A mogu ti reći da sam probo i nije se ništa dogodilo= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
OČU ŠAEL RUNU!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Printable View
A mogu ti reći da sam probo i nije se ništa dogodilo= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
OČU ŠAEL RUNU!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Cheataj sa nekim Editorom :D
pa da, na isto ti dodje da li ti je pokloni netko sa foruma ili si je ubacis sa editorom... svejedno cheatas... :)= Citat =:
Izvorno postao LorlonWarrior
Pa ne želim da mi ju pokloni... Ja bi se trejdo... Dajem DOL runu u zamjenu za ako nekom treba. Mislim da je fer ponuda jer je DOL malkice rijeđi od SHAEL.
:D
A ne, neću varat, nikada i nisam. A u ostalom mogu opet ići farmat Countess u Toweru na Nightmareu al bi je moro nekih 30 puta ubit da bi dobio taj cursed SHAEL... Al čekaj, trebam ja prvo ubit Baala na Normal da bi uopće došo do Nightmarea, a onda još do Towera...
Joj, ništa od mog armorčeka ako mi neko ne pljune tu runu... :(
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Ovisnici :|
E, gledo ja neke unikate i vidim ja neki Bartuc's Cut Thorat.
Bartuc, jel tako nastalo tvoje ime? :D
Bartuc je onaj Baalov minion ako se ne varam, u igri, kad Baal pušta Councile tak im se zve onaj najjači.
Da, no taj Bartuc je nastao prije u knjizi Diablo (by R. Knaak) Legacy of Blood, te je onda poslije Blizz nadodao Bartuca u igru
VIš zanimljivo... Kom se još da uopće pravit history igre? A ima i takih eto hehe...
Heh, zanimljivo :D
ta knjiga, jel to prevedno na hrvatski i jel je samo jedna il ima nastavke?
Je, prevedena je.
Nema nastavke no ima vise Diablo knjiga, ovo je prva, kod nas su prevedene jos 3 (od toga su dvije kao i ova prva od Knaaka, koj je jos napisao Sin Wars trilogiju nesto prije Diabla 3 te je onda izjavio da pise knjigu o svijetu mrtvih a ne o mrtvom svijetu odnosno igri - tada jos D3 nije bio najavljen)
Diablo 1: Legacy of Blood (Naslijedje krvi) - Richard A. Knaak
Diablo 2: The Black Road (Crni put) - Mel Odom
Diablo 3: The Kingdom of Shadow (Kraljevstvo sjene) - R. A. Knaak (osobno mi je ta najbolja, a procitao sam do sad prve 4, cekam prijevod Sin Wara)
Diablo 4: Moon of the Spider (Paukov mjesec) - Richard A. Knaak
Diablo The Sin War by R.A. Knaak
1) Birthright
2) Scales of the Serpent
3) The Veiled Prophet
Šta si tu naredao te 1, 2, 3?
Ja sam pročitao Legacy of Blood i The Black Road,iz ove druge sam izvukao nick.Knjige su predobre,ali nisam mogo nać ostale,ali bi ih volio pročitat.
Ma pod #) su dijelovi te trilogije Sin War= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
moro bi jednom pročitat te knjige
Jel ima u tim knjigama kako najlakše naći SHAEL runu haha? :D
Ima...pise, pitaj Sicka ^^
imam ti ja shael, dam ti je djaba, ali kako zelis obaviti razmjenu... imas atmu? javi se na pm= Citat =:
Izvorno postao LorlonWarrior
Haha, ma da... A ipak sam odusto od tog tvog, glupo mi je bilo da mi ju tek tako đaba daš... Mislim prelagano... Znam da nije rijetka runa uopće, al ono, ja nesretan eto pa dobivam rijeđe od nje a nju nikako...A šta ćeš...= Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1
Joj sorry... Sad sam ponovo pročito post, pito si me jel imam Atmu... Da, imam jebo Hamachija hehe= Citat =:
Izvorno postao IGoR_2803
btw. te knjige nemaju bas veze s igrom, mislim necu trčati pred rudo, samo sam knjige prolistao ali o totalno drugim likovima je pisano.
