this^^= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
Printable View
this^^= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
Danas u Boogaloo nastupa bend mojih pubertetskih dana; Bloodhound Gang
Vidimo se tamo...jer sam u dusi jos uvijek pubertetlija...
A vidimo se i preksutra na Rammsteinu
10.4 We Come One u Sc.Zagreb.Upad free.
CONVERGE
KYLESA
GAZA
KVELERTAK
@močvara 11. 8.
:thumbs2:
Večeras rammstein, baš me zanima kak će pržit fino, jedino šteta kaj nisam dobio kartu za fanpit
Double post, ali briga me.
Rammstein - ko je bio, bio je, tko nije, nema pojma kaj je fulo :)
Zvuk jako dobar, show je nešto pre pre dobro, svi znamo da je rammstein poznat po hrpi pirotehnike, ali originalnosti im ne fali, iznenađen sam bio pozornicom i svim kerefekama kaj su imali na dotičnoj. Svaka čast švabama.
4.4.2010.Sna Vaskrs Brant BjorkSu Čvari!! Začetnik Stoner rocka s bendom Kyuss, di je bio bubnjar. Bio je i u ovim bendovima: Fu Manchu, Brant Bjork & The Bros, Mondo Generator, Yellow #5.
Uglavnom rula lik.
Onda još na Harteru na Johna Garciu i u Austriji uloviti QOTSAu ili negdje Vulturese i skupio sam cijeli Kyuss. S tim da Garcia izvodi pjesme od Kyussa! WAT WAT!!
večeras u medici
bolesno grinje
nulla osta
dispro
i
DAŽD
od 21h za 30kn
:gitara:
Htio sam doć. Al neću jer mi se neda.
Ovi moji sigurno sigurno idu...
hm, ako se srede tekuća pitanja, možda i dođem.
PENDULUM NA T-MOBILE INMUSIC
http://www.t-mobileinmusicfestival.c...-tuborg-stageu
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
meni je pred 3god bilo dosadno na njima :)
sto mislite tko bi jos mogao potvrdit za inmusic?
Jesi bio na live set ili dj set?= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
dj set kolko se sjećam. doduše onda ih i nisam toliko slušao, tek nakon su mi postali fora, tu večer je glavna faca bio ajs nigrutin :)
Kad sam već pohodio toliko koncerata u zadnjih mjesec dana, bio bi red da ovdje trubim o njima.
MonoS@ &TD, 23.02.
Glasan post-rock i šutljivi članovi benda. Ni riječ nije bila izgovorena tijekom trajanja koncerta, samo su došli, odsvirali svojih 90+ minuta i otišli. Nije da se žalim, fenomenalni su bili, sve je profesionalno odrađeno, a pjesme identične zvuku s albuma, samo uz jače vibriranje bubnjića.
The Bambi MolestersS@S&TD, 27.02.
Preko dva sata surf rawka ravno iz šezdesetih.
Rammstein & CombichristS@ Arena, 18.03.
JOŠ.
The Bambi MolestersS@ Profil Megastore, 19.03.
Besplatni surf rawk koncert se ne odbija.
Auxes, AnalenaS& StormsS@ Močvara, 21.03.
Domaći post-rock bend kao uvod za domaći screamo bend kao uvod za pankčinu. Također, najjeftiniji merch štand kojeg sam ikad vidio: 35kn za CD-e i majice. (Cijena je u skladu s kvalitetom: pola Auxes natpisa mi je otpalo pri prvom pranju.) Moonlee records su također postavili svoj štand s odličnim izborom punka, metala i Analena-related mercha.
Russian CirclesS@ KSET, 22.03.
Odličan zvuk, uigran bend i fino odabrana setlista. Ovo mi je potpuno uništilo doživljaj studio verzija pojedinih pjesama. :(
http://img38.imageshack.us/img38/5421/medikagig.jpg
h a r d k o r.
