Skoro sam krepal od smijeha čitajući ovu temu :D :rotfl:
Printable View
Skoro sam krepal od smijeha čitajući ovu temu :D :rotfl:
oblivion the elder scrolls :twisted: ona misija kad trebas zatvorit onaj jebeni oblivion gate ili kako se vec zove.otad koristim god mode :rotfl:
tema je preodlična. ja sam se regao da mogu postat u njoj i pohvalit forumaše :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao ForNever
Ja sam jednom kao išao udariti rukom (čak ni šakom) monitor i nekako sam mutavo udario, pa prstenjak bolio :o ...igrao sam cod...
I nikad neću zaboravit kada sam bacio gamepad (25 kn sam ga platio), tresnem ga ja kao od pod i udarim sebe po palcu, jbt popizdio sam i od onda mi ne radi tipka prema dolje, nego uđem u PES i svi mi trče prema dolje XD...ko da je konstantno pritisnuta :(
Više ne smijem pokušavati razbijati hardver, jer to očito škodi meni... :|
^^^nije to za smotane...
isuse igram icy towera i onaj Hurry mi pređe preko lika, nevidim di sam i grunem dole :roll:
mama je doma pa sam uzeo ručnik i mlatio po monitoru ko manijak. da je nesto glasnije to bi ju uznemirilo :D
Nisam nasilnik :rotfl:
No imam i ja svojih perioda bijesa, kad stol na kojem je tipkovnica, ni kriv ni dužan, dobije batina. Imam još stari SNES koji još radi, samo su mu kontroleri počeli malo štekati, valjda od silnih padova. No i SNES je trpio provale bijesa :D iako nikad po njemu ili kontroleru nisam udario niti zavitlao, jedino što sam ga ispustio koji puta.
Frend mi je rekao da je jedanput pobjesnio pa je monitor dobio šakom (LCD, njegov monitor). Otada ima jedna lijepa "ogrebotina" u donjem desnom kutku. Monitor mu još radi.
sad mama ide na tecaj engleskog.
sam doma.
icy tower i cod2 :killyou:
sad izivljavanje na hardweru, a? hehe
da, bas mi se udara nes :D
i btw, ja posjedujem misa i tipkovnicu dak da mogu s njima radit sta ocu. a uzet cu jos neke druge predmete i bacat ih okolo.
ajde javi kako je prošlo šta je sotalo živo... :)= Citat =:
Izvorno postao cropir
pa za šta služi komp ako ne za razbijanje? :D= Citat =:
Izvorno postao Ni6hTyX
@night: ja sam si kupio ovog miša i tipkovnicu. tak da... ;)
a i to sto kazes... sve to treba s balkona bacit, ko nema balkon s prozora :D= Citat =:
Izvorno postao medusa
mis mi steko za pop*** htio sam ga bacit kroz balkon, al sam se skulirao, otvorio ga (da, imam ono smece s kuglicom) i ocistio. sad radi ko zmaj. odma mi raspolozenje bolje
a da pljunes 30 kuna za pleomaxov optički?
Football manager... naf sed
ovo nema veze s ovom temom, ali moram se pohvaliti da sam danas razbio mobitel. mozda se jos i moze popraviti, ali tesko. BTW, to je ono smece, SE T630 tak da...
NFS:MOST WANTED
ta igra nije dostojna razbijanja tipkovnice... kada razbijem nešto uz neku dobru igru, nije mi žao, ali uz nfs razbijat... :twisted:= Citat =:
Izvorno postao Del@
[quote=THUNDER_DINIX]a i to sto kazes... sve to treba s balkona bacit, ko nema balkon s prozora :D[/quote:2ikb6fj1]= Citat =:
Izvorno postao medusa
ok.. javite prije neg bacite :D
ja cekam ispod sa madracom i lovim 8)
mda, ajde da te vidim kak kučište sa 5. kata leti prema dole a ti jadan s nekim turbo maximusom čekaš da sleti :roll:
nego sta bi bilo da hitim flasu s 2 litre necega s 4. kata, i da pritom pogodi nekoga u glavu (ili rame) ?
hehe, moju ti se konfu definitivno ne isplati vatat. moze te jednino ubit, nista 2. :wink:
Kad sve ovo citam pomislim da treba imat umjetnosti i znanja u razbijanju kompjutera i nekih dijelova. Ja nikad nisam razbio smirivam se tak da lupim sakom u zid(onak solidno) xD, pa se smirim jel skacem po kuci ko majmun. Pa onda sam miram sljedeca dva sata :D
razbio sam 2 misa tijekom igranja comados:behind enemy lines
uz tu sam igru takodjer izgubio i najvise zivaca
Ja sam uz menagera promijenio miš, tikpkovnicu te napravio dodatnu rupu za ventilaciju na prednjoj strani kučišta nakon jednog nepoštenog isključenja. A vrlo sam mirna osoba. :?
al neide mi u glavu kako mos udarit kuciste... pogotovo da rupa nastane ono wtf.
U fucerskom žargonu bi rekli da imam topa u desnoj nozi. Kad mogu loptu, što nebi mogao i kučište. Da nije bilo zida iza, pitam se dokle bi letjelo.
Isto kao što ram rekao u temi "Događaj s osobnim računalima" ne bih ja vama dao PCe nakon ovoga što radite :rotfl:
Nikad, ali nikad nisam zavitlao neki komad hardvera ili nešto probio nogom, uvijek se skuliram kad dođem do kritične točke...
Očito nisi dosegnio kritičnu točku. Znat ćeš, kad dođeš do tamo.= Citat =:
Izvorno postao Iron Storm