Eto sada uživaj, jooj, blago tebii! 8)
Printable View
Eto sada uživaj, jooj, blago tebii! 8)
ali nemaš X-Box 360?? :D= Citat =:
Izvorno postao MarkaN
Kak nebi imo!!?? Imam ja XB 360 jedino kaj mi fali je Plazma TV :D
zašto plazma?= Citat =:
Izvorno postao MarkaN
Zakaj ne? Ili PlazmaTV ili HD TV, ali nijedno od toga neću imati barem još 2 godine :(= Citat =:
Izvorno postao T.N.T.
ja još nisam vidio nikoga tko ima 360, a da nema plazmu... :D= Citat =:
Izvorno postao MarkaN
ej ljudi...ima li iko konja ovde.....ja uopce ne mogu da ga nađem...iznerviralo me hodanje...zna li iko gdje ga mogu naci ili ukrasti :killyou:
imaš u onom selu di je jaffar
ja sam ga ukrao... :D
E što se tiče konja, kak je to izvedeno?
dobro je ali šteta što se ne može boriti dok si na konju= Citat =:
Izvorno postao Lunatic_777
[quote=Prince-Artas]dobro je ali šteta što se ne može boriti dok si na konju[/quote:35mwptfg]= Citat =:
Izvorno postao "Lunatic_777":35mwptfg
da...
bilo bi dobro da možeš pucati strijele dok di na konju...
Jahanje je izvedeno fenomenalno.Ja sam konja dobio od onog fratra kojem si odnjeo amulet koji te je kralj dao na samrti.
Inaće konji su jako skupi ja sam htio kupit crnog zato što su crni najbrži
i lik traži 2500 golda za njega.Na kraju ga nisam kupio bio mi je preskup.
konje imaš od 1k do 5k golda...
Ova single player igra smješta vas u Tamrielsku glavnu provinciju Cyrodiil. Dobili ste vrlo važnu misiju – pronaći tajnog i skrivenog nasljednika vladarskog trona koji je već dugo prazan, jer je bivšeg vladara ubio nepoznati napadač. Bez pravog vladara i čuvara, ulaz u Oblivion (koja su istovjetna paklu u svijetu Tamriel) se otvara, a iz njega izlaze demonske sile koji počinju invaziju i teror nad stanovnicima i gradovima Cyrodiila. Na vama je da čim prije pronađete nasljednika trona koji bi trebao spriječiti uništenje Tamriela.
Zanimljiva priča, odlična grafika, visok stupanj umjetne inteligencije (AI) i atmosfera u igri trebali bi vas dugo zadržati uz vašu konzolu. Svi koji imau imalo avanturističkog duha, vrlo će rado prihvatiti ovu role playing igru.
BIOKARTA
Naziv igre: Elder Scrolls IV: Oblivion
Platforma: PC, Xbox360
Autor: Bethesda Softworks
Izdavač: Bethesda Softworks / 2K Games
Vrsta: role-playing igra (RPG)
Max. igrača: 1
Namijenjena: klincima
U prodaji od: 20. ožujka 2006
Ocjena: 74%
Kratka recenzija sa Racunalo.com, dobio je ocjenu samo 74%!
= Citat =:
Izvorno postao goGAMERo
samo 74%!?
shvatio bih da su rekli nekih 88% pa na dalje ali 74%!?
Samo 74%???!!! :shock: :o
Pa jesu bar rekli razloge?!
I ja ne kotam, kažu zanimljiva priča, odlična grafika . . .a samo 74%, možda je došlo do neke greške ili je pak tako mala ocjena zbog hardverske zahtjevnosti! :roll:
Namjena:klincima
:rotfl: :rotfl: :rotfl:
:rotfl: :rotfl: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Broken Mirror
na gamespotu 9.3. Očekivah više, ali eto, dobro je i ovako jer su oni inače prestrogi sa ocjenjivanjem, a ponekad malo i nerealni
OBLIVION!!! IMAM GA!! IGRAM GA!!
Je da igram na 800x600 i frame rate mi je između 10 i 20 fps (rijetko kad padne ispod 17), al nema veze!! Kupujem novu grafu kad skupim love!
idemo srusit http://www.racunalo.comS:twisted:
Oni su jedini časopis ili webčasopis koji je dao ocijenu manju od 90%. Sada znamo da njihove recenzije rade totalni amateri ili ih je napravio netko tko ne voli RPG-ove.
'bemti recenziju, to sam mogo i ja na wc-u napisat. Reko bi čak da su negdje saznali priču, preveli na hrvatski i dodali još nešto svoje priče izmuljane par redaka i onda ocjenili onako ocjenom koja im padne na pamet. Vjerojatno nisu ni igrali, jer je po njima to igra namjenjena klincima. fora je da su je među prvima u Hrvatskoj ocjenili. recenzija? ma ne, to je izjava, i to najgluplja izjava koju sam čuo ovih dana. za klince... :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Akul
istina, a san andreasu su dali 9.6 na onu grafiku= Citat =:
Izvorno postao Snake
fuj :yuck:
= Citat =:
Izvorno postao White
Pa svaka ti čast, ako ti je tako da igrati! :yuck:
Taj računalo.com, meniji su im u k***u,a malo sam gledao recenzije; pa ljudi :
TES IV -namijenjena klincima 74 %
NFS MW-namijenjena klincima 90 % + sve - ne ističe se zbog puno trkaćih naslova (ma daj a nisu rekli da je igra užasno monotona)
COD 2- 80 % za klince
Njima su sve igre za klince :yuck:
Ma baš me zanima, gdje su oni našli svoje recenzete za igre! Ali ovo s OBLIVION-om fakat me zaprepasti! :cry:
oblivion jednostavno rula...sviđa mi se fast travel i castanje!!! ali još se nisam naviknul na novi inventory i journal
a grafika na max...divota :pray: