u nas u gradu stoji onaj stari model sa 60 GB, i nitko još nije kupio, nema se para.
Printable View
u nas u gradu stoji onaj stari model sa 60 GB, i nitko još nije kupio, nema se para.
Moro sam ic na 2 post.Evo novosti o padu cijene PS3 konzole:
At CES this year, Kaz Hirai, the President of Sony Computer Entertainment, stated that the PlayStation 3 was going to be profitable in 2008; unlike the huge losses it made for Sony in 2007.
After Hirai's statement the production costs were reported to be cut in half from the high $800 production costs down to $400 for each unit. Due to this news it sounded unlikely that the price was going to be cut again. Rumors were beginning to circulate that said the price was going to be cut to $299 in late January.
Combining the statement of Kaz Hirai and the $400 production costs, it doesn't really seem to increase the chance of a price cut so early in the year. That is probably why Sony confirmed to Bloomberg that they have no plans to cut the price of the PlayStation 3 in Japan, North America or Europe. Sorry for the people waiting for the PS3 to drop another $100, but it probably won't happen any time soon.
Znao sam da nece kratit cjene :)
Evo vam izvor http://www.psu.com/Sony-denies-PS3-pric ... 499-p0.php
cjene nece jos jedno vrijeme padat bar dok rulja polako nekrene na ps3
Bolje da srede da ne rikavaju laseri u ovim novim 40 Gb-ajtnim modelima.Navodno svaka deseta rikne.
nah iskreno sumnjam da svaka 10-a ja imam 40 gb i nemam problema ni 3 moja frenda također
KLIKNI= Citat =:
Izvorno postao Gravestone_bluz
pa već je na tržištu.= Citat =:
Izvorno postao Ogg The Dogg
a dobro ajd , meni je samo drago sto se moj ne trga , a tu je i garancija tako da nema problema= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Nema puno kvarova na playstation 3 konzoli.A kaj bi da imate xbox360 govorili cujem da se on svako malo kvari
ma to je popravljeno sada vise se ni x360 ne kvari bas
nea veze ps3 rulz :pray:= Citat =:
Meni je PS2 bio 2 put na servisu, pao 3. put, više mi se nije dalo zajebavt, hitio ga u smeće i izvadio PSX iz ladice= Citat =:
Izvorno postao Niđo
Slim PS3 is Heading for Shelves this Autumn?
ovakav tanki mi se više sviđa..još da i malo pojeftini,recimo na 2500 kn ..
To bu se opet pregrijavalo te mini konzole mi se nikad nisu svidjale.= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
bigger = better , nek ima lufta u mašini ^^
toto :pray:= Citat =:
meni je cudno da ce uopce biti slim jer u velikom cak nema lufta :o= Citat =:
Izvorno postao prcko
Voilo bih kada bi mi netko tko posijeduje PS 3 konzolu i s nje ima pristup internetu, mogo odgovoriti na ovih par pitanja:
Kako ostvariti internet konekciju s PS 3? Ja imam ADSL.
Da li je moguće kupovati igre na onoj PS 3 network stranici ili kako se već zove kada si napravite ID?
Planiram ga kupiti na ljeto ali da pljujem 550Kn za jednu igru...
Više bi ih volio downloadat-i s njohove stranice (ako je to moguće) ili preko pošte narućiti iz Velike Britanije za nekih 150 kuna manju cijenu.
Ovako konekciju je full jednostavno napraviti.Uključiš zicu napraviš svoj acc i automatski pocnješ spajanje bez beda(barem meni).Kupovat nazalost još nemozeš tek oko 6mj ove godine se planira to uvest u Hrv.,al mozeš probat na nacin da napraviš fejk ime prezime,adresu i to i mozda ti uspije.Eto ja vec 3mj isprebavam pa ništa,a neki kupuju svakodnevno preko laznih adresa i imena.Pozdrav!!!= Citat =:
Izvorno postao Rex Regis.cro
Ja sam prije par mj poslo e-mail glavnom uvozniku Playstationa za Hrv i upitao ga kad dolazi PS store u Hrv.Evo Odgovora:
Poštovani,
PlayStation Network, a potom i PS store su u planu za naše područje tijekom slijedeće 2008. godine.
