-
Re: The Elder Scrolls III: Morrowind
= Citat =:
Izvorno postao cropir
ovako...jučer sam instalirao morrowind i prilicno modova i ostavio igranje za danas, i ne znam kakvog lika da napravim. interes mi je istraživanje i questovi, a kao rasu mislim nekog imeriala, nikako beast ili rase vezane za spellove. ima prijedloga za skillove?
imho izaberi redguarda, i long blade i enchanting. Ostalo po tvojoj volji, medium/heavy/light armor, block. Enchanting je koristan na malom levelu, a i na većim ako ne treniraš vrste magija. Ovako možeš enchantat neki item sa soultrapom za 100% uspjeha, i bilo koju drugu magiju, može ti lik biti glup ko panj a opet možeš nekog shoopkeepera spržit sa fireballom, stvorit neku beštiju da ga izmasakrira, ili jednostavno postat invisible i pokrast ga.
I da, stavi acrobatics u minor skillse, tako će ti se brže ojačavat a dobivat ćeš experience pointse za novi level.
-
Oh hai. Počeo sam opet igrat, Nord, lvl 11. Klasa Mamojeb, ali skužio sam da sam si malo sjebo atribute. Budem prebacio sejvove s laptopa kad se raspakiram :)
-
Nisi mogao čekati da bude ravna godina? :)
Skini jedan mod (ne znam ime sada, moj bed) koji ti otključava SVE klase u igri pa igraj kao... šta ja znam, Caravaneer ili Commoner. Gimp.
-
Ma ne trebaju meni modovi, samo je podosta vremena prošlo od zadnjeg igranja pa sam zaboravio što mi treba ^^
-
Ma znam, samo što ja uvijek podsvjesno upadnem u zamku pa radim ultimativnu klasu svaki put kad se bacim u custom vode tako da mi je masivno bolje kad uzmem neku već postojeću, tim više kad je defaultno zaključana. Nebalans je zabavan, posebno kad ti statsi/skillovi/birth sign nisu u savršenoj sinergiji. :)
-
Major skillovi:
Long blade, Heavy Armor, Destruction, Restoration, Block
Minor skillovi:
Axe, Medium Armor, Marksman, Athletics, Blunt Weapon
Da opet radim lika, bilo bi:
Major: Long Blade, Heavy Armor, Destruction, Block, Armorer
Minor: Mercantile, Acrobatics, Athletics, Speecheraft, Restoration ili Marxman
-
DABL BLABR
Modovi, prijedlog? Skinuo sam si better bodies i trgovca koji ima neke fancy iteme i milijun golda (ne kupujem od njega, samo me iritiralo što imam stvari koje koštaju 10k+ golda i ne mogu ih prodat). Još nešto što uljepšava igru, ovo ono?
Trenutno dokazujem da sam NeRAWRnine :3 po selendrama, još je samo ostao Erabenimsun Camp, gamad u izolaciji. BTW, jel itko od vas skužio "Horny" odjeću i oklope u shopovima po Azurinoj obali koji poboljšavaju hand to hand? :))))))
http://www.uesp.net/wiki/Special:Search ... chtitles=1
-
Pozdrav ekipa, čuo sam da je Morrowind vrlo dobra igra, pa reko, pošto volim erpegeove mogao bih to početi igrati.
Jel ima neki "must have" mod ili nešta, za preporuku?
-
= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
DABL BLABR
Modovi, prijedlog? Skinuo sam si better bodies i trgovca koji ima neke fancy iteme i milijun golda (ne kupujem od njega, samo me iritiralo što imam stvari koje koštaju 10k+ golda i ne mogu ih prodat). Još nešto što uljepšava igru, ovo ono?
Better Clothes za BB mod te Morrowind Visual Pack.
-
Smrkne mi se kad god vidim da ljudi pitaju za modove. :)
Evo vam pa posvetite nekoliko dana:
http://www.mwmythicmods.com/
@McPingvin_v2.0:
Imaš više alternativa za landscape promjene, veće rezolucije gotovo svih tekstura u igri (Telvanni replacer <3) i zamjene za mesheve nekih statičnih modela.
-
Arby, direktni linkovi, nemam ja vremena za to :P
-
Stvarno, previše ih ima da ja sada navodim ovako (eventualno Adventurers kao I-must za rebalans). :)
Pogledaj ovaj popis (sve je sortirano) i jednostavno skini sve što nije u direktnom conflictu:
http://www.mwmythicmods.com/telesphoros.htm#18
-
Ovako, prvi puta za ozbiljno igram Morrowind i zanima me sljedeće:
Koja je razlika između Chameleon spella i Invisibility spella i dali se može krasti ili boriti dok imam neke od tih spellova na sebi?
I drugo pitanje je kak mogu rechargeati iteme koji imaju neki enchant na sebi?
