Imam skole, a i moram se jos po savjetovat s par ljudi o tom Save/Load i Inventory/Combat sistemu
tako da... budite sretni ako to vidite u 6. mjesecu :roll:
Printable View
Imam skole, a i moram se jos po savjetovat s par ljudi o tom Save/Load i Inventory/Combat sistemu
tako da... budite sretni ako to vidite u 6. mjesecu :roll:
Dobro.Kljuc ide na Viktoroiju i zombi
OK ljudi, da vidimo ima li tko željan još ovo igrati?
Sp inačica kasni u produkciji zbog administrativnih zavrzlama, tako da ce ili ugledat svijetlo dana do lipnja ili uopce neće.
Izjasnite se molim vas ima li nade za ovo i za Viktoriju ili do we all just pretend nothing happened i ja se mogu vratit osmišljavanju nečeg novog?
Pa ne treba ovo biti speedy vise,radje neka se uspori tempo pa da imamo malu razbrigu tijekom ovih "groznih" skolskih dana :D.
ja naravno.
sad ce i hrco doc :D
EVO ME!
evo razmisljao sam, i mislim da bi mogo iskemijat "Zombifikaciju Lite", javim vam se jos pojedinostima
Me wants Discworld RP.= Citat =:
Izvorno postao Delirium
Dakle : TADADADADAAAA
Zombifikacija Lite
Combat cu ukrast od Chevapovih 4 bedaka
Način izvođenja malo od tribesa malo od bedaka
e sad
Birajte:
A) Medieval-Roman setting - Borite se protiv zombija u staro doba
B) Today - Zombipocalypse Now!
C) Futur - Idite u blizu ili dalju buducnost u boj protiv zombija
1) Easy - Zombiji su mutavi, zarazis se sam od ugriza a oruzja ima na bacanje
2) medium - Zombiji postaju pametnij, Zaraza se širi i diranjem trupala oruzja ima manje
3) Hardcore realistic setting - Zombiji su otprilike 2x jači od vas, a sve ostalo mogu radit skoro dobro ko i vi, zaraza se širi i ogrebotinom, a meele oružja ima više od vatrenog
Ja bi 2, eventualno 3 i A ili B, ovisi što će drugi izabrat.
A)
2)
Definitivno,ali ne Roman,vec Medieval.
Ako ispadne medieval,rado bih igrao Tevtonca.
A zasto ne i Cold War era? Nesto kao u Black Opsu..
Tito,Fidel,Gadafi (:pp) JFK,McNamara,Brezhnev. + Time warp likovi,Stalin Musolini i Hirohito.
Kako bi to epic bilo..
Stalin da ima special power- Not one step Back!!!
Musolini- Raviolie healing pasta.
Hirohito- BANZAIII
Tito-Majku ti bozju!!!!
Fidel +20 na anti-assassination.
Medieval.
Vidim da ste svi vise manje zapeli za midivl, al eto pricekat cemo da se i ostali izjasne,
Dakle ja sam to zamislio nekako ovako, svi ste nekako, nekim slučajem, se našli na istom mjestu, recimo nekom dvorcu ili tako nešto :D
Zombiji dolaze samo po noći i imate 12 sati dana da se pripremite i 12 sati noći, u tih 12 sati cemo vjerojatno stavit 3-4 turna, et cetera. Borba je ja mislim a la tribes, dakle na osnovu vaših oružja, itd. itd.
Rane koje zadobijete jednu noc traju par dana, i zadavat ce vam nevolje...
Ako itko misli da ima bolji model igre, neka se javi, pa ćemo nešto probat napravit, ideje primam do nedjelje
yea sure, medieval FTW!
Jedno pitanje,kada pocinjemo? :)
Vikend/ Ponedjeljak naveče
Borba nije obavezna, niko vam ne brani da budete neki bard koji pobjegne glavom bez obzira cim vidi zombija :D
Što raznolikije charove, ne treba mi odred vitezova u heavy armoru ;D
Ja sam ludi Tevtonac koji koristi two-hander.Dakle,na neki nacin sam tank.