Što se tiče kupovine u Storeu (ne važi za skidanje besplatnih stvari), morate imati kreditnu karticu nekoga čija je adresa u zemlji koje Store podržava. Neće ići kombinacija da stavite stranu adresu, a ime i adresu nositelja kartice iz Hrvatske. Dakle, tko želi kupovati na Storeu mora imati rođaka/prijatelja sa kreditnom karticom u zemlji koju pokriva Store.
Zahvaljujemo na interesu
Hvala puno! Pa nadam se da će uvesti to do ljeta i da će cijene biti oko 60$ kao u drugim zemljama. Čak i ako mi u Hrvatskoj dobijemo tu opciju, što onda? Downloadaš igru na PS 3 i kako je onda spremiš? Je li ju moguće prebaciti na PC ili na Blu-Ray ili nije moguće jer bi igra bila prepoznata kao kopirana ili možda ti je pošalju poštom?
Ne znam da li si to bio ti ili netko drugi ali netko je spomeno da kupuje igre u drugim državama i da ih dobije poštom ali se ne mogu sjetiti tko.
ps3 ... dobia ga na nagradnoj igri... hahaha
jebote sretnog :D
totalni potpis....kolega je promijenio 3 PS2 u svoje vrijeme...= Citat =:
Izvorno postao Lord Jambrek
ma mos mislit sto su po 2 kupovali. :wink: inace, nisam jos cuo da je nekom riknuo PS
planiram i ja kupiti ps3, makar me neko vrijeme privlacil x360, al se drzim ps-a ko pijani plota...
e sad... di kupiti??? mislil sam uzeti 40GB verziju s gt5, pa kad izadje kupiti GTAIV special, pa molim savjete di... i za kolko krznenih zivotinjica...
Čim MGS 4 izađe nabavljam PS 3, a s njim i Uncharted: Drake's Fortune, GT 5 i možda Resistance, ne liči mi na neš ta pucačina :(
sp je dobar, sasvim uredu, ali mp rastura tak da si barem zbog mp-a nabavi
Hvala! Priča mi se odmah svidjela, a gameplay ne možeš ocijeniti preko trailera. Nisam nikada igrao MP igre na konzolama pa nemam baš iskustva.= Citat =:
Izvorno postao snowblind
ressistance preko neta MP :pray: :pray:
motorstorm je isto zakon u multiplayeru
uncharted je svakako preporuka svima
assassins creed uživa sam prvih 3 dana dok nisam 50 % proša dalje tako tako kad se pređe proda se :wink:
folklore rpg , avantura i akcija u jednom sa prekrašnom grafikom i dobrom pričom di ćeš bolje :pray: :pray:
Nikad ćuo za taj ''Folklore''? Se zbilja isplati uzeti?
Folklore je pokemonolika avantura. Vrlo neobična mix-igra koja će ti se dopasti ako voliš Final Fantasy, Pokemone i p'n'c avanture.
Hvala, uostalom ja mislim da postoji i demo pa ću tako probati. Nikada nisam igrao FF igre, nemojte me sada kamenovati :D= Citat =:
Izvorno postao W1k1n6
E da, i GTA IV zna se zamrznuti na 60 i 20 GB verzijama PS 3-a, pa pričekajte dok ne izađe neki update ili nešto.
= Citat =:
Izvorno postao Rex Regis.cro
ili, ko i ja, kupite 40GB konzolu, nist takvog se ne dogadja s GTA IV...
To je i jedina koja postoji sada tako da ću taj PS 3 uzeti. Mada bih volio imati 60GB verziju da mogu odigrati neke igre s PS 2, ali već sam ja angažirao frenda da mi posudi svoj :D= Citat =:
Izvorno postao Doggy
Kad ga dobis ostavi svoj PSN profil pa mozemo nabacit koju partiju GTA na netu
= Citat =:
moj je thedoggy
Može, još ću nabaviti Resistance: FoM i MGS 4 pa se čujemo! :D
Istina, zlatno vrijeme PS 3-a tek dolazi, ima deset puta više popularnih naslova nego X-Box 360.= Citat =:
Izvorno postao Pseto
Možda za sada, ali koliko znam on nema điđa miđe kao Anti-Aliasing što PS 3 ima, a i PS 3 ima super jaki procesor kojega će sigurno developeri iskorititi do maximuma.= Citat =:
Izvorno postao Pseto
Pošto nema teme za to, moj PS 3 ID je Kova1711, pa tko želi me može dodati.