Nisam ga pogledo jer sam se selio pa sam ostao bez animea. :(
Printable View
Nisam ga pogledo jer sam se selio pa sam ostao bez animea. :(
Naruto chapter 432 ftw
:thumbs2:
Brijem da će sada a)kyuubi time b)što god da je Itachi dao Narutu time
Sumnjam da ce bit ovo sta je itachi dao narutu. To ce vjerojatno bit u borbi naruto vs sasuke. Mislim da slijedi epizoda prebijanja naruta. A nakon toga slijedi tehnika s onim kljucem za kyubia kojeg je ostavio cetvrti. Ili mozda nesto sa ovim scrollom kojeg naruto nosi na ledima. Ima puno mogucnosti, ali sam poprilicno siguran da ce biti par epizoda gdje naruto dobiva batina, a nakon toga preokret. Isto tako sumnjam da ce pein brzo umrijeti zato sto ima veliku pricu u pozadini + jos nismo ni vidjeli peinovo originalno tijelo.
Pogledao Sayonara Zetsubou Sensei, jedan bolesno random i smiješan anime da se Lucky Star pa čak i Azumanga Daioh mogu sakriti pred njih. Ukratko, glavni lik je depresivni i suicidalni profesor u srednjoj školi koji dolazi predavati u jedan specifičan razred pun učenika koji utjelovljuju sve moguće stereotipe Anime industrije, pa i stvarnog života (ima čak i jedan Hikikomori cura). Iskreno preporuka, ali samo onima koji imaju već neko znanje o Anime svijetu, a ne bi bilo na odmet i da znaju malo o Japanskom društvu jer dosta često biva spomenuto.
E da, Tytania i dalje nastavlja svojim sporim tempom.
Takvo nešto sam tražio
:)
Evo guglam to, zvuči jako zanimljivo.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Sada sam na 3. epizodi,genijano :)
edit.4 epizoda,joj baš me zanima kako bu ovo okrenuli,onak ovo je nesto kao Seinfeld,još je razvilo taj koncept,ono serija koja nema radnju nego onak nabacani dogadaji koji tvore neki super cudnu stvar,ono pola epizode je dijalog izmedu senseia i učenika,i onda se pokusva ubiti i faila jako...
a najbolje je ide se lik objesit/baciti pod vlak i onda doleti ova ženska
Pogledao prvu epizodu. Bwahaha, prejako. :D
To je randomness. :D
2 konvertirana u jednom danu... gg Arbiter. :)
Samo sto je tesko naci epizode,nikako da nadem cijelu 5.
Ja skinuo 12 epizoda pa ću pogledat kad završim s Bebopom :)
Koga ti zoveš konvertiranim? :D= Citat =:
Pogledao 3. epizodu. "In Japan, people are nice to little children!" :rotfl:
moram poogledat taj sayonara zetsubou sensei zvuci like fun... zavrsio sam 33. volume becka strasno dobra manga moram pogledati anime adaptaciju da napokon cujem te famozne pjesme...
MailuMailu, MailuMailu. :P
I onda vidiš na ekranu nekog lika kako razgovara sa curicom u mračnoj ulici. :)= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Inače, drago mi je vidjeti da Blade of the Immortal i Cobra The Animation: The Psychogun dalje bivaju fansubbani.
Daj dolazi na MSN više, nismo se čuli stoljećima. :(
Oke,moram bitchati.
Kako mi ide na živce ovo 1 tjedan,1 chapter.Mislim čekam 8(7 dana+1 dan prijevoda watevah) faking dana da bi dosao 1 chapter koji pročitam u 5 minuta.Onak,da ne popizdim moram ga pročitati 3 puta i uletjeti u neki discussion topic.
Možete mi preporučit neki kvalitetan anime i reč gdje ga mogu pratit. Jedine anime koje sam do sad gledao su bile one koje su se mogle pratit na TV-u (Yu Gi Oh, Mjesečeva Ratnica, Dragon Ball itd.).
ma imas mali milion online stream stranica prkeo kojih mozes gledati sve sto je izaslo dosad skoro...
OK, jel mi možeš preporučit neki dobar anime?
