ne totalno je neočito da če opet igraš postat glavni negativac :roll:
Printable View
ne totalno je neočito da če opet igraš postat glavni negativac :roll:
Uvijek se mogu novi izmisliti... ali, realno, svi su oni goli k**** prema Sargerasu - nije to nista dok njega ne ubiju, ako se on uopce moze ubiti posto je Eternal.= Citat =:
Izvorno postao Forengner
WoW postaje kao i Dragon Ball, kad ube jednog drugi doleti iz neke galaksije....
Pa ubijanje Illidana i Arthasa i nije nesto drasticno te ne uzima nista od lorea - Illidan, iako njegova povijest ide jos od War of the Ancients, tek u demon formi postaje negativac (outland i sve to) - to sve sve dogada malo prije wow-a... ista stvar je i s Arthasom= Citat =:
Izvorno postao flander
Sto zelim reci - 2 velika negativca i frontmana 2 ekspanzija koje smo ubili su male bebe (iako se cijeli W3 vrtio oko njih) i totalno nevazi likovi iz prespektive Sargerasa, Kil'jaedena i ostatka Burning Legiona te deathwinga i kraljice Azshare...
da ilidan je tek nedavno posto negativac, zato je bio u zatvoru 10k godina, super ti je logika
Dobro, serem, bio je zatvoren dok ga Tyrande nije pustila... i on je imao tragicnu proslost. Htio je moc, Xavius se poigrao s nim, neuzvracena Tyrandina ljubav - ona mu je vjerovala, a on je od ljubavi prema njoj napravio ono u WC3 tj. htio joj se oduziti i steci njeno povjerenje... konzumirao je Skull of Gul'dan (i ubio Tichondriusa) i to ga je sasvim promijenilo, pretvorilo u demona nakon cega je bio i protjeran (tu je i Arthas ima prste ako se sjecas)... meni je on svakako tragican lik, kao i Arthas - obicni ''smrtnici'' koji su zeljeli moc i ona ih je transformirala i unistila ih.= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
Ou jea, novi mountovi izgledaju badass sweet :D
http://static.mmo-champion.com/mmoc/...inds_small.jpg
Deve :D
http://static.mmo-champion.com/mmoc/...mels_small.jpg
ovi zmajevi su brutala, al pošto znam da neam šanse dobit ijednog tak da ono...bezveze :P
o jbt Deve :rotfl: jedva cekam
Krava na devi :rotfl:
:rotfl:
http://img820.imageshack.us/img820/3448/deathloc.png
Originally Posted by Blizzard Entertainment
"Death will rise from the tide!" Level 80 Elite Tauren Chieftain once warned -- and at BlizzCon 2010, the band's dire musical prophecy will finally come to pass. Everyone who attends this year's BlizzCon or purchases the BlizzCon Virtual Ticket will receive an exclusive set of murlocalyptic in-game items for World of Warcraft and StarCraft II: Wings of Liberty. World of Warcraft players will be joined by Deathy, a murloc companion decked out as Deathwing and doing his best to strike fear into the hearts of Azeroth's crustacean population. You'll also be able to display your tidal pride in StarCraft II with a Murloc Marine character portrait and a pair of deep-sea decals to emblazon on your units, each with a different terran, protoss, and zerg design.
BlizzCon 2010 takes place on October 22 and 23 at the Anaheim Convention Center. For further details or to order the BlizzCon Virtual Ticket, visit www.BlizzCon.com.
Kvragu, izgleda prejebeno.
Hahahahaha god dam,ovaj ach je Legendaran.
Critter Kill Squad - Kill 10,000 critters
hehehe, to moram def napravit :D
To je guild achievement, pa ćeš morat malo i nagovarat raju, da bude nemilosrdna prema Mr. Bigglesworthu, i ostalim critterima...
Which reminds me, koja je fora sa onim achivom koji zahtjeva 2,500,000 honor killova?
Jel i to guild achivement? 2.5m killova je malo puno :D
Kad sam vidio nove shaman glyphove htio sam šakom u ekran opaliti.
Genijalne promjene, a ja još uvijek igram prokleti WOTLK :D
Malo promjene Login Screena za Worgena,sad se moze customize i Human forma.Al da budem iskren mene i onako ne zanima kako mi izgleda human forma jel cu bit u worgenu stalno :P
Isto tako ima i video:New Alliance Intros.
Tako nek neko drugi posta
Odlični introi... mogu se kladit da će trolovi i taureni bit neutral prema orcima
da to i mene zanima kak bu sad sa reputaciom, Garrosh mora sve sjebat damn it :D
cek jel mi se to cini il je onaj hunter poceo s petom? ono bez tameanja? il je to mozda PTR only?
mislim daj e PTR, ako se dobro sjećam HUntarima su dali pet odma na početku, nije valda još dovršeno itd...
Ok, par odličnih detalja iz introa:
1) Političke peripetije u među dwarfovima
2) Zul'Aman muzika u troll introu :D
3) Tenzije unutar horde na sve strane
Btw, mislim da je Cataclysm zadnja expanzija za WoW.
Lore se previše promjenio da bi mmo ostao isti, cijeli se svijet okrenuo naopačke, a Blizz radi na novom mmo-u koji nema veze s Warom ni Starcraftom. Stvari se trebaju nastaviti.. konkretnijim putem.
I say, za 3 godine na policama dućana očekujte WarCraft 4 :D
= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
Optimism, nek bude grafika ko u SCII i neki eppaxx lore, i win
@Aerial_51
I ja sam došao do sličnoga zaključka, prvenstveno jer se u Kataklizmi ponovo javljaju stara rivalstva između frakcija, s kojim je sve i krenulo do dolaska WC III...
No, nešto mi govori, da će Thrall imati veliku ulogu, u budućim patchevima Cataclysma... Kad konačno otpratimo i njegovu sudbinu, možemo zaključiti poglavlje starih junaka, i okrenuti se nečem novom.
Da, to je bitna stvar također. Sve nekako upućuje na onaj old school horde vs alliance model otvorenog sukoba :D= Citat =:
Izvorno postao Gothmog
Zapravo, toliko se stvari zakuhavaju da bi mogo reći da će u WC 4 biti barem 6 međusobno zaraćenih strana :D