Haha, smiješno nema šta :rotfl:
Kak se lik sprda na polovici negdje, car careva :pray: Fora je onaj dio o smartphoneovima xD
Printable View
Haha, smiješno nema šta :rotfl:
Kak se lik sprda na polovici negdje, car careva :pray: Fora je onaj dio o smartphoneovima xD
Jebemu, pišem si šalabahter za sutra pa ne mogu sada gledati :D Budem pogledao oba videa što ste stavili prije spavanja (nadam se) :D
EDIT:
Pogledao sam ovo Apple vs. Vista :D Jel oni smiju tako pljuvati po drugom proizvodu na konferenciji? xD A ovo od Arala sam baš danas gledao, lud je lik :D
Bump, pitanje xD
One sve igre koje dođu po defaultu na iPhoneu, jel to demo ili full igra?
Ništa ne dođe po defaultu. :)
hehe da nista nije po defaultu...
sve sto skines badava sa appstorea ti je lite kakti demo verzija...
sve zabave se placaju, osim...
I to se plaća. Čak malo više ako ti ne paše sifilis.
Aha, ja sam mislio da ima nešto instalirano od igara pošto gledam kako ljudi imaju po cca 3 ekrana ikona dok ga tek izvade iz kutije. Kaj su to onda programi ili...?
Haha, baš gledam one kineske kopije, ajme koje je to smeće xD Daj skužite koliko je to sporo i jadno xD
PS: Frajer/žena/štoliveć potegne prstom po ekranu i ima delay od sekunde da se ekran pokrene :D
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
moj frend si je to kupio za 200kn mislim, koma :D
Možda nema novaca? Zašto si snob?
= Citat =:
Izvorno postao Talični Tom
Aha, snob sam ako kažem da je mobitel smeće :D
ima novaca...u tom i je stvar!= Citat =:
Izvorno postao Talični Tom
Koji užas od moba na videu :rotfl:
Radi bolje nego moja nokija :) .
Btw, kad smo kod Apple, Google prezentira novi buzz i to na safariju, zašto pobogu ne koriste chrome xD
klikni me
@bezimeni: lol :D
edit: Opera Mini 5 for iPhone to be shown at the MWC
Pa je ...kod mene npr. kada se ekran postavi u vodoravan položaj a ti zakreneš ekran u okomit i očekuješ da će te slika pratiti , ali šipak.Ostane u vodoravnom pa onda moraš tresti mob da se slika postavi u okomit :rotfl: . I samo nek mi nitko ne kaže da nadogradim fimver jer već jesam ...istina problemi su rjeđi ali ih ima ko pljeve.
@Bezimeni, ti imaš 5800XM? :D
Imam ...ponosni vlasnik :) . Malo nekada pretjrujem , nije mobitel loš ali sigurno ne vrijedi te novce .
= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Ono, mobitel je jeftin :D Zar može vrijediti manje nego njegova jeftina cijena :D
Khm to i jeste chrome ali na macku :)= Citat =:
Izvorno postao Aral
hahaha, gle istina :D= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
lol :)
Nego, Doom 2 RPG Brings Hell to iPhone
Hell yeah, još jedna u nizu :thumbs2:
dobio sam mrtvi pixel skroz lijevo u sredini... sad vrtim ovo: http://www.ebaspace.com/iphone-app/#_home
ako ne uspije... kakva je politika applea oko tih malih vragova?
edit: nije uspilo...
Katastrofa, jel to možeš uslikati? Grozno mi je na monitoru vidjeti mrtav pixel, a monitor je velik. Na malom ekranu od iPhonea bi poludio sa njime.
ma ne mogu uslikat, full se malo vidi... vidi se samo na full crnim povrsinama (meni), a ostalo se moras zapiljit...
strasno...
Ne sjećam se kad je Nokia imala mrtvi pixel, ili da je display sam od sebe popucao... :rambo:
Na mojo prvoj nokiji display je riknio idući dan, sestrina nokija ima 50 mrtvih pixwla, gadi mi se gledati u njega koliko je slika loša...
= Citat =:
Izvorno postao Don Kihot
Moja Nokia isto nema mrtvih pixela.
Možda jer je mrtva,a možda ipak i ne.
Pa da ju nisi bacao na sestru/zid, nebi bila mrtva. :D
E kad smo već kod mrtvih pixela eo upravo sam i ja našao jedan sasvim slučajno. Jedva se i vidi kolko je sitno. Prije bi rekao da je mrtvo pola pixela :D
ugl presitno je da bi se time opterečavao. Već sam i zaboravio di je :D