Witcher EE
Odlučio sam ponovno zaigrati prvi dio prije nego se bacim na nastavak. Bez obzira na neke mušice koje ponekad iritiraju, igra je fenomenalna. Od priče, preko atmosfere, likova, borbe pa do utjecaja na sam svijet, sve je na svom mjestu.
Printable View
Witcher EE
Odlučio sam ponovno zaigrati prvi dio prije nego se bacim na nastavak. Bez obzira na neke mušice koje ponekad iritiraju, igra je fenomenalna. Od priče, preko atmosfere, likova, borbe pa do utjecaja na sam svijet, sve je na svom mjestu.
Ne treba bit mračnija da bi bila bolja. Meni je upravo zbog manjka takve u duji ona bolja :)= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Half Life 2 Epsiode One. Samo je zavrsila odjednom :(. Nemam sta puno za rec, atmosfera mi je na razini duje, prica se nadovezuje i tece odlicno i svidja mi se sta nisam sam vise kroz cijelu igru. Prekratka mi je bila da bi je moga vise prosudjivat, ali itekako prizeljkujem i drugu epizodu
Majke mi ne znam gdje je tebi ponestalo municije, u jedinici nekoliko oružja nisam nikad ni koristio. A shotgun mi valjda nijednom nije pao iznad 100 metaka, ima ga na svakom uglu. :P= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Witcher 2
Assassins Creed Братва
Red Faction Armageddon
Moram ovo isprobati :pray:
Odaodaoda.
Samo, čini se da ima nekih clipping problema kod naginjanja na lijevo?
Deathspank
Postane malo zamoran tamo negdje na 70% igre. Ali vrijedi odigrati, prilično zabavan naslov. 7.5/10
Prince of Persia: The Sands of Time :pray: :pray:
Igra je fenomenalna! Od price, do likova, lokacija, puzli, combata (iako zna naporan nekad bit), apsolutno sve u ovoj igri štima. Najbolja u serijalu definitivno. Ali eto kako sam nju vec presao, idem opet na drugi i treci dio.
Half Life 2: Episode 1
Parasite Eve 1 i 2. Lupila me neka PSX nostalgija :)
Fear 3. Maloprije je zavrsio a upravo sad zaboravio...
Dungeon Siege III
Witcher 2.
Duke nukem forever
Call Of Duty:Black Ops,SP vrlo loš,osječaj napucavanje bezvezan,nemaš osječaj da rješavajuči se protivnika ima bilo kakvi učinak,ono moraš doči do određene točke i tako iznova i iznova,broj protivnika neograničen,prvi MW je imao tu manu ali je napucavanje i osječaj bio vrhunski,u ovoj igri i grafika je prosječna,vidi se da su koristili engin od world at war koji je isto bio vrlo naporan kao SP iskustvo,ima momenata ali nedovoljnih 3,5/5
SP u svemu prosječan,kao da je tu reda radi a sav fokus je na MP
Igrao jučer i danas.
Call Of Juarez
Nisam ga skroz preso jer u zadnjoj misiji
F.E.A.R.
F.E.A.R. 3, konačan kraj jednog od omiljenih serijala uz koji sam uživao od 2005. :thumbs2:
Uf, ovo definitivno nije kraj i sigurno ce biti barem još par FEAR igara.
iskreno sumnjam, priča je više-manje gotova, istina da ima još neke sitne mogućnosti da se nastavi al to bi bilo mlaćenje prazne slame :|
Si vidio kraj ? :D
Iz tog samog kraja može još minimalno jedna triologija da se nastavi
vidio sam al kažem, iskreno ne vjerujem da će se nastavljat
PoP:WW
Malo umara pri kraju, ali svejedno odlicna iako ne kao jedinica
Nemoj mi reć da si je igrao?= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
Čemu upitnik?
Pa naravno da sam je igrao, zašto bih pricao o igri koju nisam igrao ?= Citat =:
Izvorno postao Aral
Metro 2033
Jedan od boljih FPS-ova u zadnjih par godina...odlična grafika, napucavanje dobro odrađeno, atmosfera na nivou..dopalo mi se što igra stavlja u prvi plan preživljavanje, a ne ubijanje svega što se kreće po levelu...sama završnica odlična...jedino ima nešto ''praznog hoda'' sredinom igre kad postane na trenutke dosadnjikavo :thumbs2:
8/10
PoP 3
Najslabiji mi je iz trilogije. Gemplej je isti kao u duji, sta je ok, ali mi je nekako nemastovit malo dizajn i nisan se uzivija ka u 1. i 2.