Awww
Printable View
Awww
Pfff tell me about it.
Ja sam prije 5 dana imao erotsku noćnu moru.
Kao, po svemu sudeći neka savršena treba me želi poševiti, ali stalno mi ona stvar opada u flacidno stanje. Na kraju je prekinula sa mnom (valjda smo bili u nekoj vezi štajaznam) jer nisam bio dovoljno potentan za nju.
Apsolutno grozno :(
Nauči lucidne snove. :)
Ja svaki put kad idem jebat, izgubim kontrolu i san lol.= Citat =:
Izvorno postao GDra
Jednom mi je samo uspjelo, iako nakratko.
Sanjah da sam otišao u Zagreb gledati Dark Knighta, al kad sam se našo s frendom i društvom tamo, primjetio sam da nemam hlača/gaća (fucking typical).
Onda sam potegnuo potkošulju malo niže, čisto da se ne vidi "dućan".
Na putu do kina sam pomislio da bi možda mogo otići do nekog dućana s odjećom i kupiti si hlače. Pogledam tramvajske linije, kad ono sve izmješano, svaki tramvaj vozi svukud. Reko, ne da mi se zajebavati, idem pješke.
Idem pjehe, kad doleti ekipa bad blue boysa u nekom autu i organizirano me trollaju; bacaju nekakve boce punjene ne-znam-čime po meni, a iz boca izleći pluteni čepovi i gađaju me u slow motionu (ja ih odbijam nekakvim kung fu uadacima).
Ok, izbjegnem ih nekako, pobjegnem među zgrade i rješim ih se...
Napokon nađem dućan s odjećom, odem u njega i kupim si... zeleni prsluk.
Zašto ne hlače? Pojma nemam. Izađem ja tako s novim zelenim prslukom i pridružim se ekipi da krenemo u kino.
Došli u kino, počne film.
4 sata traje.
Užas, ništa se ne događa, smeće totalno i katastrofalno. Nisam pogledao zadnjih 15 minuta kad je kao navodno postalo dobro.
Dođem doma i idem na Rotten Tomatoes. Vidim da mu je ocjena 0% i da ga je Emanuel Levy totlano popljuvao.
Probudio se u depresiji.
Phew, tek je 14.07.
Imala sam erotski san sa sobom, what the fuck.
Self fisting?
nastavi...= Citat =:
Izvorno postao Maja
:pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao Macolla
Alo, e, si živa?= Citat =:
Izvorno postao Aerial
Nisi dovršila :P
Or I guess you could say...SVRŠILA http://www.hcl.hr/forum/Smileys/Alpha/HIHA.png
Majo please respond
Radije ne bi. U svakom slučaju, bilo je vrlo zabrinjavajuće!
Meni to baš kul zvuči, tko ne sanja da jebe svog klona http://www.hcl.hr/forum/Smileys/Alpha/HIHA.png
Još bi ga poslao da gleda/igra stvari koje ja ne stignem pa mi kaže jel' valjaju. Čijem ukusu vjerovati ako ne svojemu?! Savršena ideja.
Ako jebeš svog klona peder si.
Ne samo autoseksualan.
Nije bio moj klon, samo ja
Sanjao sam da me George Clooney pita za dating advice ili nešto... Okej.
Bit će da mi je Batman & Robin u glavi, rekao sam si da sam završio repriziranje i pravim se da taj film ne postoji, PRESTANI ME PROGONITI U SNOVIMA.
Sanjao sam da sam pronašao nekakvu odličnu muziku od benda koji se zove "Masgurin", a pjesma se zvala "Gilica". Pojma nemam.
Računam možda je to neka pjesma koju sam čuo tko-zna-kad pa se brzo probudio i zapisao na papir da ne zaboravim do jutra.
Malo prije skužim papir na stolu i vidim da to piše. Onak, očekujući nekako otkrivenje i proročanske snove guglam te pojmove.
...
tantantantan
....
Ništa, smeće besmisleno.
:(
hahaha, čuj možda ima veze s dalekom budućnosti, ostavi ti sebi taj papir
Ja sam sinoć sanjala neko ogromno kino na sred oceana, koje funkcionira slično kao oni mehanizmi iz zabavnih parkova: podigneš se u onim sjedalicama, ispred sebe se pojavi golemo mehaničko platno i kad završiš s filmom dropa te dolje sa 100 kmh. Al' sam što se film nije pojavio. Ostalog se ne sjećam. Najgluplje sjećanje ikad.
Usput, jel' netko mjesečari i/ili priča u snu?
= Citat =:
Izvorno postao Dania
= Citat =:
My boyfriend frequently talks in his sleep, and I write whatever he says down so I don't forget, and he never remembers it in the morning.
