da, jbg, sad sam svatio staje pisac htio rec
eto
Printable View
da, jbg, sad sam svatio staje pisac htio rec
eto
Jebote tegla. Mislim da dobar dio ljudi neće ni moć pobjedit Pursuera tako rano pa im većina igre neće biti easy mod.
Osim Xeru koji je pogledao već 16 walktruova i let's playeva i već zna ultimativni build
Znao sam ultimativini build prije nego je igra izašla.
Počeo i igrao kakvih 2 sata.
I konj kakav jesam, ubili me u prve 2 minute. Tam si negdje bez oružja i sad trči neki pesek oko tebe, ja ga krenem šaketati, i bum, tres, odjednom ih se 5 stvori i mrtav sam, lol.
Nakon onog glavnog sela otišo sam u neku šumu i Undead Burg 2 i umro par puta na istom mjestu pokušavajući preskočiti rupu do nekog itema. Mrzim skakanje u DS igrama.
Odlučio sam lakšim putem i uzeo Knighta za početak. Mač mi se već skoro strgao nakon svega dvadesetak neprijatelja. A štit koji sam našao apsolutno ničemu ne služi.
Kao starting gift uzeo sam Petrified Something i onda ga discardao kad sam ga htio dati vranama. A trebao sam odabrati leave.
Dakle LEAVE je DROP. Nikako ne koristiti DISCARD, koji u potpunosti uništi item.
Što se grafike tiče, malo je čudna, ali u isto vrijeme predivna. Vanjski prostori su normalni, lijepo nebo, sunce i sve to (pričam zasad samo o glavnom selu). Kad vidiš more i planine u pozadini, ma milina.
No unutrašnji prostori su čudniji. Osvjetljenje je nekak blago, toplo, i igri daje neki gotovo crtić izgled i dosta izražene boje (pogotovo crvena na onom prvom knightovom oklopu).
One loše screenshote što kruže interwebom zanemarite. Jer kad igru vidite na velikom tv-u u mračnoj sobi, izgleda prelijepo.
Kako će se to prenjeti na monitore, ne znam. No, vjerojatno će biti veća rezolucija pa će i iz blizine na malom monitoru lijepo izgledati.
Jedino framerate nije baš najbolji, pogotovo poslije Castlevanie, ali brzo sam se navikao.
To su one stvari koje sam primjetio. A o combatu i gameplayu još ne mogu pričat, jer još nisam dosta zašao u to, a sve što sam dosad isprobao su drugi već napisali.
E da, character creation je nešto bolji, pa likovi mogu izgledati malo više ko ljudi nego one rugobe u prijašnjim igrama (iako samo 10% vremena, jer su ostalih 90% zombiji, barem kod mene).
E ak niste odite u Majuli do one velike kuće koja je zaključana i s desne strane imate neki bunar.
Lupite po njemu i dobijete iznenađenje.
Gdje je ključ za blacksmitha?
Jel negdje blizu ili na drugom kraju svijeta?
Nemam pojma, nisam ga još našao.
Kupiš ga od babe koja sjedi pored drugog bonfirea u šumi divova.
Jebote Xero, kak se tebi da trošit vrijeme na te lets playeve za igru poput DSa, gdje je onak ogroman dio uživancije sam čin otkrivanja novih područja, neprijatelja i opreme ?
Ali to je ENB :(
Nije da ću se sjećat većine toga.
Fak, još se nisam odmorio od kolektivnog drkanja interneta po prvom Dark Soulsu, sad je već izašla dvojka. Idemo iz početka.
Eh.
Da ga zaigraš možda bi shvatio da je to drkanje zasluženo.
Prestani pomagat Windwalkeru. Želim da ne završi.
Ja igram laganini. 13 sati već, 62 level, upravo ubio Ruin Sentinele i spremam se na stare znance, da ne spoilam.
Ja sam 28. level, spremam se za bossa u katedrali.
LOL
Ma našo sam ga vrlo brzo.
Ubio par bossova bez problema, našo knight armor i bastard sword i lutao po gusarskoj pećini.
A prije toga sam se divio ljepoti onih ruševina na moru koje podsjećaju na razrušeni Anor Londo.
Nisam očekivao takvu lokaciju u koju možeš odmah ući, već negdje na sredini igre.
A dobro. To je Dark Souls. Malo me zanjelo.
Al mislim da ću uzeti pauzu za vikend. Dobio sam par PS4 igara prek vikenda.
lol nećeš
Ja sam uzeo pauzu od života za DS2.
Uzeti pauzu od DS2 nije moguće.
Kaj ćeš uopće igrati na PS4? COD i Ass Creed, LOL?
TowerFall mu je izasao u europi jucer.
Zašto gnjojiš konzolu s takvim smećem?
Nema što drugo igrat, hehe
Pretežak mu je pa da duši liječi s grind platinama.
Ubio Dragonridera i Old Dragonslayera, kupio Elite Knight Armor, digao bastard sword na +2, level 45.
Di si kupio Elite Knight?
Ornstein je sad smiješan, jadan, sam, bez Smougha.