tako i ja
sve ovisi kakv je tim sa obje strane i koji mi se heroji trefe na pocetku
sjebano je to :?
Printable View
tako i ja
sve ovisi kakv je tim sa obje strane i koji mi se heroji trefe na pocetku
sjebano je to :?
Pa ovo sto ja igram vecinu vremena je dosta balansirano. kako mislis koji ti se heroji potrefe? igras sd ili?= Citat =:
Izvorno postao Tegla Ajvara
sys, ma zezam se, vecinom igram support/babysit, ono, sa glaciusem nikako nemogu dobit dobar score, nastojim uvijek, svaki kill dat carryu, al ni ne umirat previse, kad sam support nemogu ocekivat previse, recimo uzmem plague ridera, buildam striders, ovisi o situaciji, ako mi je potrebno idem na 2 bracera, ako ne mana battery i astrolabe, kasnije ovisi o timu, iako nekad uzmem barrier idol...
a nekad moram igrat i carrya/semi carrya, posto mi last hitanje ide, vecinom napravim dobro, al ne dobim svaki put, sve ovisi o teamu.
al nikad ne odustajem, ako mom timu ide dobro a meni ide katastrofalno nema sanse da throwam game, al ako recimo tim pozove vote za concede, i 4/5 je naravno da cu kliknut pass.
ajvar, ajd me dodaj
korpiklaani
dodo sam te
moj tim pobjedi 2x na 10 partija
prelose uvjek
recimo da sam snekim top lane, i mi tamo obicno guzimo ove koji su isto
a ovi dolje i u midu konstantno puse, i jedan uvjek liva, i normalno, svi nam naprave gore sacekusu, ovi nejave miss i bum
dalje neide
:?
zanimljivo, ama baš svi na ovom forumu u svakoj dota i dotalike igri, ownaju, ali nažalost imaju nubove u timu. lol
haha :D pa ja ownam, za vas neznam :D
ranger, ti to nerazumjes :D
sad sam odigro partiju i jedva pobjedio
cjeli mi je tim leavo, protivnicki nafidan do boga i onda jednog po jednog i tak su livali i nakraju sam protiv night hounda i soul stillera a ja blod hunter
score je bio 46-23 od tih 23 18 je mojih ^^ i 2x sam krepo tak da se osjecam ko kralj
jebu me u mozak win i lose streakovi :(= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
i ja to nisam rekao, nista slicno tome
da, nerazumijem.. :(= Citat =:
Izvorno postao Tegla Ajvara
3 ih livalo, i opet soul stealer(koji je btw najjači carry) i night hound te nisu mogli ubit. s kim ti igraš?:>
soul stealer nije najjaci carry nabino :(
oprosti nemam igru i neigram ni dotu u zadnje vrijeme tako da nisam u trendu :(
svejedno, nh+ss, na bha lol.
ss nikad nije bio najjaci carry :(
jedino kaj owna napocetku pa se nafeeda kasnije... ali inace ko nezna snjime napocetku heroj je vise manje los...
gle tak isto moš reč za svakog heroja, ko nezna s njim moš ga jebat. jel postoji heroj s kojim loš igrač owna?
pyromancer
je da i onda fula svaki stun...
po meni ko owna sa nymphorom ili devourerom(ali bas ownanje) su pravi igraci a ne sa pyro ili witch,treba ih sve izbacit iz igre...
jelda.
on je pro heroj 8)= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
heroj s kojim treba najvise skilla je derpadon 8)
ne, okrenes leda i boli te kurac, a sad je heroj broken i radi previse dmga sa spinovima
apsolutno se slažem
ma nymph je jaka sad i netreba skilla... samo u lajnu ownas sa stunom i beskonacno puno mane... i to je to...
ma nymph je nikakav heroj
samo je jeben za tim koji ju ima zbog hilanja i nist vise
jos nikog nisam vidio da je snjom u nekom gameu napravio vise od 5 killova
nerfali su ju, al ne previse= Citat =:
Izvorno postao KI KI
srecom pa nymph treba imati svaku partiju po 20+ killova.
daj se odite silovati negdje...
armadon NIJE broken neg je sad napokon normalan.
nauci s njime igrati i jebi njihov tim s leda
isusati čak je i nome reko da je broken i totalno zbugan, jucer su ga u xfin vs load auto banali
i da, chu is back :pray:
dalo bi se raspraviti o ovome.= Citat =:
Izvorno postao KI KI
heroj sa takvim nukeovima, imba dmgom i imba farmom sigurno stoji na vrhu kerija..
bot, dagger i bkb farmas za sec.. (ako neradis ove iteme nub si/ste ^^)
njegov jedini problem je uber fragilnost.
ali kad imas gore navedene iteme to postaje manji problem..
pa da on ima nacin da se farma i to je to... svaki heroj je dobar kad ima golda kolko oces... i to ga necini hard carry-em posto moze imati para...
i ako se nymph nafeeda moze biti ubojita...
ne vise. prije je bila majka sa onim svojim zealom xD
predator je posto jaci il mi se to cini
nekad u 3ojicu uletim, ubijem jednog i uspoijem zbrisat
dojaja :D
sva sreća pa u doti/honu, sve ne zavisi od pun kurac varijabli i ima onaj "random" factor kojeg su guinsoo i još neki pametnjakoviči "rješili" u LoLu. lol.
nema najboljeg kerija/heroja/kurcapalca, sve ima svoj counter(štoviše, više njih)
sad če neko doč i reč cpt. obvious :( (mejken)
disi :D
@tegla nisu nist boostali predatora, cak nasuprotno ak me osjecaji ne varaju..
pred je oduvjek imba ak se dobro igra :D
u vezi ss-a, recimo jedna nafidana tdl u 50. min vs nafidanog ss-a u 50. min, tdl ga poždere u par sekundi, sb, maliken, chronos, ss mi je više pusher/mid game carry, iako i u late gameu moze ownat kao hard cary, al ako se neki drugi hard carry nafida isto ko i on nece mu biti lako