Naravno. Glavom u štok, ramenom kroz staklo. Pre faking lijepo.= Citat =:
Izvorno postao Midwintertears
Printable View
Naravno. Glavom u štok, ramenom kroz staklo. Pre faking lijepo.= Citat =:
Ama gdje to? Jesi otišao do hitne?
Sobna vrata. Da. Dezinfekcija, pregled ima li ostataka stakla i slanje kući. Trebao šiti nogu (jedan, dva šava) ali sam odustao jer narafno morao sam ići na drugi kraj grada radi max 2 šava.= Citat =:
Ja sam jednom luster razbio s nogom pa su me morali šivat :(
Ček, ček, luster nogom? Wut đ fak? :D
Nije tako teško to napraviti.
:(
Ako može Bruce Lee... :D
Znam kakav je osjećaj. Kao da si ježa jeb*o :(= Citat =:
Izvorno postao loo
Ajde da malo pojasnim :D
Znači, im'o sam one lustere koji se mogu spustit na jednom metar od poda. Ja ga tako spustio i zaljuljo u stranu. Neznam kako, ali na trenutak sam zaboravio na njega i nekako se bočno bacio na kauč. Naravno, luster se počeo vračat i udario sam u njega s nogom i razbio ga...
Ahhhh... nikad neću zaboravit kako mi je, k'o u filmovima, bijela čarapa počela brzo poprimat kričavo crvenu boju :D
Bičam po soni erikson utorima za slušalice/usb/punjač. Preloši su i moram nabijat pol' sata te stvari unutra
Jednom sam ja išo sjest, i sjednem ja, a zaboravio da je stolić stakleni. Cijele sam noge i guzicu rasjeko, ali mi se čudom nije zabio nikomadić stakla :D
Bičam po ovoj novoj verziji Live messengera, znam da ima kul fičirse i sve, ali zašto su pobogu morali izmjeniti da se pozadina u razgovoru s kontaktima ne postavlja više preko cijelog prozora, nego samo u okviru s tekstom. :/
@Bartuc, Deadwalker:
Problem je u tome što zeleni ekran efekt sucksa jer je previše upadljiv ako se forsira i jer nemam nikakav autentični izgled. Najbolji primjer za to je vjerojatno prequel SW trilogija gdje je toliko forsiran zbog settinga da malo koja lokacija ima autentični izgled, dok original trilogija izgleda kao da bi te lokacije stvarno i mogle postojati. Ne znam, sa CGI tehnologijom je, ironično, jako teško postići realizma i organski dojam, sve izgleda previše umjetno i sterilno.
Inače, bitcham na anime squad koji rejpuje foru s avatarima... više nije kulno kad svi forsirate isto. :(
Pa samo ja, croat i Predo, šta hoćeš :(
Ja pročitao "Pedo" umjesto "Predo" xD= Citat =:
Izvorno postao Hansi Kürsch
Inače bičam po... meh... bičam po tome što sam fulao Reportere :(
Uh BTW, Odlučite se za jedan(1) avatar, koji će izdržati barem jedan(1) dan da se ne mjenja, ne svake 3 seunde novi(karikiram). Kako vam se uopće to da mjenjati stalno ?
Dok sam ja pisao ovo ti si Hansi promijenio 3 avya, ffs.
Takodje.Sad razmisljam da li da cekam reprizu u 4.40= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
http://www.imagesforme.com/out.php/i...hment.aspx.jpg= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
Ima jedan sajt koji mijenja svakih few seconds avy-e= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
EDIT:
ISUSATI PR3DAT0RE!!1 :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Neznam da li govorimo o istom sajtu, ali ovaj mijenja pri svakom reloadu stranice.
Inače, ;D
Tek je tad repriza, ... meh... možda... samo možda. Snimit ću si, bit će mi lakše.= Citat =:
Izvorno postao xarabas
@PR3D4T0R- :) , to si ti?
Da, jedna od mojih ne-baš-tako-normalnih fotki. :D
yup.. govorimo o istom sajtu
Aha, koja faca ISUSE :)= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
:pray:= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
Oke, Berabajb, ovo ti službeno priznajem kao epic win. :P
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
Terabajte.
Zelim tvoju djecu.
Oplodi me.
Potpisujem iksarabasov post :pray:
Mene nemoj oplodit.
Parti brejkeru.
Lemonarde, megafrende. :))))))))
Moram jednostavno:
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
Ovo je veci win od "IMMA CHARGE IN MALAYSIA".
I jos malo:
:pray:
;{D}
pekarski filter.= Citat =:
Izvorno postao Maloki