Domagoj je bio onaj čovjek kojeg su svi prezirali. Imao je 25 godina, bio je plemenite krvi ali bez ikakvog posjeda. Kao malom ubili su mu mamu, tatu, brata i sestru te je bio poslan svome stricu, poznatome ratniku, na odgoj do Domagojeve punoljetnosti. Kod strica je između ostalog učio jahati, boriti se mačem i pucati strijele iz luka. Osim borbe i borilačkih vještina, morao je naučiti čitati i pisati, računati te uz sve to naučiti još strani jezik dva, kako bi kasnije mogao postati vojskovođa. No jednog dana nepoznati napadači su napali dvorac njegova strica te ubili sve u njemu isključujući Domagoja koji je bio ranjen. Uspio je pobjeći iz dvorca skupa sa svojim stvarima (mač, luk i strijele, štit i oklop i zastavu njegove obitelji) te se zaputio u svijet gdje se borio protiv raznih ljudskih ali i nekih malo manje ljudskih bića. Nakon 7 godina lutanja šumama napokon je dobio poziv jednog plemenitaša da dođe u njegov dvorac ako hoće preživjeti re će mu tamo sve biti objašnjeno. Domagoj se zaputio prema dvorcu u nadi da će shvatiti što se događa.
P.S. Domagoj izgleda kao neki spoj Boromira i Faramira, ima Boromirov mač i štit te Faramirov mač, oklop i izgled.
E il mio a character:
Yeng je bio osobni poslanik japanskog cara. Trebao je samo dostaviti pismo jednom plemiću. No to nije bilo sve..
Yeng je iskusan u hand-to-hand combatu, te lakim oružjima(katana, koplje, štap..). No Yeng jeviše pacifista, te će svaku moguću borbu pokušati zaobići.
`Oče ovo?
Iskreno se nadam da oče, evo čekamo da se još stips pronađe u nekom characteru, a i počet ćemo u ponedjeljak, trenutno pomazem oko WARPa, tkao da imajte razumijevnaja
Ispričavam se na kašnjenju. Nisam bio baš pred netom dulje vrijeme.
Ime: Štef
Štef je alkemičar i dalekog kraljevstva i pozvan je u jedno kraljevstvo, točnije dvor, da kralju spravi iliksir života, jer je to Štef navodno znao.
Kada dođe do problema, Štef pobjegne. Bijeg mu je uvijek bio izlaz iz problema.
Borba je za Štefa strani pojam. Nikad u životu se nije borio i nije uopće iskusan sa bilo kakvim oružjima.
Jedino što Štef zna raditi su napitci i radi ih vraški dobro (u stilu Witchera :P ).
Eto ga. Još jednom se ispričavam ako se zbog mene ovo oduljilo.
Ime:Kreignar Ottabruhl. (Weiss)
Kreignar je pripadao redu viteza Tevtonaca,od malena je pratio svog oca u njegovim pohodima,te je uvek bio spreman za pokret,Kreignar je bio krupan covek,gustih brkova i jake ruke,oruzje koje je najcesce koristio je mac za dve ruke.
http://media.tumblr.com/tumblr_lahj31emUm1qddrw3.jpg
Nosio je svoju standardnu pancirku i tevtonski ogrtac.
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...ux_haubert.JPG
To je samo osnovni opis,detaljniji opis ce uslediti po pocetku igre.
A evo mog mounta.
Evo moje obleke:
http://images.wikia.com/witcher/imag..._Kalkstein.png
Kalkstien, ludnica :D
EDIT: Sad ce te dobit tlocrt mjesta gdje ce sve odigravat
http://img228.imageshack.us/img228/2218/asdasgs.jpg
Da,
B - Brothel
A - Armorer
W -Weaponsmith
I - Inn
D - Docks
R - Gradski Armory
S - Gradske barake
H - Konjušnica obviously
K - Nemam pojma zasto je to slovo tu
Ja ocu da pocnem igru na dokovima.
BTW:hoce li opet biti onako fast-paced ili?
ne, bit ce više relaxed, opsežniji ,updatam-kad-mi-se-da način