E sad... to je kao da pitaš da ti preporuči neki film bez da zna koji žanr filmova voliš. Te koje si ti gledao (i ja sam) su teška komercijala/bishounen akcija tako da ako želiš nastaviti u tom trendu onda Bleach, Naruto (svaki ima 100+ epizoda tako da ćete dosta dugo držati za ekranom) ili možda neki nešto manje poznati D.Gray-Man (kojega ja preporučam), ali stvar je u tome da ti nijedan od tih nije stvarno "ozbiljan" anime.
Sve ovisi o tebi i što voliš gledati.
Šta tražiš?
= Citat =:
Naruto anime mu ne bi preporučio,jer je tak-tak,ima boljih,makar je manga prejebena.(i ne možeš baš reči da je neozbiljna(a vjerovatno ne bu ni anime kad dode do ovih zadnjih chaptera))
Uostalom ne moraš toliko puno pljuvati po Narutu,sumnjam da si čitao mangu.
Naruto manga prejebena?
Lol.
Jesam, ali sama činjenica da likovi ginu ne čini anime ozbiljnim.
Ok, znači tražim neki ozbiljniji s nekom dobrom i kompleksnom pričom, da me potakne na razmišljanje. Svejedno mi je da li je smiještena u budučnost ili prošlost.
Ako treba još nešto dodat, recite.
prejebena je, shvati kako oces ali je gro puta bolja od animea, pogotovoSzadnjih par chaptera
death note, black lagoon i evangelion... ako oces krv i tabanje imas claymor (sa odlicnom pricom), hellsing (isusbog glavni lik), devil may cry, gungrave, trigun...= Citat =:
Izvorno postao mronki
Tnx na savjetima
= Citat =:
Sada,ovime govoriš i da je manga sranje ili samo anime?
Jer onak,ako likovi umiru znači da je loše i neozbiljno?Erm,meni to zvuči retardirano...
Eh, blaženi kontekst i pogrešno izvlačenje iz njega... jedino je racionaliziranje fanova jače od toga. Ja nisam ni komentirao kvalitetuSNaruta, već samo kako ga ja vidim u odnosu na druge anime (da, mislim na anime iako se neke stvari mogu primjeniti i na mangu), a to je da je on manje ozbiljan (ne mislim sad da nema humora jer ga ima, nego na to kako sam sebe uzima). Zašto sam se dotaknuo smrti likova? Jer Naruto pretjeruje sa otpisivanjem samih likova čime je trivijalizirao smrt (ne kao DBZ, ali ipak).= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
Owna ti avat, btw.= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
[quote=Arbiter of Change]Eh, blaženi kontekst i pogrešno izvlačenje iz njega... jedino je racionaliziranje fanova jače od toga. Ja nisam ni komentirao kvalitetuSNaruta, već samo kako ga ja vidim u odnosu na druge anime (da, mislim na anime iako se neke stvari mogu primjeniti i na mangu), a to je da je on manje ozbiljan (ne mislim sad da nema humora jer ga ima, nego na to kako sam sebe uzima). Zašto sam se dotaknuo smrti likova? Jer Naruto pretjeruje sa otpisivanjem samih likova čime je trivijalizirao smrt (ne kao DBZ, ali ipak).[/quote:2frgb313]= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
Pa onak,pa nisu ih tako puno ubili.
Oro,sarutobi stariji,asuma sarutobi,shizune,jiraiya,sasori,deidara,kakuzo,hid an,itachi
Mislim da to nije puno za 434 chaptera to jest 200 anime epizoda(non filler) (koji su negdje oko 375 chaptera mislim)
Ja sam pročitao možda 30-ak chaptera. Kad su počeli hodati po drveću, prekinuo sam.
Kasnije hodaju po vodi i zraku.
...
Khm... anyway, mogao bi reprizirati Kure-nai. Raspoložen sam za neku psihološko-socijalnu dramu sa dobrim razgovorima.
Dobar avatar, Nodakim. :)
Ja sam mogao cijelo jutro gledati "Sayonara, Zetsobou Sensei", ali sam igrao NOLF. Damnz it.
Arigato go zai masu :)= Citat =:
Izvorno postao KingMortal
= Citat =:
Izvorno postao LL21
Ja ga čitam
:)
Pogledao Cowboy BeBop do kraja. Watanabe je car.
SDefinitivno mi je ovo uz Samurai Champloo najbolji anime, čak možda mrvicu i bolji od SC-a. Završna pouka je da će te kad-tad sustići teret vlastite prošlosti. Što više reći... :pray: