@Sajmon
Slusao sam grave digger neko vrijeme, ok su, preporucio bih pjesmu "king pest"...
@Kiklop
Ja slusam Hammerfall, odlicna grupa, po meni jedan od najboljih power metal bendova.
Preporucio bih pjesmu Hearts on fire...
Printable View
@Sajmon
Slusao sam grave digger neko vrijeme, ok su, preporucio bih pjesmu "king pest"...
@Kiklop
Ja slusam Hammerfall, odlicna grupa, po meni jedan od najboljih power metal bendova.
Preporucio bih pjesmu Hearts on fire...
Da ali on je reko neke pjesme koje su malo izvan njihove šablone. A za HEarts on Fire bi baš reko da definiraju tu šablonu.
Inače solo iz pjesme mi je najdraži solo ikada, razvaljujem ga na gitari, volim tu pjesmu da nebi mislili...
Mama ti se ne buni= Citat =:
Izvorno postao Nightyx
uuuuuuuu, sad jos i vrijeđamo. BTW: ima stvarno proser bendova= Citat =:
Izvorno postao Maze
grave digger je prejaki band,ne slušam ih baš puno,al imaju par fenomenalnih stvari tipa:Heaven can wait,Fallout,Love is breaking my heart,Last Supper... :pray:
molim ljude koji ne slušaju metal da odjebu s topica.hvala
Ima da. Ali imali smo problema da se dođe neka pametna budala pravit na ovaj topic da sve zna. E pa neka si uzme to mišljenje i spremi tamo gdje sunce ne sije. Ako ne voliš metal, boli nas briga. Šta moraš tu dolazit i misliš da si neka faca- "Metal saxa"= Citat =:
Izvorno postao ON1MUSH4
E, pa ja sam tebi odgovorio u tvom big-spamm-man stilu. Ohladi, pogledaj da je bilo toga prije, i nemojte više MOLIM VAS imatei ovakih ispada.
A kaj ti slušaš, makar osobno ne volim metal, svako ima svoj ukus, al to kaj mrzim je kad neko neargumentirano vrijeđa nekoga/nešto!!!!???!11!11= Citat =:
Izvorno postao ON1MUSH4
Neka pogleda moj post prije, pa neka se javi. Ne želim nikome ništa loše, ali recite jel nije glupo upadat ovakim ispadima, kuiš, nemaju svi ljudi isti ukus.
Tako jedan moj poznanik (nije frend) misli da sve što on radi, sluša da je to naj. ono, nemojte postat ako ne volite, i gotovo. Sorry još jednom, ali mora se reci.
Back on topic:
A, jer itko sluša Annihilator ?
pred neki mjesec su bili u labinu i čuem da su bili fenomenalni da zbnaju baš podignut atmosferu= Citat =:
Izvorno postao olio
.nažalost ja sma bio bolestan pa nisam išo
je, dosta su dobri, i kvalitetniji su od većine riječkih metal bendova.
mali offtopic, basist im je bio reper :D
da baš je 27.1 bio koncert ovdje u Splitu ... nažalost nisam išao ali meni su kraljevi
90% da. Ako za ostalo netko tvrdi da sux-a ili nikad nije čuo pravi metal, ili nema sluha...= Citat =:
Izvorno postao Nightyx
Dobra... :pray:= Citat =:
Izvorno postao Outmind
Stvarno je istina, 90% metala ide na loše garage bendove i to većinom death metalce koji samo podriguju i stenju i niko ih ne sluša. Nažalost.
Ali onih 10% je jako puno, i što se mene tiče sasvim dovoljno.
usput poslušajte ovaj labinski metal band : M.U.R
http://www.forumsvibe.com/sovinjak/view ... m=sovinjak
imam samo riječi pohvale za njih
sry,al poanta nije u tome da te neko sluša,neko da ti radiš mjuzu i uživaš u tome= Citat =:
Izvorno postao Sajmon Drimr
slazem se, to je najvece zadovoljstvo.= Citat =:
Izvorno postao Hanzaplast
ja sam među onima koji samo uživa u mjuzi i niš mi ne fali= Citat =:
Ja nisam diskutirao o poanti. A to da li je neki bend dobar ili ne ne ovisi o količini njihovog entuzijazma i uživanja u stvaranju muzike. To sam iskusio na svojoj koži.= Citat =:
ja volim heavy metal al nisam prevelik fan ja sam rocker :gitara:
Rocker kažeš? A šta točno slušaš pod rock. Jel to ovaj novi komercijalni rock as in Coldplay, Oasis, Jet i slično. Ili možda stari rock'n'roll as in Chuck Berry i banda. Ili možda misliš na progresivu as in ELP, Yes, Genesis... Ili je to možda acid as in Doorsi, Van der Graaf Generator, Pink FLoyd. Ili možda pak hard rock as in KISS, AC-DC. ILI JE MOŽDA PUNK ROCK TVOJ ODABIR?
