragdoll, bla bla... Engine je po principu identican Quake3 engineu. To je i razlog tim bugovitim FPS-ima, relativno uskim mapama, i sl...
Sto se tice dokaza, osobno sam se uvjerio - otvorite iw_00.iwd, te otvorite avatar.cfg datoteku s notepadom, i uocite redak "Generated by Return to Castle Wolfenstein, don't modify". Dakle RTCW engine, a RTCW se pak bazira na Quake3 engine. Osim toga tu su i BSP mape, .cfg fajlovi, identičan konzolni sistem, pa .iwd datoteka (isto sto i .pk3 kod quake-a 3), i jos hrpa sitnica koje se poklapaju s quake engineom.
Tako da ta priča sa wikipedije ne stoji, infity ward nije nikad razvio svoj engine, vec su uzeli quake3 i modali ga.
fuck yeah
eto vam pametnjakovici
samo da kazem
NARUCIO SAM SI SVOJ PRIMJERAK MW2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111
znaci svi koi su igrali cod4 vjerovatno znaju za hrv klan zvan razerzone
na njihovim stranicama nakon sto se regate mozete narucit svoj primjerak koi ce doc u roku od 7 dana(vjerovatno) nakon izlaska igre
ovo je jako pametan potez jer ce navala bit velika,stoga navali narode,osigurajte si svoj primjerak mw2 dok jos mozete
cjena je vrlo mala......350 jebenih kuna!!!!!!!!!!!!
http://www.rz-gamers.com/index2.php?site=shop
hvala ti boze kaj je gljiva(il ko vec)osnovao rz
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
Ma od MW2 ocekujem akciju, odličnu atmosferu, i malo duzu kampanju nego cod4.. MP mi se nesvida na trailerima, sve mi nekako bljesti, lete bombe, guzva... Nadam se da ce opet biti promod.
BTW, jos jedna mala stvar vezana uz COD4 engine, je AI tj. umjetna inteligencija koja se zasniva na waypointsima, tj. zasipanje metaka i bombe dok ima... A pritom da su podrcuja kretanja ogranicena. To je karakteristika svake "quake-based" igre. No, to nije dio ove teme sada.
Tarantula.= Citat =:
Izvorno postao Fireblade
ok,tarantula,isti kurac :D
Fireblade, na forumu postoji jedan lik mvaljve kod kojeg isto možeš uzet, samo što će kod njega biti jeftinije, ja ne vjerujem RZ klanu. :D
A nisam puno fulo... :D= Citat =:
Izvorno postao Tola
Reko sam da su uzeli njihov engine i modali ga (sto si i sam naveo) i to i pise na wikipediji.
Btw. neznam dali se u ostalim quakeovim igrama moze rokati kroz zidove?
I sto se tice FPS bugova, oni su nam ustvari svima dragi :D
ovo ja moram probati= Citat =:
Izvorno postao CAK_CROchef
pretjeruju sa tim marketingom u mp3 ali ovo moram probati.....
Na HCL-u imate odličnu akciju za MW2. Nudi se popust na Modern Warfare 2 od 15% na rezervaciju igre preko HCL-a (339 kn platite za igru). I još vam igra stigne fino na kućnu adresu i sve :)
Evo više informacija o tome:
Modern Warfare 2 popust na HCL-u
:friends:
Ok, zapravo ovo nije loše, ali prvo pitanje, ja plaćam poštarinu ili vi? :D= Citat =:
Izvorno postao Ementaler
Da sve sto je covjek napisao istina je, osim ovog zadnjeg. Nisam ja osnovao klan vec Tarantula, ja sam u uzem vodstu cijele organizacije.= Citat =:
Izvorno postao Fireblade
Ujedno ovom prilikom --> Pozdrav svim forumasima !
Htio bih ovim putem upoznati sve forumase, gamere, itd... Da je od 01.10.2009Smoguce preko naseg Web-a naruciti svoj primjerak igre.
Da nebiste ostali uskraceni na bilo koji nacin, te si na vrijeme osigurate svoj primjerak posjetite nas na str. http://rz-gamers.com/,
te preko naseg RZ|Gamers Fun Shop-aSnarucite vec sada Vas primjerak igre
Vise o svemu mozete procitati na nasem forumu
[/quote]
A nisam puno fulo... :D
Reko sam da su uzeli njihov engine i modali ga (sto si i sam naveo) i to i pise na wikipediji.
Btw. neznam dali se u ostalim quakeovim igrama moze rokati kroz zidove?
I sto se tice FPS bugova, oni su nam ustvari svima dragi :D[/quote]
"Rokanje kroz zidove" kako ga ti nazivas, zove e bullet penetration, to nije podržano u q3 engine, vec je nadodano u cod4 tek.
Ma wikipedij piše ti ono sto su izjavili iz infinity warda, ali to nije točno, jer je preočito iz aviona da se radi o starom Quake 3 BSP engineu.
Da, igra izgleda dobro je se nadodaju shaderi i teksture, ali sve je to zapravo zasnovano na starom Quake engienu. Osnova i princip rada su isti, tj. ne mjenjaju se. MW2 koristi isti, jos malo shaderima nabrijani engine.
