sam ti stavi taj wow-jac (bro-jac) (WTF!!11!) a da brat ne skuzi, ali reci prije toga starcima da si stavio i neka mu ne kazu, pa ce vidjet istinu, i kada ti starci skuze da ti je buraz teski addict, dodes meni i prodas mi acc.. :)
Printable View
sam ti stavi taj wow-jac (bro-jac) (WTF!!11!) a da brat ne skuzi, ali reci prije toga starcima da si stavio i neka mu ne kazu, pa ce vidjet istinu, i kada ti starci skuze da ti je buraz teski addict, dodes meni i prodas mi acc.. :)
PUSTI COVJEKA DA IGRA WOW.... mislim ovo je fakat low.. ako ce decko igrat wow mislim da tu tvoji starci nece moci nista napravit.. jer je isto hoce li on igrat kod kuce ili u nekom net caffeu... probajte bolje skratit mu vrijeme za sat-dva... ti sam se potrudi i izvedi buraza na pice ili sl.
:nonono:
slažem se sa Milkom22,ovisnik ce zatocen između 4 zida doći do stvari o kojoj je ovisan. :D
LoL= Citat =:
Izvorno postao kaciga
imam jedno pitanje... aktivirao sam wow na visu i kako ja sad mogu ukinuti tu pretplatu a da mi ne cancela ili banna acc???
moram kupit pre-paid ili?
samo cancel account, nece ti izbrisati acc
dida nađem Flatland Prowlere?kada odem na na http://www.goblinworkshop.com/creatures ... owler.htmlSzdrka mi firefox ili bilo koji drugi browser -.-'
fala :pray:
odsad thotbot - homepage :D
= Citat =:
Izvorno postao Jerry
nemoj mi thot za boga milog...
http://www.wowhead.com
u bokmarsima :D
el ima WoW neku opciju, recimo ovak:
kupim ja sebi fino igru i 2 bona od 60 dana, uredno installam igru, patcheve etc., ukucam bon itd. i sad meni prode 35 dana od toga bona, a kraj je skolske godine i ja MORAM sjest za knjigu i naucit za test... e sada, el ima neka opcija da se zaustavi to "trajanje" od 60 dana, recimo na 35. danu, i sad ga tak "pauziram" na 7-8 dana i onda ga ponovo ukljcim i broji mi se ko da sam jos na 35.-36. danu? el me kuzite kaj ocu rec?
Kako da npr od svinje prebacim napade na lava ili nekog?
Ne možeš pauzirat tekuće vrijeme.= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
Ne možeš sve spellove imat, npr Charge je Boar only. Ostatak možeš naći u Beast Training, u svom Spellbooku.= Citat =:
Izvorno postao fohliii
:( :( ;(
steta, ali ipak cu ga zaigrat za par mjeseci... xD
mođže lista obaveznih addonsa?
Za leveling-Titan panel, atlas, atlasloot, gatherer(iako je titan dovoljan zbog coordsa i josh nekih sranja.
Raids-Deadly boss mods, CTRA, Omen.
Naravno sve ovisi o vlastitom ukusu..
= Citat =:
brb,imam problem s igrom,nemogu nikako isključiti šugavi download novog patcha...jednostanvo želim ostaviti na 2.13 Yer dead i stalno mi ono njihovo torrent p2p sranje izlazi
Ako igraš na official realmu, onda moraš imat najnoviji patch da bi se uopće mogao spojit. Ako ne igraš na official, ionako trošiš vrijeme bezveze...
sredio sam problem :pray:
Kolko tocno GB-a treba da skinem sve patcheve za WoW
ako imaš 1.0.0 verziju (kao ja -.-) trebaš oko 2 gb patcheva...
ukoliko imaš 2.0.0 verziju skineš oko gigu patcheva mislim...
jel ima neki addon s kojim mogu redizajnirat kompletan UI..od položaja barova, mape i tih gluposti..ali treba moc redizajnirat baš sve.
htio sam početi WoW, ili pak GW, ali hvala bogovima da sam se zaustavio pred ponorom.
čak me opet uhvatila želja kad sam pročitao da se casual igranje u The Burning Crusadeu promijenilo, te da je povoljnije za igrače koje nemogu izdvojiti puno vremena tjedno (čitaj:imamo život).
Pa jel me možete savjetovati?
Ako ja mogu npr. tjedno izdvojiti 10h igranja, koliko bi mi muke trebalo da kvalitetno opremim lika, i da mogu ugodno igrati, bez da strahujem da me obični Murloc owna.
za ostala pitanja kontakt me na PP
mene isto zanima odgovor na owo pitanje od firespirita, jer neam wremena svake veceri raidat 4h..
btw. jos jedno pitanje, dali se kroz igru mogu prebacivati talenti? sa jednog na drugi?
Cuj, ako oba pocinjete iz pocetka, tj. od prvog lvl-a, onda vam vrijeme provedeno online nije uopce bitno, jer sve sto vi mozete radit je lvl-up i pokoju 5-man instancu i malo battlegrounds-a. Sve do 70 lvl-a. A onda mozete ili pvp ili raid. Pvp je za one sam manje vremena, raid za one sa vise. to je citava nauka. Za raid ti treba 3 do 4 sata, jer ipak neke od instanci su velike sa teskim trashom i gadnim bossovima. A pvp (BG ili arena) prekines kad hoces i odes off. Mozes ti otici i iz raida, al bi ti neko mogao malo zamjerit, pogotovo ako si tank ili healer i jos nema zamjene pa moraju napravit raid off jer si ti otisao. I to se znalo dogadjat.
ak igraš 10 sati na tjedan trebo bi bit 60 za jedno mjesec i po pa još 2-3 tjedna do 70 dota ce biti patch 2.3 ovdje i lijepo si možeš nafarmat onda seson 1 gladiator set kad to napraviš nađeš si partnere i lijepo pici po 5na5 arena za jedno 500 bodova na tjedan i nebuš moro ni previšet igrat ili jednostavno raidaš navecer od 8-12 (ovisi) i za mjesec dana možeš biti full epic :p uglavno naprema pre-TBC igra je postala jako casual freindly
TL;DR verzija
da možeš bez problema
TOCKE I ZAREZI SU ZA NOBARE ;)
prosvjetlite nooba, sta znaci pre-tbc? :oops:
Prije ekspanzije "The Burning Crusade", znači čisti World of Warcraft.
kako da izađem iz svoje gilde?:o
iz ostalih sam izlazio tako što sam kliknio kada mi se otvorio invertory guild na svoje ime i leave guild ali ovdje mi nece :S
Upiši /gquit