:thumbs2:
u i još jedna POSLASTICA!
http://img440.imageshack.us/img440/6263/svpatnj2.jpg
le kraken su ko aussitot mort i ti neki mračniji i žešći screamo bendovi. nesseria poremećni metalcore nešto a moraines domaći postmetal. jebevella! :rambo:
Ide se.
šteta kaj su le kraken zapeli na granici i to al je zato u jedinstvu odma pored bil još bolji jedan koncert. ruins -> tragedy kopija koja mi je baš fino sjela jer tragedy volim. :D youfail! -> koji su fail moshcore band al šta sad i na kraju kazan -> francuski screamo a to nemre bit loše pa i nije nego je bilo najbolje. eto.
iako mi je žao kaj nisam vidil le kraken nije mi žao kaj nisam vidil nesseriu. :D
Naravno, meni imbecilu nije palo na pamet da sam mogao otić na Brkove u SC nego sam sat vremena čekao da Moraines počnu i na kraju otišao prije kraja jer mi se više nije dalo.
Jebemu. :(
pa trebal si desno otič gore u jedinstvo na gigčinu. :D
Tek sam sljedeći dan na last.fmu saznao za gigčinu. :(
Usput, jučer sam bio na Consecration u Medici, zanimljivo kako čak i minijaturna dvorana u skvoterskoj zgradi ima jasniji koncertni razglas od Boogalooa. :)
Gitarista legendarnog Clasha Mick Jones 7.svibnja u tvornici kulture svira sa svojim sadašnjim bendom Carbon Silicon. I go :D
Sutra u Močvari Metallica tribute, upad 30kn.
= Citat =:
ZloSTAVLJANJE
OFFICIAL METALLICA PARTY
Zagrijavanje za najveću rock/metal manifestaciju ikad viđenu na ovim prostorima !!! Dragi headbangeri, napokon nam dolazi najveća metal mašinerija na svijetu pod nazivom ''METALLICA'', a mi smo direktno od organizatora dobili hrpu promo materijala koje smo voljni pokloniti najnabrijanijim Metallica fanovima. Ali to nije sve, zato što će nekoliko najsretnijih posjetioca dobiti i BESPLATNU ULAZNICU za koncert 16.05.! Metallica je bend koji je promjenio tok kako underground tako i popularne ''mainstream'' glazbe i to na globalnom nivou, i kao što sami znate, njihovi live nastupi traju i po više od dva sata, tako da nema nikakvog razloga da to propustite. Zato dođite u Mochwaru, osvojite ulaznice za koncert, a usput se i odlično zabavite!
PRWA CHETR (Zagreb)
Za maximalno nabrijavanje pomoći će nam bend ''Prwa Chetr'' koji sviraju ISKLJUČIVO stvari sa albuma: „Kill Em' All“, „Ride the Lightning“, „Master of Puppets“ i '“And Justice for All“ (kao što i samo ime benda kaže). Dečki su nam pripremili opasno nabrijanu listu stvari, tako da je ludi pogo neizbježan...
+ dj ZLO vrti metal
+ Ožujsko glazbena točionica i Močvara pozivaju na Guitar Hero nagradnu igru! Zasviraj i osvoji karte za Metallicu.
upad: 30 KN
LOL, večeras idem u Aquarius na Editorse, kojima do danas nisam prismrdio. Zbog dana žalosti povodom sprovoda poljskog predsjednika, početak koncerta je otkazan za ponoć, a moja sestra ne smije sama van tako kasno, stoga idem da njoj i njenoj frendici ne propadnu karte. Doduše, upravo slušam zadnji album Editorsa i prokleto je catchy.
Evo ja danas idem baš na Editorse, meni su najomiljeniji bend. Jedva čekam :D
Vidimo se tamo Mafiozor.
ZASTO JA NISAM ZNAO A OVO?!!!!!= Citat =:
Izvorno postao Mafioz0r
AAAAAAAAAAAAAa
Imaš PP. Ak me vidiš, slobodno se dođi pozdravit. :)= Citat =:
Izvorno postao The Fury
meni su oni jedan od gorih bendova koje sam gledal uživo. :D