Ako imaš bilo koju od tih knjiga na Hrvatskom jeziku, i ako ih misliš prodati, sjeti me se kao potencijalnog kupca :thumbs2:= Citat =:
Izvorno postao Teon
Ili mi bar odaj tajnu na PP gdje ima Hrvatskih verzija za kupiti... Ja sam pretražio 3 Algoritma i još 1 dučan sa knjigama (ne znam kak se zove) i našao sam samo Black Road na engleskom i više niti jedan jedini nastavak :cry:
PS: Pročitao sam samo Legacy of Blood i knjiga je fenomenalna.
Pogledaj male knjižare u gradu, možda one imaju prije nego Algoritam, još bolje ako su specifično orijentirane na neke žanrove.
Ali ne znam niti jednu knjižaru koja drži takve knjige.
Ja sam svoj nick izvukao iz knjige Black Road.Pročitao sam nju i Legacy of Blood.Ko bi reko da naša mala knjižara ima čak dvije Diablo knjige na hrvatskom,a Algoritam samo jednu na Engleskom?= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Jel te knjige nastale prije igre ili obratno?
Inače knjižara u Rijeci ima većinu tih knjiga Bartuc, VBZ knjižara.
He he, dobro.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Ja sam prve tri knjige kupio u Mercator centru, tam ima jedna manja knjizara te u njoj sam naso samo ove (prevedene).
Cetvrtu sam kupio u algoritmu (onom u Avenue Mallu), takodjer prevedena
U istom algoritmu sam vidio i prva dva dijela Sin Wara, no na engleskom
Edit: @ Lorion Warriora, kolko znam knjige su nastale kad je Diablo 2 izasao (ali prije ekspanzije)
Nije važno, pretraži male knjižare u okolici.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
LOL, nije L O R I O NSnego L O R L O N, al nema veze, sviđa mi se i Lorion :D :thumbs2:= Citat =:
Izvorno postao Teon
Heh, sry lagana zabuna. (Lorion mi je vukao na Lotr pa sam zato ...)
Heh ma nema veze, sviđa mi se i Lorion heh... Samo što Lorlon ima duboko meni duboko značenje:
To je zapravo spoj mojeg prezimena i još nečeg hehe, a nije bitno sad čega, nećemo sad u detalje... :D :D :D
Wee. opet niko ne ostavi posta cijeli dan... Eh, nema veze, ja i dalje igram D2 :D
Jedonstavno mi nije jasno kako ti ta igra ne dosadi. Mislim, znam da je to jedna od najboljih igara koju treba besprjekorno poštovat, ali opet, sve se svodi na klikanje po neprijateljima i lootanje.
I completely agree. Al ne dosadi mi jer zajedno s D2 igram paralelno i D1 i Hellfire :D :D :D :D :D
igram prek hamachija, s bratićem i frendom. idemo polako, već smo na act 3.
Ma ja sam več prešo prije 2 godine sa Barbom I Sorcom a sad idem probat sa svima pa prašim trenutno sa Amazonkom (lvl 46, u samo tjedan dana :D)
Ja igram s paladinom, zapeo sam s durielom. To mi je svakako jedan od najtežih bossova
Ma je đubre... Kad te uvati u onu hladnu auru njegovu... Zato ja s Amazonkom pustim Valkyru i Mercenaryja na njega a ja ga derem arrowsima :D
Bratić, frend i ja smo ga ko zeca ubili.
ja-nerkić
bratić-druid
frend-assassin
ja sam bio najviše zaslužan :D ; ogradio ga bonewallovima, nije mogo ni mrdnut, i izgađali ga iz daljine; s bone prisonom još je lakše.