Ne znam,Necro me razočarao.
Htio sam gun očajnički. :(
Ali ajd,nije ni axe za baciti.
Makar se nadam da je.
Printable View
Ne znam,Necro me razočarao.
Htio sam gun očajnički. :(
Ali ajd,nije ni axe za baciti.
Makar se nadam da je.
btw što se tiče voice actinga, zapelo mi je za uho da charrovi imaju neke gejaste glasove, poglavito mislim na onog iza charactera na početku videa, al nije ni on jedini :/= Citat =:
Izvorno postao Worthaur
al dobro bolje ikakav, nego nikakav :)
Sa svakim videom sve bolje, jedva čekaaam. :D
Definitivno uzimam !
http://vid.buffed.de/v/mvzjEXAUHA7/Guil ... 0-Folge-7/
Dunno jel je bilo.
Potrudit ću si nabavit komp za ovo, doima se kao kvalitetno mmorpg iskustvo narednih par godina (nakon što izađe).
Voice actori pričaju malo o svom poslu, jako fora za pogledat tko daje glasove likovima iz 'Uncertain allies' trailera.
Te4FK_6J ... re=related
Awesome :pray:= Citat =:
Izvorno postao Worthaur
Mamuti, bolesno :pray:
Also, gingers don't have souls!!
= Citat =:
Izvorno postao Morph_OS
"PAX 2010 has just begun and the curse team already had a chance to demo Arena Net’s Guild Wars 2! The star of the demo was the revolutionary ipad and smart phone application currently in development.
At launch, the app will have tons of features available, designed to help offline players connect with their friends in-game. Along with the ability to chat with your friends and guildmates from your portable device, players will also be able to view the location of their friends via a fullscreen map, showing their actions and movement in real-time.
Other planned features of the app include a remote auction house and the ability to add new friends straight from your portable device. The app will be available to Guild Wars 2 players for no extra charge."
a lol
O da :)
60 dolara O.o
na amazon.co.uk još nema :/
Kako se molim da ova igra nikad ne izađe... :(
Nece pokosit WoW jer tih 11m ljudi koji igra WoW igraju radi epica, da mogu dobit jacu opremu i ownat ostale, a sva sreca te retardacije nema u GWu
Sad o tome ako ce pokositi WoW ili nece je bezveze raspravljati, ali koliko vidim imat ce dosta jaku PvE komponentu tako da igraci koje zanima PvE vise od PvPa ce doc na svoje.
= Citat =:
Izvorno postao HrcaPrca
Place holder.
I da je nemamo se šta žaliti na tih ~400 kuna,dobiš puno više nego drugdje.
Puno, puno više.
Ostali MMO-i se mjesečno plaćaju, a GW2 će, osim što će biti bez pretplate, biti bolji od svih.
http://www.massively.com/2010/09/13/fla ... tands-out/
"I had nearly two hours of hands-on time and watched at least two hours more from the sidelines, and I saw exactly one issue. In my home instance, an exterior plant was clipping through a wall into an interior room."
xD
lol xD
na svaki preorder ide sniženje, ja čekam da dođe na amazon.co.uk, pa ču nekih mjesec dan pred izlazak vidjet di se najviše isplati kupit ^^= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
http://www.tentonhammer.com/gw2/feature ... rogression
Znaci imam minimalno pol godine da zgrindam God Walking Amongst Mere Mortals u GW1... Doable
de pojasni meni retardu koji nije kupio gw :(
guildwars.wikia.com/wiki/Kind_Of_A_Big_Deal
kul sad trebam pročitat 3 stranice onoga. što mi se neda. onako pitanjce, šta če bit s tvojim likovima u gw2 ako imaš lika s tom titulom u gw1?
Neznam, cekam kad ce releasat te informacije, al u ovom interviewu pise da ce bit i nagrade za one koji su bili ekstremni, a ne postoji nista ekstramnije od GWAMM, osim obsidian armora
ah, vjerojatno neka kozmetika :P
Mene više zanima kad će nova profesija biti otkrivena nego te đinđe-minđe koji će pokazivati tko je više sati proveo u GW1. :)
Za GWAMM ti treba oko milijarda platinuma. Za Obsidian Armor oko 2000.= Citat =:
Izvorno postao Worthaur