Prije par minuta sam zavrsio sa MetropolisS
...previse tezak film,brate...nakon sto sam ga odgledao,imam dojam da sam glup ko kotac,jer da nije bilo komentara kriticara u titlovima,ja ne bi tu nista povezao...fijuuuu
Printable View
Prije par minuta sam zavrsio sa MetropolisS
...previse tezak film,brate...nakon sto sam ga odgledao,imam dojam da sam glup ko kotac,jer da nije bilo komentara kriticara u titlovima,ja ne bi tu nista povezao...fijuuuu
!= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
ma super je, onak kad ti dinić doleti blizu ili kamen proleti kraj tebe.. ali, najgore potrošenih 40+ kn u životu :(
Ti bi radije tih 40 kuna dala za neku ogavnu narukvicu od 3 kilograma jel? :D
Jučer sam gledao Grof Monte Cristo
Gledao sam ga i prije ali film je fenomenalan pa sam morao ponovo.
The Naked Gun
Death Proof
Iskreno, ne znam što reći o ovome...djelu.
'Film', nazovimo to tako, je trebao u svojoj namjernoj gluposti ispasti genijalan, no nije baš.
Ako ništa drugo, barem je hrpa dobrih cura.
Hannibal... i dalje odličan film, isto kao što mi je i prije bio (nisam ga pogledao nekoliko godina).
= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
to što sam žensko ne znači da se palim na nakit il štogod, da je tako, ne bi vjerojatno bila tu :roll:
radije bi dala za 3 velebitska tamna i štapiće uz to :D
ugl. pogledah jučer Batman: Begins, dunno.. nesto između ok i nepodnošljivog; nisma još sredila dojmove
jucer pogleda wanted u kinu :pray: :pray: , iznenadia san se kako odlican film
fight club.. da super je.. spaljeno.. svakako preporuča
Mad Money - loše
The Eye - očajno
Hancock - predobro
Superbad - prva polovica filma je presmiješna; druga polovica malo zamorna. ali jedna od boljih komedija u zadnje vrijeme
Ruins - hororčić neki. ima zanimljivih scena, ali nije baš nešto
Kak bi Matilda rekla, pogledao sam Handcocka :D
Everybody likes Kung Fu Panda... Prejak :>
Hancock: dobar jedino prvih pola sata
Wanted: treniranje u stilu van dama u kickbokseru
Last king of scotland: predobar film
The FugitiveSiliti Bjegunac
Legendaran film.
hancock...sve u svemu originalno sto se tice lika i odnosa sa drugima
in bruž... kul je...
Danas planiram pogledati "Osuđeni" (2007). Ugl evo sadržaj, zvuči jako zanimljivo:
Desetorica osuđenika na smrt našlo se u reality showu sa zadatkom da se međusobno pobiju. Kad već moraju otići bolje ovako nego na stolici. Iza cijele priče stoji TV producent, milijunaš Ian Breckel koji je smislio novi reality show. Na otoku je sakrio gomilu kamera te zatvorenicima dao upute da se međusobno pobiju. Posljednji preživjeli nakon 30 sati biti će pušten. Ukoliko nakon tog vremena ne preživi samo jedan već više njih svi će eksplodirati.
Nešto slično kao igra Manhunt.= Citat =:
Izvorno postao Nightyx
liči i na The Club. :D
jedino što sam pogledao u poslednje vreme a da valja jeste Američki gangster i 300 (iako nije najnoviji)
jutros sam gledao the incredible hulk... vgg...
Jucer sam gledao Pulp Fiction.
pogleda into the wild :pray:
jedan od moćnijih filmova koje sam pogledao :pray:
Petak nakon petka... dobro sam se nasmijao, ako ničem drugom onda uvredama. :D
Maloprije završio. Dobar film.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Najviše sam se smijao zbog onog svodnika.