Šta hoću reći (a nisam nabrojao ni pola svega onoga šta sam trebo) je da je rocker preopširan pojam, pa bi te molio da malo objasniš šta si htio reći...
Da, opišran pojam. Ja preferiram hard rock, i psihodelic rock..
rock je zakon, G 'n' R :pray: npr. al ima boljih rock bendova nego metal. iako danas svasta stavljaju pod rock.
EDIT. AC/DC isto rock, zakon
Slažem se, ako ono, stave pod rock one škaro sestre..
Slusam Hard Rock i Punk Rock ( i uostalom sve starije rock grupe)
Molit ću lijepo, tema je o metalu, a ne o rocku. Back on topic!
Metal je za mene proslost. Hrpa neodraslih ljudi koji samo izvlace bunt iz sebe ko neka djeca i pjevaju o svemu i svacemu i jedu svoj pesimizan podsjecajuci te da ne zivis u totalnoj demokraciji itd. TOTALNO SRANJE!!!! Cemu to, cemu to podsjecanje, samo zivim i OK mi je, a ako se netko zeli zalagati za javno dobro postane politicar. U cemu je tu bed? To sto su clanovi metal bendova bili pod opsadom njihovih staraca i sad tu pisu pjesme tog tipa i zele te ubedirati to samo pokazuje kako su ograniceni sobom i svojom sebicnoscu jer ne mogu shvatiti nista drugo osim sviranja svog bijesa. Ak ti nisi u stanju napisati makar jednu ljubavnu pjesmu, kakav si ti covjek? Koliko ti imas zivotnog iskustva? (ne mislim ono kao sto su cajke da je svaka zalopojka i uostalom to nisu ljubavne... nego ono napravis makar jednu, da imas pjesmu iz svakog podrucja)
Jedini bend u metalu za kojeg nista gore navedeno ne vrijedi i koji je preiskren za metal je Metallica... ostalo neka ide kvragu!
eh da,al metal je žestoka mjuza,i nemreš ti sad nizati opake riffove i pjevati o cvijeću i ptičicama na grani
usput uzma maidene ili koji power metal band,oni svoje inspiracije uzimaju iz knjiga, filmova, fantasya za razliku od popa koji ima samo LJUBAV inspiraciju.Zato ako misliš da su svi metalci pesiistični,nisu,to postoje individualci koji su u kurcu poput Pastora Željka koji sada sere protiv metala da je to zlo,nije naša krivica( a ponajmanje od metala) šta je on kreten i bio jebeni narkić i probao se ubit.Za neke je glazba okidač,za neke filovi,a za neke igre i upravo zbog tih psihića METAl glazba i igre nisu na dobrom glasu,jer za razliku od popa kojem je tema samo ljubav ima i malo "Nasilja"(mislim na igre) i drukčijeg pogleda na život= Citat =:
Eh, ja ne preferiram ni pop ni metal, a vec sam naveo kako treba ne treba biti kao u cajkama da je svaka neka ljubav, vec se znati izraziti na sve nacine, a biti ogranicen svojim filmom. To te cini umjetnikom i pravim glazbenikom. Zato je npr. Tiesto odabran da svira na Olimpijskim igrama u Ateni 2004. jer je njegova glazba simbioza svega, nenametljiva i ima sirok raspon raspolozenja u zvukovima. Shvacas?= Citat =:
Izvorno postao St. Jude
@ Om3G@ - Jedini bend u metalu za kojeg nista gore navedeno ne vrijedi i koji je preiskren za metal je Metallica... ostalo neka ide kvragu!
:pray:
neka mi neko plz objasni kako da citiram 1 rec, jer sam fucking noob