Evo nove potrvđene mape od strane developera... Registriajte se na Xbox.com i otiđite na 402 profil ili nečiji drugi i možete vidjeti što igra...
U zadnjih 1h igrao je ove mape:
Afghan
Derail
Estate
Favela
Highrise
Invasion
Quarry
Rust
Scrapyard
Terminal
Underpass
Wasteland
Nema ime nijedne CoD4 mape, ah, da bar Crash ili Vacant stave. :(
sviđaju mi se imena mapa,wasteland i terminal bi mogle biti zanimljive.
ali da,da bar stave crossfire ili crash.
joj bit ce modova 100% tj mod mapa kopija ovihg starih= Citat =:
Izvorno postao Constantine
nek bude promod i bit ce opet rokanja.
dali neko zna koja ce biti minimalna konfiguracija??
mislim da ako si mogao pokretat COD:MW na medium da bi ovo mogao pokretat bez problema na nizim detaljima. Mislim da ce se vise promjenit minimalna konfiguracija nego preporucena...
Favela
Highrise
Afghan
Derail
Estate
Quarry
Wasteland
Uprise
Invasion
Underpass
Rust
Terminal
Scrapyard
Sub Base
Skidrow
Evo mapa opet, sad ih je 15 potvrđeno...
Evo I simbol od MW2 za X360 i PS3:
http://farm3.static.flickr.com/2464/...5f1b079e13.jpg
15 je priličan broj za start.
Vjerujem da će DLCevima dodati i dodatne mape.(To jest,u COD smislu to su zapravo patchevi)
Rekli su da će biti više mapa nego u CoD4, a u 4 ih je bilo 16...= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
I još 2 potvrđena DLC-a s minimum 3 mape... :friends:
http://www.infinityward.com/games.php
novi site
sutra novi VIDEO YEAAAAA :rambo: :rambo: :rambo: :rambo:
videa jos nema :(
to ce samo uništit igru... :| kao što je i promod uništio CoD4= Citat =:
Izvorno postao Tola
nije.....
to je savrsen mod bio i ostao za warove....
omg mi zivimo u europi +7h= Citat =:
Izvorno postao neox99buleseye
aha, a po cemu? sto je bullet impact za stavit pod muda ili sto snip moze uzet bilo koji moron i ubijat?
PAM FTW!!11
PAM mod je totalni fail, čak ni nisu isključili scrollanje. :(
Promod rula <3
kakvo scrolanje? mislis pucanje? to se koristi i u promodu... selfOWNED!
xD sniper u promodu moze uzeti samo 1 na nekoliko igraca...
to ti je u warovima 1 po timu xD a ko mu kriv kaj uzima sniper, ja se super snalazim sa onime sto dobijem....
promod je awsome!!
omfg, nisam na to mislio, nego moze uzet bilo koji igrac, neovisno kolko dugo igra i ubijat
Call of Duty: Modern Warfare 2 Symbol
http://farm3.static.flickr.com/2464/...5f1b079e13.jpg
Multiplayer Maps Confirmed from various sources.
[/*:m:8g8ugdr0][*]02. Highrise
- 01. Favela
[list:8g8ugdr0]- 10 Minutes of Gameplay on Favela[/*:m:8g8ugdr0]
[/*:m:8g8ugdr0][*]03. Afghan
- Highrise Gameplay starts @ 0:47[/*:m:8g8ugdr0]
[/*:m:8g8ugdr0][*]04. Derail
- Afghan Gameplay Part 1[/*:m:8g8ugdr0]
[/*:m:8g8ugdr0][*]05. Estate
- Derailed Train Maze?[/*:m:8g8ugdr0]
[/*:m:8g8ugdr0][*]06. Quarry
- Mansion plus giant yard?[/*:m:8g8ugdr0]
[/*:m:8g8ugdr0][*]07. Wasteland
- [/*:m:8g8ugdr0]
[/*:m:8g8ugdr0][*]08. Uprise
[/*:m:8g8ugdr0][*]09. Invasion
[/*:m:8g8ugdr0][*]10. Underpass
[/*:m:8g8ugdr0][*]11. Rust
[/*:m:8g8ugdr0][*]12. Terminal
[/*:m:8g8ugdr0][*]13. Scrapyard
- Airport Based Map[/*:m:8g8ugdr0]
[/*:m:8g8ugdr0][*]14. Sub Base
[/*:m:8g8ugdr0][*]15. Skidrow
[/*:m:8g8ugdr0][*]16. Rundown
- A skid row or skid road is a run-down or dilapidated urban area with a large, impoverished population.[/*:m:8g8ugdr0]
[/*:m:8g8ugdr0][*]17. Karachi
[/*:m:8g8ugdr0][*]18. Substation?
- Karachi is the largest city, main seaport and the financial capital of Pakistan[/*:m:8g8ugdr0]
[/*:m:8g8ugdr0][/list:u:8g8ugdr0]
Sad ih je 18... BTW, novi video bi se trebao prikazat za vrijeme American football tekme koja pocinje u 20:00 EST, to bi trebalo biti -6 Hrvatska... Znaci da ce biti negdje od 02:00 do 04:00...