Našao sam hrpu bundeva - awesum.
I da, meh big project je počeo. Bivše sklonište mi sada sadrži samo chestove sa kamenjem :D
Printable View
Našao sam hrpu bundeva - awesum.
I da, meh big project je počeo. Bivše sklonište mi sada sadrži samo chestove sa kamenjem :D
Odvratno!= Citat =:
Izvorno postao Markecgrad
Proveo sam 4 dana i četiri noći (in-game) izvan svoje nove uber građevine, s Iron mačem i Iron oklopom, tamaneći Creepere za Sulphur. Mislim da su mi sveukupno 3 eksplodirala (a bilo ih je totalno puno) i jedan dan otišo na skupljanje pijeska. I tako izradih TNT.
Ono,
PRELUDO.
Toliko sam se zahebavao s terenom da sve oko mene izgleda totalno sjebano :D ali okej je, sad mi je građevina prioritet.
Sad citam malo o ovoj igri, moze mi netko ukratko napisati gdje se moze igrati multiplayer,tj gdje je nasa ekipa, koju verziju da nabavim,koliko vidim sad je neka beta i to?Tesko mi je listat sve stranice jer sam na mobu pa bi info dobro dosao:)thx
Bijah debil,krecem sa igrom.
Biće brzo map reset na etherionu u drugi ponedjeljak, pa bi mogli početi tamo koji žele, bit će odlično.
im in ^^
+1
Sad baš radim nacrt za jedan dio grada kojeg ćemo osnovati nakon reseta. Uz druge obaveze, taman ću biti gotov tamo do
nedjelje :D
EDIT: Trebali bi se udružiti mi Hrvati, ili kako etejid kaže, crofaggs :D
Usput, on je dobio ovdje ban :/
I'm in.
Zašto vas/nas nazivaju crofaggs i tko je dobio ban i gdje?
etejid dobio ban na PCP forumu
Neznam zašto on ne koristi svoj main account na forumu.
ajde da se dogovorimo vrijeme, i da se svi nadjemo na tsu u pon.
Nije on multi.= Citat =:
Ja sam po danu zaposlen, tako da dolazim tek oko 20h, al mozemo se naci, zasto ne.= Citat =:
Izvorno postao Norther
Je.= Citat =:
Izvorno postao Totoro
Rečenica bi trebala glasiti "Jest, on je multi-account jer-" i onda napišeš po čemu je on multi.
Zato sto mu je Pingu blokirao isti= Citat =:
Ono, čovjek je prestao spamati i trolati, zašto mu ga ne unblocka sad?
Prestao je spamati jer je banan :D
Btw koji mu je prvi acc?
EDIT: Hahah, upao sam kao gradski asistent za jedan zakon grad koji će biti zgrađen posle reseta, sad svi upadate preko veze :D
Pa ja sam za, ali opet ja isto tako i ne odlucujem :D= Citat =:
Koji mu je orig. akaunt?
Jeee malo sutar.
3 2 1
Kraj priče.
Razgovarajte o Minecraftu-u il cito!
daj mi objasni malo na koji princip upadas u grad, kako i di nabavis materijale ( sve rucno, ili spawn komande? ) da li mozes graditi di oces, ili di ti kaze i kako sve to funkcionira= Citat =:
Izvorno postao Totoro
Tipkaj etherion minecraft na google tam imaš dosta toga, ali evo ukratko.= Citat =:
Izvorno postao Norther
Kad se ulogiraš, onda imaš general chat u igri kojim komuniciraš s ostalim igračima. Onda ako je gradonačelnik ili asistent nekog grada online, zamoliš ga da te pozove u grad i onda ako si normalan te prime u grad. Tamo kupiš svoje zemljište(ili odabereš gdje ćeš graditi bez kupovanja, ovisno o gradu) i sagradiš što te volja. Materijale nabavljaš spod grada u rudnicima, koji su obično zajednički svim građanima, znači možeš gdje hoćeš kopati. Drvo nabavljaš gdje ga prvo nađeš :D ali obično se posadi šuma namijenjena skupljanju. U igri također imaš novac, veoma važan element. On se puni u malim količinama kad si online na serveru, ali zarađuješ ga i tako da prodaješ materijale drugim igračima. Ima se također i komanda /shop. Tu možeš kupovati
i prodavati materijale(ugljen, kamen, drvo, željezo, žalo), al je početnicima isplativije craftanje, jer je dosta skup taj shop.
Meh big project je skoro pa gotov. Slike stižu danas :D