Mogao bi zamijeniti CS podforum.
Printable View
Mogao bi zamijeniti CS podforum.
Mogli bi probat otvorit podforum,Fallout to zaslužuje.
to sam ja vec prije predlozio i mislim da Fallout to zasluzuje, ima pun k pitanja i zanimljivih detalja o kojima bi mogli raspravljat.
očete vi pitat šefove il ja? :)
ti....ali ne igra to fakat zasluzuje vise od nekog gta npr...
odlična ideja, mora postojat fallout podforum jer su fallout igre stvorile unikatan svijet, također ima puno modova, fallout glazbe, stripova i ostalih materijala (velika većina ih je free) koje bi mogli postati ondje
Fallout to definitivno zaslužuje, a kako prolazi vrjeme sve smo bliže trojci :D :D
Datum izlaska još nije siguran i ipak mogu odgodit izlazak.
To je istina, ne bi bilo ništa čudno s obzirom da se već godinama radi na njoj.
Ali sama bethesda je najavila da ce na E3 sajmu vjerovatno objaviti i točan datum izlaska igrice te
navodno nešto više pokazati što se tiče gameplay-a. To će brzo doći :D
oce pitat ko na kraju za taj Fallout podforum?
Pitaj ti
Pitajmo svi od jednom!
Ali meni pak Fallout baš i ne treba neki poseban podforum.
Dajte mi nazive 3 tema koje bi išle u taj podforum.
Fallout 1, Fallout 2 i Fallout 3 iščekivanje :)
fallout modovi, glazba, art, easter egssi, walktroughs, ostale igre fallout serijala (Bos i tactics, wasteland)... jel dosta ili da nastavim
na drugon stranici teme W3DR4N pise kak nebu igral igru
bas me zanima kak ce to zavrsit kad igra izade
A ko će je rezencirad?
W3DR4N?
http://fallout.bethsoft.com/art/fallout ... hots1.html
NOVI SCRINSI :D
uf 2 nova ss-a i sve super....ma mislim
Screens are good!
Pip boy izgleda dosta nabrijano, što se tiče grafičkog djela.
Kontam da će igra biti poprilično zahtjevna. :scared:
brijem da ne...negdje kao oblivion...ak ste to mogli pokrenut moći ćete i ovo...
rekoše da će fallout 3 grafički značit za 2008. ono što je oblivion značio za 2006., nedajte se zavarati, f3 koristi modificirani engine obliviona, ali bit će zahtjevniji od njega.
screenovi ne otkrivaju mnogo, čeka se e3 za kad je najavljen gameplay video
Ako netko zna u čemu je kvaliteta, onda će u Falloutu više pozornosti obraćati na one nacrtane 2D slike pipboya nego na ultra high definition renderirane mutante. Potpuno je nebitno od koliko se poligona sastoji lik ako nema neku svrhu...
po ovom zadnjom screenu mi izgleda da su radili na uzoru prethodnik nastavaka jer se vidi ono drvece koje podsjeca na ono iz fallouta 2 i ona kada :D
= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
signature
Izašao je drugi po redu fan interview, Todd Howard odgovara na mac važnih pitanja plus 3 ekskluzivna screenshota.
grafika trenutno izgleda zastarjelo IMO, a što se tiče starog Fallout gameplay, zaboravite na to.
http://www.bethsoft.com/bgsforums/index ... pic=856489
Neznam....ali fakat se veselim igri.Vjerujem da bu odlična a jedna 4850 za 1200 kn ,a dok igra izađe biti će i jeftinija , ju mora tjerati bez problema.
Ma ja ću isto igrati, bit će dobra igra samo ne i dobar Fallout. Ako grafika ostane kao sada bit će ok i na HD3850.
Wow... prvo ništa od Child Killer karme (da, izvlače se na ESRB rating i na to kako, očigledno, ciljaju na mainstream publiku), a onda još kaže kako će se bitni NPC-jevi samo onesvjestiti ako ih "ubijemo" (toliko o slobodi i utjecaju na svijet kad su likovi u pitanju) i sve zaokruži sa činjenicom da sivih zona kad je moralnost nema (tipičan good i evil pristup questovima).
Ova me izjava posebno zanima:
Isto tako, izgleda da će dungeon crawling biti prisutno i samo mogu reći kako se nadam da divljina neće izgledati kao Oblivion - vidimo miljama u daljinu sve samo kako bi nam se gomila ruševina pojavljivala kako šećemo prema njima. Uz sve to, neke se od neće respawnati što je... zbunjujuće osim ako nisu namjenjeno kao "1 prolaz" dungeonsi.= Citat =:
I don't have enough space to really do that. They are big. If you look at Fallout 1, it's deeper than that. To give you the scale, we have over 40,000 lines of dialogue, compared to a few thousand in Fallout 1.
I opet Bethesda starim stopama:
Oh, Traits su zajedno sa Perkovima sada... yay Bethesda. :?= Citat =:
23) One of the previews mentioned perception effects when you see enemies on your radar. How does the player's Perception affect the radar's maximum number of targets? Should we think of something along the lines of Counter Strike, or a quest compass like Oblivion had? And if it's the latter, are we able to toggle it?
It's most like the Oblivion compass,Sand "ticks" appear on it when you "perceive" other NPCs or creatures. If the creature/NPC is hostile, the tick will appear red. If not, it appears green. No, you cannot toggle it off unless you toggle off the entire HUD, which you can do.
Sve u svemu.... jako loše za sada, jako loše.
čak i ja koji nisam igrao prva dva fallouta, kužim da tu neš nevalja i da bi stvarno moglo bit oblivion with gunz... uglavnom nevjerujem da će bit neš poseban.... tek solidan RPG
nema child killinga... nema golotinje...
nema random encountera pri putovanju s lokacije na lokaciju.
level cap 20
grafika izgleda jako zastarjelo
iskreno rečeno, sad mi je više stalo do witcher enhanced patcha nego do trećeg dijela meni najboljeg rpg serijala.