Ja ću napraviti Dervisha kada kupim NF.
Printable View
Ja ću napraviti Dervisha kada kupim NF.
A i neće mi faliti elite skillovi iz drugih djelova, tako da razmišljam Paragon ili Dervish, samo imam osjećaj da Paragon teško nalazi party, a Dervish mi je ionako nekako bolji.
A kako će i naći party kada su mu skillovi teško smeće.= Citat =:
Izvorno postao Thrall
skillovi su mu bas dobri samo trebas igrati sa njim ;)
Je, zato ga svi izbijegavaju ko kugu.
osim mene 8)
Bravo za tebe javi se kada pronađeš farming grupu voljnu ići s Paragonom.
kak sam ja vrckast momak volim zaebavat ekipu e toe strašno :rotfl: , prodavo neki item spamo par petina minuta a ono niko ni jedan whisp ja reko kae ovo bokte mazo kad mi padne naum nešto mudro
IM GIVIN UP OF GUILD WARS WHISP ME AND SAY GOOD REASON WHY SHOULD I GIVE YOU ALL MY MONEY(about 200k)
poslah ovo i došlo mi u roku 5sek jedno 100njak whispova molili kumili preklinjali plsplspls im poor im makin new guild i believe in god pleeeease give me my brother is very sick hes low lvl and need new armor i sl :rotfl: :fof:
looool :rotfl:
lol :rotfl:
= Citat =:
Izvorno postao Gogo
Meni su jos gori takvi koji nadju djecu da zajebaju svojim glupim salama... Nije li jadno?
ne, zabavno je :rotfl:
Ja nemam vremena , a i neda mi se pisati taj tekst, tako da......... :pray:
Meni je isto baš zakon! I ekipu nađeš full lagano!= Citat =:
Izvorno postao Black Knight
= Citat =:
Izvorno postao lostangel
amire ajde molimte jel mos smanjit sig ?
Mislim pogledao sam na internetu i Paragon je odličan suport, a i ima skillove koji deelaju dmg; ali svejedno ja ću napraviti dervisha, više volim melee.
ufuf sad sam vidijo iskusnjaru asasina u akciji :pray:
pa zar je moguće da asasin radi tolki dmg? kakav warior pa asasin lood.... 3x veći dmg u 10sec... ak ne i više... loood... sad razmišljam o pravljenju asasina a ne dervisha... a ima ko tu asasina? kaki je?
Vjervatno si vidio SP BoA sina, sin je dobar u PvP igri ali ne previše koristan u PvE igri.= Citat =:
Izvorno postao Gogo
throw dirt pa ti placi
Da uspijeva protiv noobova kojih je JAKO puno, ali pravi BoA sin će te naprije "testirat" da vidi koje skillove imaš, malo će skakutat oko tebe i udarat te tek toliko da vidi što ćeš napraviti, onda će se udaljiti od tebe ali tako da mu ostaneš u argo rangeu i pričekat će da okreneš svoju pozornost na nekog drugoga i tek tada će te napasiti i u 90% slučajeva pregazit.= Citat =:
Izvorno postao Kron
= Citat =:
Izvorno postao Anet
Mene su gazili A u AB-u. Onda sam prokužil kaj rade tak da ih se više ne bojim.^^
a da pitam kolko oko kolko dervish obično ima energije i sa kolko onih crtica muse regenerira? asasinu znam da sa 4, al dervishu neznam....
Max energija i regeneracija energije ti je ista kao i Assassinu.= Citat =:
Izvorno postao Gogo
ma onda ziher uzimam dervisha.
Ja imam na mom Warrioru dosta obrambeniih bolock skillova, tako da se assasin može.........Mesmer mu stavi empathy ili necro price of failure i on je gotov!
E, a on tebi baci Expose DefensesS(koji btw BoA sinovi vrlo često koriste) pa se onda ti možeš jebat.
P.S.: Gaas si ti prešao na WoW?
shadow form na asasinu mi je jedan od najboljih elite skilova...+ uzmeš mesmera za secondary i arcane echo i kopiraš shadow form.... skroz dobro, al ipak ću ja dervisha :)
kako ne kuzis nemozes u nF napraviti assasina :?= Citat =:
Izvorno postao Gogo
a? zaš ne?
pa kako da ti objasnim.
nemoguti objasniti jednostavno ga nemožeš napraviti jer je Factions ajmo reći njihov dom :wink:
Ali emathy je još uvijek na djelu.= Citat =:
Izvorno postao ssalG