Malčice sam popiiiii kad sam krenuo igrat u OB... Doslovno četiri lika se tuku za jednog moba... Prestrašno...
Na CB nije bilo ni žive duše... Valjda će se očistiti populacija za dan-dva ;)
Printable View
Malčice sam popiiiii kad sam krenuo igrat u OB... Doslovno četiri lika se tuku za jednog moba... Prestrašno...
Na CB nije bilo ni žive duše... Valjda će se očistiti populacija za dan-dva ;)
ah lol,uspio sam skinit patch, ali sad je launcher corrupted =) sad cu to sredit pa idem igrat mal
Ma na onom Slouch il kako vec stalno 20 ljudi campa
uf pa da, to je uzas= Citat =:
Izvorno postao crnakuga
oh wait...
kriva tema
viewtopic.php?f=21&t=37874= Citat =:
Izvorno postao SirZizzy
lol bokte sad sam malo igre, još malo pa lv5, onak sad znam kak je desačima bilo živjet vikendom u prime timeu xd
Odvalih se :rotfl:
P.S. nije moj lik.
Hahaha,dobar.
Btw i ja sam počeo sa Ligom,paladinom,eto malo šrvljam gledam na što igra liči i sviđa mi se zasad :D.
Ja igram xan scouta.Dosao do lvl8 i nekih 40%,maxao fatigue za danas pa nema smisla vise :D.Maxao i prvi rep.Eto ide polako.Jedino di nemogu je sam centar grada,lagguje da je to bolesno.
Inace uskacite u raidove za sve questove koji nisu tipa get 10 cow meat itd.
Toxic je osnovan i ima nas podosta vec :).
ah u closed beti se do 5. lvl dodšlo za 10 - 20 minuta =)
U cb4 je bio 2x exp,pa zato , a i puno manje ljudi :D
eov doso sam do lvl 6, jucer je bio zivi kaos, danas mi se cini malo bolje, sasava druzina (league guild) je osnovan pa se pridruzite, ima nas podosta, nisam toliko ocekivo =)
Ja sam se odmaknuo od te silne gužve, ne znam koji sam trenutno lvl.
No nisam nešto pretjerano puno i igrao.
Liga
IGN Karybdus
Malo mi je dosadno sam igrati,
di ste sad svi nestali.
^^
Malo je dosadno opcenito igrati, ima vise trcanja oko tog grada nego u WoW-u :shock:
Jel još gužva ? Neda mi se igrat u takvim uvjetima.
Ma je gužva ali komotno možeš questove napravit jer imaš uvjek par spotova koji nisu markani na mapi. Ima netko kakav savjet kako da statse raspodjelim na archeru? Nisam ga igro u beti pa sad malo patim T.T
Evo me na 11lv...nego isao ja danas napravi onaj dungeon u gradu sa ekipom i nikako, stalno svi umirali :(
Inace izvan grada bas i nema guzve :)
= Citat =:
Izvorno postao Mystery In Space
Sve stavi u jedan stat jer ti ionako neznace puno tih 39 stat pointova kad kasnije oprema zna davati i po 50 necega na jednom komadu :)
Ja stavljam luck na mog scouta :)
Označeni su ti bitni statsi. Go crazy. :)= Citat =:
Može mi netko objasnit ovo: http://en.allods.gpotato.eu/News/?TC=01 ... &TNO=55685S :oops:
Kolko sam ja skužio biti će 3 servera i za svaki server 2 verzije. Jesam u pravu?
Imas EU ( eng ), GER i FR verziju igre.I svaka ce imat servera.Toliko sam ja skuzio :)
Jel samo meni neće da se spoji u igru?
Meni normalno sve radi. Dali ti javlja išta?
Otišli nakon restarta kompa. Lvl 4 atm, league mage :D
Trickster lvl 10 trenutno. Ja još uvjek ne kužim ovaj fatique, je to na kraju 50% (xp) iz questa + 50% (xp) fatique što daje na kraju pravi xp kako bi se sprječio hardcore gaming ili je 100%+100% pa se fatique gleda kao bonus. Ajde dok su serveri dolje (valjda dodaju nove shardove) recite kakvi su vam dojmovi :P
Edit: Cherry pogledaj msn :oops:
igra lijepo izgleda, zasad ono oke, niš posebno, trebam probat pvp..
Ako je netko zainteresiran ima na empire strani ex yu guild Pulse i trenutno nas je 40-ak pa se pridruzite :)
100%+100%, ali se questanje bez fatiquea ne preporučuje jer se onda ostane bez questova prije nego se dobije lvl (i još questova) pa ljudi uglavnom grindaju ili farmaju rep dok čekaju da im se restarta.= Citat =:
Mda, fatique ne radi kako spada (tj, radi ali ne kako su ga devsi zamislili :hangin: ). Ispada da nam fatique omogućuje da dobivamo "normalan" xp (1x rate), kada se to čudo potroši ono što se dobije od moba i questa je ustvari pola xp-a, jebenica T.T Kao prevetivni sistem powerlevlanja i hardcore levlanja.