-
Ajde. :)
1. Chameleon ti na 100% efekta u potpunosti odgovara Invisibilityu, ALI, Chameleon se ne prekida aktivnostima (otvaranje vrata, npr). Nedostatak je taj da je Chameleon efekt ala Predatorov stealth i tako je direktno vezan uz tvoje Sneak znanje, ali na kraju je superiorniji Invisibilityu kad ga nabiješ na 100%. Daleko korisnija stvar za nekog thief/mage hibrida ala Spellsword (Chameleon na 100% + Blind na neprijatelje za ultimativni sadizam) jer će ti poboljšati ionako već postojeći Sneak skill, a lakši je spell za kupiti/castati (i jeftiniji) nego Invisibility.
2. Odeš u Mage Guild i platiš ili preko enchantinga sa Soul Gemovima. Uglavnom vezano je uz Enchant skill, a i uz Mysticism ako misliš sam puniti Gemse dušama.
-
-
Samo ti meni reci kakvi su ti dojmovi i planovi za igru. :)
-
WAU, Morrowind tema još živi :)
-
Pa za sad mi se igra čini super i zanimljiva mi je. Sviđa mi se što ima puno raznih guildova i što mi se ništa ne stavlja pred nos nego trebam sam istražiti. Igram Dark elfa sa klasom koju sam sam napravio tak da sam izmjenio malo Agenta i čini mi se da nisam pogriješio u skillovima. Za sad me još muči kak prodat skupe iteme jer sam našao long sword vrijedan 95 000 golda, a najviše ima onaj Mudcrab 1 000. I da, sad sam lvl 8.
-
= Citat =:
Izvorno postao Bara
WAU, Morrowind tema još živi :)
Zar si sumnjao? :)
@Chieftain:
Mudcrab ima budžet od 10 000, ali sve možeš prodati ako exploitaš (premda ti toliko love ni ne treba, a i skupe stvari su dobar ukras u kući).
You can sell them for what they're worth. When you buy from a merchant, that merchant can spend the money with which you paid him/her. Simply purchase 38,000 gold's worth from the mudcrab, then sell a wakizashi. In 24 hours, his available currency will have completely replenished. Repeat as needed.
-
Hajho. Planiram se ovih dana vratiti Morrowindu - ovaj put naoružan objema ekspanzijama. Trenutno sam u fazi nabave modova, prvo na red dolaze neki koji dodaju NPC-ove u igru, da dobijem malo živosti. Isprobat ću Morrowind Comes Alive.
Poslije toga, hoću malo živosti i u životinjskom svijetu. Planiram žestoko roleplayati ovaj put, treba mi imerzije i tak.
Nadajmo se da neću odustati nakon par levela.
-
/me uses Restore Topic scroll
-
It's super effective.
Kao sto sam vec rekao hocu da skupim 36 lesions of vivec. Nasao sam 21, 22 ,23 dio u Gnisis templu medjutim ne mogu da ih ukredem jer ordinator stoji odma pored. Sad cu da nadjem negdje da kupim invisibility pot pa da pokradem sve ili nesto drugo ako prvo ne radi. Inace igram sa Spellswordom, ok je klasa samo sam trebao ja dodati conjuration pa da budem uber ali ok je i ovako.
Eda iam obje ekspanzije ali ne znam da li da ih sad instaliram ili kad predjem igru?
-
Ja citam trenutno Ancient tales of the Dwemer, ne pamtim koje sam dijelove tocno procitao, ali me su me zainteresirali Dwemersi kao rasa.
Onak, ove zbirke bi mogle biti i lektira sto se mene tice, genijalne su price. :)
edit:
Tebi je sve kao knjizara, meni kao knjiznica. :)
-
To do list. :)
1. skompati se sa nekom Great House
2. napredovati kroz rankove
3. dobiti stronghold
4. složiti knjige po policama
5. vlastita knjižnica
6. ???
7. profit!
-
Yay nasao sam Divine metaphysics i jos neke Dwemerske knjige. Imam problem sa prostorom gdje is skladistim, soba u Ald'ruhn mages guild nije dovoljno velika. :(
>Eda iam obe ekspanzije ali ne znam da li da ih sad instaliram ili kad predjem igru?
-
E, jel samo mene napadaju Dark Brotherhood assassini kada spavam u divljini?
Al dobar loot droppaju, to im moram priznati.
Onak, dobijem ga na samome pocetku te je vjerovatno drugi najbolji light nakon glass armora. :)
-
Jel imas ekspanzije instalirane?
-
Aha, ali onak, prvo moram pokrasi pola viveca da nabavim decent weapons. :)
-
;Pa zato te i napadaju jer imas ekspanzije. Ja nemam pa zato.
-
Posto mi je light armor minor, a unarmored major ne predstavlja neki problem, bonus je sto sam Argonian pa se oba skilla bildaju. :)
Telvanni, Vivec.
Waterworks ima simpatican labos sa par protivnika, 5-6 dwemer artefakata i apprentice alchemist set. Onak, preporuka da se posjeti. :)
Spear + Marksman skill ftw.
Nego, di je najblizi seller, pokrao sam sve u Telvanniu, a sumnjam da ce radosno otkupiti moje iteme.
Sada khm, cistim arenu.
Naletim na knjigu u Arena Fighters Training:
2920, *sth* by Carlovac Townway. :)