Jedan ogroman :thumbs2:
Može. A šta je sa uništenim vozilima?= Citat =:
Car will turn up in an impound if left in the street. Must pay a fine to retrieve it.
Printable View
Jedan ogroman :thumbs2:
Može. A šta je sa uništenim vozilima?= Citat =:
Car will turn up in an impound if left in the street. Must pay a fine to retrieve it.
Dobro, to se podrazumijeva da ce bit FullHD.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
@Horny
Jebote, 1000 customization options. Jesu oni jebeno normalni. :S
Jel netko zna oće li biti coop singleplayer? Bilo bi fora.
Nope, to je potvrđeno da neće bit.
Mislim da su malo pretjerali sa 1000 customization options, vjerovatno su ubrajali to što npr .možeš auto ofarbat u 50 boja pa ti je to kao već 50 customization options :D
Al hype mi je ogroman, kao što je već neko rekao izgleda kao svemirski pomak napsram GTA IV. Baš me zanima kako će izledat Melee combat.
1000 customisation options se odnosi na sve zamislive kombinacije raznih dodataka, tako nije tesko povuci sve do brojke od 1k razlicitih upgradeova.
Meh ništa novo, nek najave više službeno PC verziju. :D
Pogledap gameplay trailer.
Valjda jedini zaista prikladan trailer za upotrijebit 'brutala!' kao opis viđenog.
Pa ono letenje, bicikli, golf, tenis itd su jebene zasebne igre lol, a izgledaju odličnooo. Samo nek dođe na pc. Jedna od rijetkih koje bi kupio.
Novi info kaže kako sva 3 lika neće biti dostupna od početka, nego će prvo ići dijelovi kad ćemo upravljati jednim po jednim da se igrač upozna i bla bla.
Inače, popis svih viđenih i identificiranih vozila by ljudi koji nemaju života:
http://www.gtav.net/vehicles/
Jedino što nisam nigdje vidio, a koliko se sjećam, spomenuto je u nekom pouzdanom izvoru je žirokopter. Meni najinteresantnije letajuće vozilo, baš me zanima kako će to ispast i na šta će ličit ako ga i bude. Vjerojatno neki ultralight.
Fast travel, zakon. I dinamična ekonomija zvuči cool. Bilo bi fora da možeš spušiti pare jer dođe do crasha na burzi npr.
Pa dobro fast travel je bio i u GTA IV. Al 8 ljubimaca? A i to ćemo vidjet.
Znači morat ću igrati kao niger :(
mislio sam da ti nećeš igrati jer će bit smeće itd.= Citat =:
Izvorno postao Xero
Mislio sam probat, ali sad neću.
http://base-host.com.hr/43-grand-theft- ... d-key.html
Zanimljivo...
Ovako se bježi od murije. :pray:
http://www.gamersbook.com/scene/news/16291/
Sličnosti su vidljive :)
A ništa, izgleda da ću ipak morati kupiti PS3 i odigrati ovu igru sa još nekim ekskluzivizma :( .Zadnji puta sam ozbiljnije nadogradio računalo nakon izlaska GTA IV i nisam požalio. Ako ovo uskoro službeno ne jave za PC kupujem konzolu.
Već ti je i vrijeme.
Ni radi ovog ne bih kupovao konzolu čak i da ne izađe za PC. Eventualno da mi uleti neki deal gdje mogu dobit PS3 sa tih par ekskluziva koje valjaju po cijeni koliko doista i vrijede.
Ti si kupio FTL.
Nisam, Admir mi ga je poklonio.
Pa normalno.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
PS
Npr. http://www.njuskalo.hr/ps3-konzole/prod ... as-8589016
Koji vam je vrag sad sa ps3, pa to treba od 11. mjeseca zabranit prodavat. Kad tad ćemo sve ps3 igre moć igrat na četvorci.
Ja sam im bio pokusni kunić sa PS2 i kupio ga čim se pojavio u trgovinama. Zažalio debelo , tak da hvala, ali ne hvala. Radije ovako nešto sa gornjeg linka u pola cijene i sa poklonjenim igrama. Kriza je tak debela da se i ovakve ponude teško utope + kada izađe nova konzola ovoga će biti ko pljeve.
1300 kuna je previše za zastarjeli uređaj kojem je jedina svrha da pogoni igre koje nisu dostupne na PC-u zato jer je netko platio za to, i to još s lošijom grafikom itd.
Pa grafika nije lošija ako takve igre nema na PC-u, zar ne? Igre koje su izašle i za PC nema nikakvog smisla kupovati za konzolu jer dobiješ lošiji proizvod. A što se cijene tiče , nakon što odigraš igre konzola se opet može prodati i vratiti dobar dio uloženog.
Problem je što me prethodni dio ovog serijala toliko zarazio, da je teško razmišljati racionalno kada igra izađe, a još nikakve najave za PC. Bio bi ju spreman čekati i godinu dana ako ju samo najave.