Some gems:
"I want you to strictly call me Hank Venom"
"Whiskey sounds like something you would feed to cats, who have whiskers"
"I love you as much as a bald eagle flies over a mountain"
"What do you think about sweater vests on guys? Independent or dependent colors?"
Courtesy of Reddit.= Citat =:
When my younger brother was around 12 and I was in my mid twenties, I came home from a night out and he was sleeping on my couch. He stood up, looked at me, and said very forcefully, "Stop wasting the science." Then whispered, "Keep it safe."
--Words to live by.
mislim da je pitanje bilo namjenjeno samo za članove foruma , a ne dal na internetu postoji osoba koja mjesečari.
Moja rodica se davi kabelima, zaziva duhove i pokušava ubiti članove obitelji.
Jednom je u sred noći došla u boravak i pitala brata koji je tamo bio sam ima li žlicu da ga ubije :(
Fun times.
Meni su rekli da sam tražio čokoladu u snu.
= Citat =:
Izvorno postao Mirko L
Da, znam taj video, luđa :)
Jel' se neko od vas ikad probudio tokom one paralize?
Ja danas to iskusio. Bilo je poprilični jezivo i sablasno. Najprije sam čuo korake kako netko hoda u hodniku pokraj, zatim se soba lagano osvijetlila kao da je netko u hodniku upalio svjetlo i stalno sam imao osjećaj da se netko nalazi tamo ili u sobi. Uz sve to, bio sam potpuno paraliziran, tako da nisam mogao pomaknuti niti prsta, a glava mi je bila okrenuta prema plafonu i nisam je mogao okrenuti prema vratima da bolje promotrim situaciju. Bio sam svjestan da se radi o toj paralizi, ali svejedno sam lagano paničario. Pokušavao sam i dozivati bilo koga ko bi mogao biti u hodniku, ali jednostavno nisam uspio izgovoriti više od prvog slova.
Mislim da mi se već prije dogodilo da se probudim tokom paralize, ali nikad nije bilo toliko intenzivno i nisam čuo korake ili neko prisustvo, nego sam jednostavno nastavio spavati.
Kul.
Par puta. Sjebano, ali zanimljivo iskustvo. Mada ga nebi više nikad htio iskusiti :D
Sanjao sam da se vozim na trajektu s Donaldom Gloverom i da se odlično zabavljamo, dok ga nisam slučajno nazvao "niggerom", na što se čovjek evidentno naljutio i ignorirao me :(
Ja sam sanjao da mi se grči list.
Ujutro se probudio i skužio da mi se zbilja zgrčio sav. Jedva sam hodao danas.
Možda te netko dirao preko noći i gladio ti nogu pa se pojavio automatski refleks :O :O
To je nesto najgore sto sam do sad imao. Jednom sam se probudio, i poceo se derat ko konj, probudivsi sve ukucane. Al je bilo veselo.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Anyhow, sanjao neke totalno random trebe, vani smo s njima, ja brat i kum. I onda su najednom osle, pa se vratile, drugacije obucene, i onda sam se probudio.
God dang it.
Joj nema ljepšeg od buđenja s grčem, pogotovo ak je to negdje oko 4 ujutro.
Ak ste u krevetu kad vas uhvati, još je dobro.
Zamislite kako je kad vas uhvati grč, a sjedite na školjci.
Kad me uhvati grč, obično šakom lupam po tom mjestu u nadi da će 'ublažit bol'.
Ontopic.
Ne sanjam već dugo, dugo.
Ili možda sanjam, ali nikad mi ništa ne ostane u sjećanju.
Mene vise iritira kad me uhvati grč dok se rastezem.
Imao sam najcudniji san ikada. I bio je san u snu dok sanjam, da to tako objasnim.
Prvo se sjecam da sam sanjao o nekakvim ratovima i borbama, i onda sam se probudio potpuno paraliziran, nisam se mogao uopce pomaknut, i jedva da sam disao. Cuo sam eksplozije i viku, ali se jednostavno nisam mogao pomaknut. Onda sam se probudio za prave, znojan kao svinja.
Wierd shit! :|
Tvrtko ima PTSP! Manje FPSova igrati.
Ne igram fpsove. Nemam sta igrat na lapu. :/
Depra :(
Sanjam malo prije da mi je uginuo kućni ljubimac (ne mogu se sjetiti koja je točno životinja bila u snu). Čujem zvono na vratima i probudim se. Neki lik na parlafonu pita gdje mi je stari, kaže da je našao našeg mačka mrtvoga, kao auto ga pokupilo. Ja onak gledam oko sebe jel još uvijek sanjam ili koji kurac.
Ne sanjam, nažalost. Odem do obližnje ulice i nađem čupavca mrtvoga :(
godfuckingdamnit :( :(