Zadnjih tjedan dana:
Američka pita 5 & 6S- ljudi moji, filmovi zajedno traju 3 sata, od ta 3 sata jedno 2 sata i 45 minuta gole sise skaču po ekranu. Dodaj tome dobru zajebanciju i imaš zabavu života :D
HancockS- odličan film, nema nekog uber negativca ali je film čistokrvna zajebancija i full je originalan pristup "heroju"
Incredible HulkS- ajmo majko koje je ovaj film govno! Posudili ga ja i cura pošto je u kinima dvojka pa da vidimo prvo jedinicu! Cura je zaspala nakon pola sata, a ja sam se mučio do kraja :thumbs1:
Hitman (Agent 47)S- gluma je za qurac, film nije nikaj posebno, ali je frajer koji glumi Hitmana legenda! Drito je pogodio kretanje lika iz igre, i fakat mu stoji ta uloga! Šteta kaj se nisu malo potrudili oko priče, detalja i tihog ubijanja!
The Dark is RisingS- to bum tek danas gledao sa curom, žemskinja u videoteci ju je nagovorila da posudi taj film! Nadam se da je dobar!?
Hulk je stvarno uzas, svaka cast kaj si ga do kraja pogledo, ja nisam izdrzo
Zadnji film koji sam pogledao je Hancock...stoji sve ono sto sam napisao tamo u temi. 2 thumbs up :).
Takodje bih trebao spomenuti i film number 23 (Jim Carrey u glavnoj ulozi). Fakat sam ga navikao gledati u komedijama ali mu po meni ova lezi pravo. Film je odlican. Sada odoh gledati Iron Man-a. Nadam se da ce se isplatiti hehe.
Max PayneSdolazi u kina 30.10 ove godine :o Nisam niti znao da se snima :D
http://www.imdb.com/title/tt0467197/
http://www.blitz-cinestar.hr/default.as ... 9&uskoro=1
Nisam htjeo otvarati temu zbog toga...
Što fali Hulku? scena makljaže i demoliranja je bila sasvim solidna...a i neizbježni i vječni HULK...SMAAAAAASH!!!1 je tu... a i ostavljen je prozor za nastavak sa mutiranim Mr. Blue-om...
@ bartuc, incredible hulk je dvojka, ovo što si ti gledao je obični hulk
Što nije bila neka priča da je ekipa koja je radila Incredible Hulk odjebala Lee-ev Hulk i napravila svoju verziju kao da ovaj Lee-ev ne postoji jer je loš?
To sam negdje čuo, no možda je kriva informacija!
prvih 6 minuta dark knighta
Meni je The HulkSzakon, ma što ljudi pričali. Za prvo gledanje mi nije bio baš nešto, ali svakim novim gledanjem je sve bolji i bolji.
A Incredible Hulk, koji nije dvojka (to je kao da se kaže da je Batman Begins zapravo Batman5, što sigurno nije), nego priča iz početka, još nisam gledao.
= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
Da, istina, zeznuo sam se :(
Meni se isto čini ovaj novi Hulk kaj je u kinima nekako bolji od "jedinice" (sudeći prema traileru)! A i nemre biti lošji od jedinice kad je film katastrofa :D One njegove bitke sa tenkovima i heličima su pravi smijeh i to u negativnom smislu :hangin: Tak da je moguće da su odlučili zaboraviti da je Hulk ikada napravljen i ispraviti greške prethodnika!
Ovaj novi Hulk nisam gledao ali stari ne valja.
Ne volim kada prikazuju više slika odjednom ako je to taj Hulk a što se tiče tenkova to mi je čak bio i najzanimljiviji dio filma.
gospodar prstena : dvije kule (po xxy put)
eh Bartuče...drugi Hulk, ovaj novi, je poprilično odmakao od prvog...nema bacanja tenkova kao u jedinici...ovdje naš dragi antijunak Hulk opizdi policijski auto, spizdi ga popola i zatim ga koristi kao boksačke rukavice u makljaži sa Abominationom...vrlo...zanimljiva metoda borbe...da ne spominjem puno bolji izbor glumca...a i Tim Roth kao Abomination je obavio izvrsnu ulogu i čak mi je bio bolji od Nortona i Hulka...